ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
STRIDER - Mick Strider, Duane Dwyer Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/21/2008
.. no možná je to divný , ale... :
• na podmínky i prostory jim kaká můj čistokrevnej Laugh Punťa.....
( dělám v obchodu již 15 let a nevzpomínám si , že by klienta někdy zajímaly nějaký moje problémy....jooooo bussines je tvrdej chleba a pokud chceš prorazit či zůstat " v proudu " , tak musíš mít tvrdý lokty , nebo košer zboží...)
• kupodivu mne ale sere spíš to přerážení znaku , jak výbrus.....,
..ale jinak obé je na blijící smajlík.....( ten mi tu už 3 roky chybí...Wink )
Pokud bych produkoval obdobný výrobky , věřím , že už dneska stojím frontu u nás na pracáku....Sad

....amen....
mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Odkial si noz kupoval?
...a ked pozornejsie pozeram, tak aj ten srob stredoveho capu ti dost precnieva.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/5/2011
Takový Stan Wilson má taky spíš kumbál než dílnu a jaké dělá šperky...jakmile je v tom lidská práce, je to o rukách. A firma která se honosí tím že má "hand ground blades" by neměla na jejich výrobu nabírat diletanty. V produkci Kershaw by na to výstupní kontrola nechala napálit XXXX a šlo by to jako factory second, v téhle cenové kategorii už by to snad nemělo opustit továrnu vůbec...tohle by mně hnulo žlučí taky a pořádně.
Chcete mít nůž neustále ostrý? Krájejte si s ním denně habanero!
Posláno:

Štamgast
MRBLUE napsal:
Odkial si noz kupoval?
...a ked pozornejsie pozeram, tak aj ten srob stredoveho capu ti dost precnieva.

.... od jednoho místního člena - jinak si ho velmi vážím - vše proběhlo naprosto krektně a dle našich úmluv - .....

.. a s tím šroubem středového čepu máš naprostou pravdu ....taky se mi to nezdálo...
..čumí do prostoru jako blbej penisák....Confused
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/2/2009
MRBLUE napsal:
Nakolko je to semi custom,absolutnu sumernost cakat asi nemozeme. Ale volnym okom by to vidiet byt nemalo.

Teda, ja ju ocakavam aj na factory nozoch, nie ze na semi custom :) Za tie prachy... A neboj, nieje to malo, priemerni americania na mna pozerali, ze ci mi sibe davat za noz 150 usd :) Jasne, neboli to nozovi fanatici :) Takze pri nozi za 400+ fakt cakam, ze bude aspon ten ZAKLAD, akym je technicke spracovanie, dokonale.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Ale strider by Ti na toto povedal že je to v norme, že nože sú určené do drsných podmienok, na prácu a pre vojakov kde sa takéto detaily neriešia ;)
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/24/2014
laurin napsal:
Ale strider by Ti na toto povedal že je to v norme, že nože sú určené do drsných podmienok, na prácu a pre vojakov kde sa takéto detaily neriešia ;)
Az na to ze skutecny vojaci pokud tyto noze nedostanou zadarmo tak je nenosi.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/28/2013
MRBLUE napsal:
Ci to je dovod na reklamaciu neviem, ale skor nie.

Tak to už mi hlava nebere. Od jaké částky mám očekávat, že bude čepel souměrná? Tohle by mě teda vadilo i na China replice za 50 USD, ale tam bych to asi pochopil. Za co teda chce pan Strider ten brutální balík? Za to, že je to nůž z USA?
Posláno:

Štamgast
Pan Strider "chce ten brutalny balik" preto, lebo su ludia co ho za jeho noz daju. Jeho noze ked sa objavia v predaji, tak sa velmi rychlo vypredaju. Jeho noze "maju gule". Mne vyhovuje konstrukcia a tvar. Na to aky je noz pevny tak je relativne lahky.
A celkovo tym nozom (u mna zatvaracim) nemozem nic vytknut a mam ich rad. A pri tejto cenovej kategorii uz clovek neplati za uzitnu hodnotu ci materialy, ale za pocit. Happy
Posláno:

Pozorovatel
Děkuji za objasnění. Ale zmetek bych si nekoupil, ani za pocit Happy
Posláno:

Štamgast
..no a eště jeden cukrik na záver.....
..ukážu jak dosedaj stop piny - resp dosedá jen jeden - druhej je total v luftě.....Beating
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/24/2014
MRBLUE napsal:
Pan Strider "chce ten brutalny balik" preto, lebo su ludia co ho za jeho noz daju. Jeho noze ked sa objavia v predaji, tak sa velmi rychlo vypredaju. Jeho noze "maju gule". Mne vyhovuje konstrukcia a tvar. Na to aky je noz pevny tak je relativne lahky.
A celkovo tym nozom (u mna zatvaracim) nemozem nic vytknut a mam ich rad. A pri tejto cenovej kategorii uz clovek neplati za uzitnu hodnotu ci materialy, ale za pocit. Happy
Pocit, a dovolim si rict luxus - v tomto pripade pozornosti na detaily, avsak se mi zda ze pan Burger na to z vysoka kaka.
Popravde si myslim ze treba neni moc toho co takovy CRK nemuze a Strider ano, a u CRK aspon nedostanu polovyrobek.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
no nevím, jestli bych po posledním příspěvku abryleva řekl že je to pracant nebo že to má koule, když nedosedá stop pin...
landrover defender je taky pracant co má koule, ale kdyby měl jedno kolo v luftě, asi bych mu to neodpustil ani kdyby šel v USA na dračku...
nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
MRBLUE napsal:
A pri tejto cenovej kategorii uz clovek neplati za uzitnu hodnotu ci materialy, ale za pocit. Happy

No, já bych teda z nože v téhle cenové kategorii s takovými mouchami rozhodně dobrý pocit neměl, to teda sorry. Právě že v této cenové kategorii by zpracování nože mělo být sakra na úrovni. Když to jde Reevovi a jiným, proč ne Strideru... A celkem se divím, že zrovna ty budeš něco podobného obhajovat jakýmsi "charakterem" Striderů.

Určitě ti neberu, že je máš rád, že ti sedí, ale vzhledem k tomu, co jsi tady kdy napsal o jiných nožích, prostě momentálně jen předvádíš dvojí metr.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
...no asi tak to bylo celý myšleno.....
...fotečky mi zatím nejdou, ale slibuji , že je dotlacim....
....jinak za mne je to obrovský zklamání z mé vysněné modly .....KO
...bohužel....
..pokud bych tomu chtěl udělat nějakej subjektivní konečnej závěr z nožů které mám ve sbírce , tak CRK jsou daleko na špici a Hinderer i Strider jsou hodně v dáli - resp spíš daleko v nedohlednu......KO

toliko za mou personu...a jdu se kouknout na hezký a neodfláklý nože do vlákna Kopie a falza , abych nasral mistra Omegu Laugh (sarkasmus)......Neutral
Posláno:

Štamgast
Ja som sa vyjadril na zaklade svojich skusenosti a tie su dobre. Cepel co ma jemne nesumerny vybrus je repas z druhej ruky a cena bola tomu primerana.
Nepoznam povod noza co ma abyrlev, tak neviem posudit preco sa vobec dostal do predaja, ci to neni nejaky repas, skladacka ci vyreklamovany noz co sa nejakym sposobom dostal do predaja.
Tyler, mas pravdu s tym dvojitym metrom. Strider SMF je moja srdcovka. Happy
Posláno:

Pozorovatel
Nesouměrná čepel patří do koše, repas nerepas. Tečka
Posláno:

Štamgast
....asi tak.....díkyOk
Posláno:

Štamgast
Chod to propagovat do vlakna ZT, to budu plne kose. Happy ...v poslednej dobe bolo dost staznosti aj tam na nesumerny vybrus. Ale mas pravdu, noz by mal byt sumerny.
Posláno:

Pozorovatel
Taky bych už si ZT nekoupil, po zkušenosti s 0350...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum