ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Filmové nože II. Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
prosím administrátora jestli by smazal diskuzi od mého příspěvku co se týče určení nože . Je tu spousta diskutujících co se do toho zapletly a ted neví jak ven bez ztráty kytičky . Někdy prostě stačí nepsat .Odpověď jsem stejně nedostal jen samí trol . A jsem rád že mi pomohl poslední příspěvek o tom k čemu nůž slouží . A to se nikdo nepodivuje a nekomentuje . Prosím smažme to . Děkuji.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/25/2021
Už vidíš žes neco posral a nepřiznáš si, a jako malej klouček prosíš admini o smazání aby ses ještě více neznemožnil😀docela ubohý chování, za ty roky sem myslel že si jiná kapacita, ale jak vidíš že lidi dávají za pravdu i pluskama druhý straně je po tobě, o janm se nemá cenu ani zmiňovat....
vaf
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/1/2009
Tolokane, pokud nevidíš rozdíl mezi nožem ve filmu (jakkoli třeba nevkusném a plném násilí), kde si herec "oběť" s hercem "vrahem" po natáčení zajdou do báru a záběrem z vraždy, měl by ses zamyslet. Ptát se u toho, co že je to za nůž, mi přijde přinejmenším necitlivé. A když tě upozorní i "otrlí" (nic proti) konzumenti filmů, kde je krve víc než dost, jedeš si dál svou. Nenapadlo tě, co by na tvůj dotaz řekli kolegové toho policajta, nebo jeho rodina, jakožto i rodiny ostatních pěti(?) pobodaných? Nebo jak bys takový dotaz viděl, kdyby tam skončil někdo z tvých blízkých?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Tolokan a Janm

Hele chlapi já vás hejtit nebudu. Myslím si že v jádru těm tenoristům nefandite. Ale proč se pouštět do polemik který víte že tady nemůžete vyhrát??

Pojďme se na to už vysrat.
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:
Štamgast
a co jsem napsal , pojďte se na to vysrat a ono to pokračuje dál .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Laugh Laugh Laugh taky jsem tě měl za jiného frajera.tolokane
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
Ste trapoši, skladáte sa na granáty, aby sa mohli zabíjať ľudia medzi sebou a idete ho tu šikanovať,kôli fotke...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
alone-rs napsal:
Ste trapoši, skladáte sa na granáty, aby sa mohli zabíjať ľudia medzi sebou a idete ho tu šikanovať,kôli fotke...

OF: to jsou přeci granáty míru Laugh

zpět k vláknu, to OTF 2 stránky zpět nikdo ted nerozpoznal, takže to bude asi nějaká kopie infidela, proč nedaj do US filmu nějaký Microtech, když i u nás na fóru se daj sehnat za 4700,- ? Oh No Laugh
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2007
Foto z netu …

jendach vložil tyto přílohy:
IMG_5483.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
jendach napsal:
Foto z netu …

To
Je peklo…. Takze fakt fake?
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2007
Rozhodně
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
No ... téma bola dosť tažká, tak si dovolím ešte ťažšiu (úplne mimo vlákno, že ?) ... komu tu chutili obedy zo školskej jedálne na základke ? Mne chutila len pečeň (játra) aj to len omáčka s ryžou a druhé jedlo dukátové buchtičky, všetko ostatné, ako som dostal na tanier, tak šlo do odpadu a to mám prosím pekne 45 rokov a pomery sa v školských jedálňach vôbec nezlepšili. Kuchárky tam kradnú to lepšie a decká dostávajú na tanier len 5račky. Toto je téma a nie nejaký pich ... či ?
Laugh Laugh Laugh
Celé je to naozaj mimo, ale ak sa chce niekto zabaviť, prečo nie, že ?
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/13/2015
Argylle (2024)

Měl by to být Bastinelli Assaucalypse

pan_cerny vložil tyto přílohy:
Argylle.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/13/2015
The Acolyte (2024)

Nedokázal jsem zjistit co to je zač.

pan_cerny vložil tyto přílohy:
maes_knives_main_9f9d668b.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
alone-rs napsal:
dík za podporu . Tady jsou lidi co mi vyčítají že jsem zveřejnil fotku co je k vidění kdekoliv na netu . A že rodiče policisty by mne nepochválili. A že oni se sbírají na munici do války jen aby stále probíhala a lidé stále umírali je jim jedno . Oni stím prostě jen souhlasí a myslí si že je to správně . Chyněte se za svuj rypák a přestaňte soudit mne . Mimochodem do dneška mi nikdo neodpověděl co je to za nůž ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
tolokan napsal:
alone-rs napsal:
dík za podporu . Tady jsou lidi co mi vyčítají že jsem zveřejnil fotku co je k vidění kdekoliv na netu . A že rodiče policisty by mne nepochválili. A že oni se sbírají na munici do války jen aby stále probíhala a lidé stále umírali je jim jedno . Oni stím prostě jen souhlasí a myslí si že je to správně . Chyněte se za svuj rypák a přestaňte soudit mne . Mimochodem do dneška mi nikdo neodpověděl co je to za nůž ?

10eurová ko.otina z aliexpresu čo vyzerá ako zmenšená verzia tejto kraviny od United Cutlery. Nemáš za čo.

Wotan vložil tyto přílohy:
UC2863.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/25/2021
tolokan napsal:
alone-rs napsal:

Wotan dík
Tolokan a už dej konečně pokoj a nerozdmýchávej ty ublíženej chudáčku ješitnej!!!
Posláno:
Štamgast
T. v...e já to měl napsat takhle . Jak je to v posledním příspěvku .

Mannheim (2024)

asi glock17.

tolokan vložil tyto přílohy:
b1Zhc.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
dík za inspiraci
Posláno:

Štamgast