ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
STRIDER - Mick Strider, Duane Dwyer Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/20/2002
teoretic napsal:
mikup napsal:
Chcete-li se mrknout na fotky nožů strider atd. - koukněte sem (pouze dočasné):
album.volny.cz/mikup/browse.php?album_id=40973&browse_page=
pocital jsi nekdy, kolik v tech tvejch vsech nozich mas?Happy

jestli ne, tak to radsi nedelej a pokud jo, tak to nerikej manzelceHappy

t.

Tentokrát fakt nevím, jestli to myslíš vážně, nebo ne. Jinak jsem počítal kolik ve svejch nožích mám peněz a zatím moc ne - ty stridery samo nejsou mojeWink, ale nahodou jsem je někde vyštrachal na netu a málo kdy se najdou takovy detaily, ze kterejch jde udělat návrh kopie Happy

Posláno:

Štamgast
Tak už se pochlub fotkama orig. Green Beret ve srovnání s Maďaričem. ...........
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/17/2001
Náhodou mám oba 2 nože GB jak od Reeveho tak od Maďariče. Určitě bych neřek, že Maďarič je Trabant to určitě ne, ale nůž od Reeveho vypadá podstatně lépe. Rukojeť je u Reeveho podstatně propracovanější. A pouzdro od Blackhawk se nedá s koženým ani srovnat, samozřejmě body jsou bohužel opět na Americké straně.

Ale Maďarič je zase ruční práce. Můj osobní názor je, že cena je u maďariče už trošku přehnaná v porovnání s materiály s kterými pracuje (ocel 14260 atd..).
Posláno:

Pokročilý
Tady je ta fotka, ale je to trochu z dálky. Jinak Reeve GB osobně považuju za velice povedenou kombinaci nože na přežití a bojového nože.
Posláno:

Pokročilý
Nože STRIDER mám rád jsou takový JINÝ Happy
Posláno:

Pokročilý
TAK JEŠTĚ JEDEN: TO JE BIN LADIN A STRIDER Happy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/31/2004
jsouk napsal:
TAK JEŠTĚ JEDEN: TO JE BIN LADIN A STRIDER Happy

zdá se že je tedy Bin ládin eliminován..Wink
Posláno:

Štamgast
jsouk napsal:
Tady je ta fotka, ale je to trochu z dálky. Jinak Reeve GB osobně považuju za velice povedenou kombinaci nože na přežití a bojového nože.
Taky si myslím, že cena od Maďariče je už přehnaná, za podobnou cenu se dá v zahraničí koupit snad už i originál. Pokud máš možnost, určitě udělej nejaky detailní fotky obou nožů. Všichni se určitě rádi mrkneme Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2005
zdravim všechny,
tak k tomu se připojuji, taky bych rád viděl ty fotečky...Happy
chcete snad žít věčně ?
Posláno:

Pokročilý
takové STRIDER zátiší Happy, ale musím říct, že todleto PR (česky imič Laugh) a fotky má Strider zvládnutý na 100 %
Posláno:

Pokročilý
tak dnes naposledy, Taková variace na FS dýku, ale z 21 století Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/3/2004
mikup napsal:
Tentokrát fakt nevím, jestli to myslíš vážně, nebo ne. Jinak jsem počítal kolik ve svejch nožích mám peněz a zatím moc ne - ty stridery samo nejsou mojeWink, ale nahodou jsem je někde vyštrachal na netu a málo kdy se najdou takovy detaily, ze kterejch jde udělat návrh kopie Happy
no myslel jsem to polovazneHappy, ale to i diky tomu, ze jsem myslel, ze ty Stridery jsou tvoje...

t.
Posláno:

Pokročilý
Ono těžko půjde do detailu porovnávat zpracování a tvary GB maďariče s originálem, protože co já vím tak ten můj od M byl uplně první co dělal. V té době byla na netu jenom trocha méně kvalitních fotek a nic víc Happy
Pro armádu začal tyhle nože vyrábět až podle obkreslení mého originál od CHR. Takže armádní kousky budou co se týče vzhledu asi hodně podobný těm CHR
Posláno:

Štamgast
jsouk napsal:
Ono těžko půjde do detailu porovnávat zpracování a tvary GB maďariče s originálem, protože co já vím tak ten můj od M byl uplně první co dělal. V té době byla na netu jenom trocha méně kvalitních fotek a nic víc Happy
Pro armádu začal tyhle nože vyrábět až podle obkreslení mého originál od CHR. Takže armádní kousky budou co se týče vzhledu asi hodně podobný těm CHR

No a ty ten nákres už určitě nemáš, viď????? Jestli jo, scaner a sem s nim WinkWinkWink
No a přidej ty fotky HappyHappyHappy

Tady je fotka ze stranek Maďariče, čepel je tvarově OK, ale ta rukojeť je moc mohutná, nebo spíš záštita - chtělo by to vyladit. Určitě bych to zjemnil. A cena ??? Odhaduju že stoji kom 7 tis.???
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
Quote:
][b]posted by mikup
Tady je fotka ze stranek Maďariče, čepel je tvarově OK, ale ta rukojeť je moc mohutná, nebo spíš záštita - chtělo by to vyladit. Určitě bych to zjemnil. A cena ??? Odhaduju že stoji kom 7 tis.???
tak to pridaj k tej cene este nejakeho toho hlinku Happy
Posláno:

Pokročilý
4 all:

jestli Vás zajímají nože STRIDER, mne tada jo, tak se mrkněte na www.striderknives.com je tam komplet jejich sortiment i ceník. Super fotky a nože taky!!
Happy
chcete snad žít věčně ?
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/3/2005
zdravim všechny,
uvažuju, že bych prodal svůj Chris Reeve Mk VI. Je úplně novej s krabicí, certifikátem, nikdy nenabroušen, nepoužit. Pouze šroubovací zátka má lehce omšelou barvu na některých místech rýhování, ale nepoškozená! (jen kosmetická drobnost). Jestli někdo touží po tomhle modelu, zkuste napsat.

více na www.parfilex.cz
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/3/2005
...pěknej nožík...!!!
Posláno:

Štamgast
PANACEA napsal:
4 all:

jestli Vás zajímají nože STRIDER, mne tada jo, tak se mrkněte na www.striderknives.com je tam komplet jejich sortiment i ceník. Super fotky a nože taky!!
Happy
Jestli tě opravdu zajímají nože Strider, běž a zaregistruj se na forum: www.usualsuspect.net
- tak je superfotek mraky a nejenom od strideru

- no a pokud se nechceš nikde registrovat, mrkni sem - taky hodně dobrý: www.ikariya.com/strider/gallary/
Posláno:

Pokročilý

díky! už jsem se zaregistroval, ale ještě mi nepovolili přístup, tak čekám. Jsem zvědavej co tam bude.
Nevíte kde se můžu mrknout na fotky testování nožů v praxi, defekty při testování, čeho je nůž schopen apod..???
chcete snad žít věčně ?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum