ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Filmové nože II. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/19/2011
Sirotek: První oběť a Benchmade, asi Rukus...Cool

montelie vložil tyto přílohy:
299881146_2304050033076583_693007625249536641_n.jpg.jpg

Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
I-I
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2021
Orphan: First Kill, taky jsem před několika dny zkoukl. Super rekvizitář 👏
Tady je ve vícero úhlech s uměle vytaženým jasem:

I-I vložil tyto přílohy:
1.jpg.jpg
2.jpg.jpg
3.jpg.jpg
4.jpg.jpg

🦋💙
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
co to je za kudlu, líbí Admire
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
I-I
Posláno:

Pokročilý
Scéna ve filmu s ní je ještě lepší 🤭

Připadá mi to podle čepele a rozložení šroubků jako Benchmade Fact s nějakými custom střenkami/příložkami. Filmaři si často půjčují nože od kolegů nebo přátel. Třeba to bude ten případ. Protože nebýt zmenšování nahrávaných obrázků na Knife, bylo by lépe vidět, jako v původním UHD rozlišení, že u Axisu je celkem ometený/používaný.
Když najdu původce, doplním odkaz. Taky se mi opticky líbil a pro zajímavost by mě to rovněž zajímalo.

EDIT: Možná něco ODTUD. Teoreticky z dřívější nabídky. Teď tam totiž takový kus nevidím. Dříve bývaly Dragonfly Scales i na Etsy (ráj rekvizitářů bez přístupu k rekvizitárnám velkých společností, ale spíše bych sázel na zapůjčení od někoho blízkého, nožomila na place apod.).
Jestli je ale ten materiál tak slabý, až na něm zůstávají celkem znatelné rýhy, možná si je někdo prostě jen vytiskl na 3D tiskárně. Těžko spekulovat. Žádné obsáhlejší making of k takovému filmu pravděpodobně nebude, aby se v něm rozebíraly rekvizity.
🦋💙
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/30/2019
Som si viacmenej isty, ze to je Benchmade Fact (BE417) :) ale je pravda, ze su tam custom crienky, v originale boli myslim s dierami :)
“Ťažko je ľahko žiť.”
I-I
Posláno:

Pokročilý
Přesně tak.
V odkaze v mém předcházejícím příspěvku jsou custom s dírami i bez. Jen ne přesně tahle vyplněná bílá varianta. Ovšem děravé bílé tam jsou.
🦋💙
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/20/2007
Zdravím! V 90. letech si v seriálu Akta X při pátrání v oregonských lesích zahrál Buck 110 (epizoda 1x20 Padá soumrak) a v další epizodě Scullyová vydlabe zbloudilou střelu ze zdi Victorinoxem (epizoda 2x25 Anasaziové, model nejsem schopný určit).

Tobiáš vložil tyto přílohy:
akta_x_buck.jpg.jpg
akta_x_victorinox.jpg.jpg

Konzervativní sběratel klasických, obyčejných a zastaralých nožů.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/20/2007
A ve filmu Sedm let v Tibetu se zase na krátko mihne Opinel, model nepoznám.

Tobiáš vložil tyto přílohy:
7_let_1.jpg.jpg
7_let_2.jpg.jpg

Konzervativní sběratel klasických, obyčejných a zastaralých nožů.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/14/2010
Ve filmu Mission Immposible 5 - Národ grázlů. Vysvobození kolegy E.Hunta z pásů v převráceném voze - CRKT Hammond Cruiser (že by fóreček s představitelem hlavního hrdiny Happy ?)

honzajs vložil tyto přílohy:
CRKT_Hanmond_Cruiser.jpg.jpg

Všechny citáty o pivu a kudlách na tomto fóru mají pravdu
Při komunikaci prosím o e-mail. Odpovím skoro okamžitě :)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
honzajs napsal:
Ve filmu Mission Immposible 5 - Národ grázlů. Vysvobození kolegy E.Hunta z pásů v převráceném voze - CRKT Hammond Cruiser (že by fóreček s představitelem hlavního hrdiny Happy ?)

Na straně 80 jsem dával všechny nože z Mission Impossible 5…
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Pozorovatel
Tomáš napsal:
honzajs napsal:

Na straně 80 jsem dával všechny nože z Mission Impossible 5…

Sorry, a to jsem to projížděl Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
The Last of Us

Hlavní hrdina "jede" v Bucku a je spolu cestovatelka má nějaké stiletto.

Nedával jsem tomu seriálu moc šanci ..... ale koukám Grin

janm vložil tyto přílohy:
tile.jpeg.jpg
IMG_7625.JPG.jpg
IMG_7624.JPG.jpg
IMG_7623.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2019
Právě jsem v Bčkovem zombie filmu (Zombie Hunter) narazil na poklad z kultovního filmu Kobra Applause

Funkysaurus vložil tyto přílohy:
PSX_20230226_125952.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Seriálový Reacher a Griptilián (a to ho našiel v náraďovej bedni v garáži), ktorého so sebou ťahal po celú prvú sériu Ok.

Štefan vložil tyto přílohy:
Reacher_1.png.jpg
Reacher_2.png.jpg
Reacher_3.png.jpg
Reacher_4.png.jpg

Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
I-I
Posláno:

Pokročilý
Funkysaurus napsal:
Právě jsem v Bčkovem zombie filmu (Zombie Hunter) narazil na poklad z kultovního filmu Kobra Applause

Zahrál si i v mém oblíbeném filmu Dobermann (1997). Doporučuju každému, kdo má rád komiksovou přestřelenost v hraném podání. Každý jeden záběr by totiž mohl být okénkem v komiksu.

Mad Heidi, nebo-li Šílená Heidi, je Swissploitation chuťovka s příchutí sýru. Dali ji dohromady nadšenci bez zásahů větší produkce, která by nedala zelenou některým skoro až "sodovým" vtipům. Na kvalitě to snímku ale skoro vůbec neubírá - věděli, co dělají.

A zahrála si v ní i švýcarská nožová stálice!
Podstatu téhle komické scény prozrazovat nebudu.

I-I vložil tyto přílohy:
1.png.jpg
2.png.jpg
3.png.jpg
4.png.jpg

🦋💙
Posláno:

Štamgast
Niekoľko kúskov zo seriálovej Gomorry. To Benchmade OTFko ma fakt prekavpilo Ok.

Gomorrah_4.png.jpg
Gomorrah_3.png.jpg
Gomorrah_2.png.jpg
Gomorrah_1.png.jpg

Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Pozorovatel
TV NOVA - Seriál - Odznak Vysočina - 6.díl, 2 série (premiéra v TV 9.4.2023), 30tá minuta
ANV A200

honzajs vložil tyto přílohy:
ANV1.jpg.jpg
ANV2.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Bullet Train Ok.

Bullet_train_3.png.jpg
Bullet_train_1.png.jpg
Bullet_train_2.png.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2018
Bullet train je fakt akční paráda. Chvílema jsem myslel, že se na tom podílel i Tarantino. Grin
Posláno:

Štamgast
PatrikD napsal:
Bullet train je fakt akční paráda. Chvílema jsem myslel, že se na tom podílel i Tarantino. Grin

Tiež som mal ten pocit, to budú tie dovysvetľovacie a cudzojazyčné scény, ktorých tam je fakt fúra Ok.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum