ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Filmové nože II. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/10/2018
Myslím, že to je RAMBO nůž z nějakého e-shopu ... nejspíše z Čech .... tady se tyhle zvěrstva dost prodávají.

A ti hyperkorektní podivovači slušňáci nad dotazem by se měli podívat do své vraždo filmotéky, aby se nepodivovali Grin
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
Růža napsal:
Nejsem si jistý jestli je ten dotaz úplně vhodnýNoNoNo
Video , film( Filmové nože) , nůž ,dotaz. Kde je problém ?
Posláno:
Štamgast
Leoner napsal:
Ty vole ....red face
Ty vole ...jo .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Poslouchej nálepkovači, určitě nejsem super korektní a outocitnej jen mě přijde blbý tady rozebírat čím byl zabitej člověk!
Posláno:
Štamgast
janm napsal:
Myslím, že to je RAMBO nůž z nějakého e-shopu ... nejspíše z Čech .... tady se tyhle zvěrstva dost prodávají.

A ti hyperkorektní podivovači slušňáci nad dotazem by se měli podívat do své vraždo filmotéky, aby se nepodivovali Grin
A o tom to je . Tady se ukazují fotky a odkazy na filmy které by snad ani být neměly . Ale na konkrétní odkaz nikdo reakci nedá .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Film je film ,realita je malinko jinší kafe... zajed si do reichu za fousatejma kámíkama oni ti rádi sdělí čím bodaj,když tě to tak interesuje !!
Posláno:

Štamgast
Růža napsal:
Poslouchej nálepkovači, určitě nejsem super korektní a outocitnej jen mě přijde blbý tady rozebírat čím byl zabitej člověk!

Jasný... to je ta hyperkorektnost a přizdisráčství .... lidé se různě zabíjejí už tisíce let .... když čteš, že někoho v minulosti lámali v kole nebo ho upekli v plechové krávě, nebo se někdo oběsil, tak se nepodivuješ, páč ti to přijde normální .... tohle je čerstvý, tak si v šoku. Nepodléhej emocím a bude ti líp.

Zejtra už ta zpráva bude stará. Samozřejmě, že ten akt není v pořádku, ale ty, ani nikdo jiný s tím nic neudělá, páč je to myšlenkový pochod vyšinutého jedince. A dotaz "čím to udělal" je naprosto korektní, neb tu určitě zajímá i vyšetřovatele.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Zastřel toho medvěda a nepruď drsňáku.
Posláno:

Štamgast
Jasný... primitiv bez nadhledu ... žij dlouho a blaze Grin
Posláno:
Štamgast
Růža napsal:
Čím byl zabitej člověk ?? Muzea jsou plná věcí co zabíjela člověka . Ty jsi nálepkovač , protože k tématu nemáš vyjádření , ale přesto se vyjadřuješ.
Posláno:
Štamgast
Leoner napsal:
Film je film ,realita je malinko jinší kafe... zajed si do reichu za fousatejma kámíkama oni ti rádi sdělí čím bodaj,když tě to tak interesuje !!
měl jsem tě za většího frajera , a to už jsem tu pár let . Film je film . Co to je za blábol v dnešní době kdy každe čumí do mobilu 24 hodin denně a skoro nerozená realitu a přítomnost . Ale zpět k otázce ? Když nevím tak neodpovídám .
Posláno:
Štamgast
že zrovna ty tady budeš trolit mne nikdy nenapadlo
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Trolit ... vůbec ne.Jen to nejsou filmové nože...ty kterými čmoudi ubodávaj bílé lidi ,tak se holt podivuji,že to někoho zajímá v tomto foru tot vše.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
Odpusťte, nemohu to nechat bez komentáře. Myslím, že vůbec nejde o to CO ten člověk drží a CO s tím spáchal, ale o to, ve jménu jaké ideologie se to stalo. Pokud ta fotografie není novinářský fejk, tak s sebou přesně tuhle zátěž vleče. A v tomto kontextu je původní otázka poněkud hloupá a pokusy o její obhajobu jakbysmet.
Na rovinu - nebyl bych se nadál, že takový sajrajt se TADY objeví. Ale holt jsem se spletl; no co už.
Dál to pitvat nebudu.
Howgh!
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Štamgast
yarr napsal:
Ale holt jsem se spletl

Hele stačí si jenom občas vyndat hlavu ze zadku a zjistíš, že se na světě dějí i jiné věci než vnímáš ve svém úzkém rozhledu.

Je to fakt jednoduchý ... jenom chtít a nebýt zaprděný. Já ti věřím, že to dáš Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Dát tenhle dotaz do vlákna Filmové nože mimo mísu je, protože tohle vlákno je o nožích... ve filmech.

Dotaz klidně padnout může, ale co třeba ve Volným pokecu, kterej snese i následnou debatu, tady to jen zaprasí tématický vlákno.

Takže ano, autor úvodního příspěvku by se měl zamyslet minimálně nad tím, KDE se ptá.

A tuhle úvahu bys měl zvládnout i ty, janm, si zas myslím já. Stačí nebýt zaprděný, jenom trochu chtít a přestat opakovaně tlačit to svoje všem okolo. To dáš, ne?
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Tylere tohle je diskuzní forum ... není to encyklopedie Tylerovojc moudrostí.

Takže diskutujme a mějme se rádi Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Spat k podstate vlakna filmove noze - Microtech Halo v seriali Mr. Mercedes.

laurin vložil tyto přílohy:
halo.jpg.jpg

"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
janm: Upozornil jsem na faktickej problém, kterej je reálnej (zbytečně jsem se musel proklikávat stránku zpět, abych se podíval na to, jaký nože se objevují ve skutečných filmech a seriálech, což tady sleduju rád) a narozdíl od tebe nikoho pasivně agresivním způsobem zabaleným do jakýhosi nadhledu neusměrňuju.

Ale chápu, že někteří lidi mají potřebu pohonit hlavně nad sebou, na to imho stačí ale zrcadlo.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Slow West Ok.

Štefan vložil tyto přílohy:
Slow_West_5.png.jpg
Slow_West_2.png.jpg
Slow_West_1.png.jpg
Slow_West_4.png.jpg
Slow_West_3.png.jpg

Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum