ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
STRIDER - Mick Strider, Duane Dwyer Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/21/2007
Na Bucka se vyprdni. S opravdovým Striderem nemá nic společného. Těží pouze z jeho ména. Podle mě ho spíš kazí. Vlastně nechápu, co Stridera k téhle spolupráci vedlo.
Cena u nás je za podobný nůž ze oceli 420 úplně mimo mísu. Za 100 dolarů možná, ale je tu pár nožířů, kteří by za tu cenu zvládli to samé z lepšího materiálu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Na Ebay sa objavil zaujmavy Strider SMF Berilium blade. Je to verzia pre pyrotechnikov. Je sice pouzivany,ale zasa nie zniceny. A cena je na toto prevedenie velmi slusna 765,-USD

MRBLUE vložil tyto přílohy:
Strider_SMF_Berilium_blade.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Když jsme tu nedávno rozebírali ty pevné nože Strider, tak sem hodím zatím je pár rychlých fotek mé nové hračky. Je boží, jsem z něj úplně odvařenej Cool Grin

jendach vložil tyto přílohy:
DSCN6491.jpg.jpg
DSCN6492.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/22/2007
Pěkný. Podobnej mám už asi tři roky rozdělanej ze stabilkyHappy Trochu zvětšenej model GGSS podle výkresu od Samuraje. Za další tři roky ho možná dodělám a to zbaběle vynechám zuby, protože rovnoměrně bych je nejspíš nevypiloval.

Přesto jestli tě můžu poprosit, neudělal bys víc fotek pouzdra? Chtěl bych ho v budoucnosti až bude nůž hotov taky dorobit a když už tu máme originál...to pouzdro má vevnitř kydex ne?

Jo a ještě jestli mohu žádat, kolik měří nůž a jaká je tloušťka čepele? 29 cm / 6 mm?
Posláno:

Štamgast
Pouzdro je klasický Eagle. Je tak variabilní, že si ani neumím představit, na co všechny ty poutka a úchyty jsou Laugh
Tloušťku 6mm jsi trefil, ale na délku má 33 cm. Je to docela hovádko Cool

EDIT: Ještě k té vložce. Jestli je to kydex nevím, každopádně na její vnitřní ploše je nějaký chlup, takže nůž nijak nerámusí ani nedrhne Ok

jendach vložil tyto přílohy:
DSCN6500.jpg.jpg
DSCN6501.jpg.jpg
DSCN6505.jpg.jpg
DSCN6506.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/22/2007
Futýrko je moc hezký. Čiší z něj preciznost, to se mi hrozně líbí. Mám rád ty věci dotažený do konce. Asi je to ostuda, ale o Eaglu slyším poprvý.

A vůbec gratulace k nožíku. Škoda že obě Orlice mám z ruky, někdy bych ho chtěl vidět naživo a českých luzích a hájích tyhle nože moc neběhaj. Asi je to tvoje krevní skupina, když jsis u Geinna nechal udělat v tohle stylu i custom dýku, což?

Není to model BT? Samuraj ho kreslil tady: http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=1136&p=23

..tak snad proto jsem měl někde hluboko v paměti těch 29 cm.

Posláno:

Štamgast
Tohle je model BN. Je to větší brácha BTčka a má i trochu jiný tvar přední části.
Mám rád maximálně konstrukčně jednoduché věci a co může být jednodušší než kus pásoviny omotané šňůrou Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/31/2012
Srovnání velikosti smf cc s umákem.

Msamurai vložil tyto přílohy:
image.jpg.jpg

Co Tě nezabije to Tě posílí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Pred par dny jsem si poridil tento nozik, ktery nese nazev MFS. Ackoli se to nezda, egonomie je skvela.

Zdenek vložil tyto přílohy:
IMG_0530.JPG.jpg
IMG_0533.JPG.jpg
IMG_0535.JPG.jpg
IMG_0537.JPG.jpg

“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/30/2011
Paradny kusok, mozes zmerat hrubku vybrusu hned za fazetou nejakou digi suplerou ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Lac1 napsal:
Paradny kusok, mozes zmerat hrubku vybrusu hned za fazetou nejakou digi suplerou ?

0.65 mm

“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/24/2013
Ahoj borci, prosím o info, zda je možný, že se jedná o originál...vypadá to na kopii
Děkuji všem předem za reply..prodávající trvá na tom, že je to originál...

Krasty1 vložil tyto přílohy:
FLY_9293.jpg.jpg
FLY_9292.jpg.jpg
FLY_9294.jpg.jpg

Red
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/5/2011
Taky jsem na něj koukal. Podle mě originál čína
m.ebay.com/itm/151375681848?nav=SEARCH
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/24/2013
no dle zpracování je to asi jasný, ale počkám ještě na názor někoho znalého...☺
Posláno:

Štamgast
Neviem o tom ze by Strider pouzival ocel D2.
Red
Posláno:

Pozorovatel
Takže si to shrňme:
- žádný originál Strider karambit tohoto tvaru se mi nepodařilo najít
- souhlasím s MRBLUE, také nevím o tom, že by kdy Strider dělal z D2, naopak je velmi častá ocel čínských napodobenin
- vypadá úplně přesně, jako ten čínský na Ebay

No, já nevím, váhám jestli bych do toho za ty prachy šel... Grin
Posláno:

Štamgast
Ona dost napovida uz samotna cena ...
Posláno:

Štamgast
Ja by som takyto noz nechcel aj keby bol origo. Pride mi strasne neprakticky. Ale pokial chces tento typ noza,D2 je slusny material. Ale urcite to je fejk.
Red
Posláno:

Pozorovatel
Problém právě je, že dotyčný prodejce prodává tento nůž jako originál (na několika jiných stránkách) za 4500Kč.
Posláno:

Štamgast
Treba to oznamit spravcovi stranky,upozornit na podvodnika. Asi hodinu som sa motal na nete a nenasiel som jediny karambit od Stridera s ocele D2.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum