ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
STRIDER - Mick Strider, Duane Dwyer Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2011
Mne už moc Striderů nezbylo,nechal jsem si jen ty víc raritní a vypadaj že jsou zhotovené celkem solidně,nic jsem na nich nenašel.

glock70 vložil tyto přílohy:
image.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Ok
Nemal si nahodou aj Strider SMF XL? Po tych sa uplne zlahla zem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/5/2011
Moje 0700 taky není zrovna ukázka rovného výbrusu, na tom tantu to bije do očí...ale ve všech ostatních ohledech zpracování A+, takže za danou cenu bezva, do ZT bych klidně šel.
arbylev: to už je fakt slušný výčet "drobností", je to fakt origo? Ten delší čep a nedoléhající kolíky už jsou dost podezřelé Sad
Chcete mít nůž neustále ostrý? Krájejte si s ním denně habanero!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/13/2011
MRBLUE napsal:
Ok
Nemal si nahodou aj Strider SMF XL? Po tych sa uplne zlahla zem.

Jo ten jsem měl a nebyl nic moc.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
.. byl jsem osloven i mimo Knife , takže doplňuji ten včerejšek a úsudek nechám na každém z Vás...Neutral .....takže další věci ......
..Made By Mick Strider....

edit : ...jo ještě mne napadlo jestli by se to nehodilo spíš do vlákna " Když se v dílně nedaří ".........KO

( a to ještě nemluvím o tom , jak jsou " vyžraný" ty příložky ..Laugh )

abyrlev vložil tyto přílohy:
P1020208.JPG.jpg
P1020209.JPG.jpg
P1020230.JPG.jpg
P1020234.JPG.jpg
P1020235.JPG.jpg
P1020238.JPG.jpg

mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
...4MRBLUE..
nemyslím si , že ten nůž je fake , ale tím je to horší , protože v tom případě je to echt zmetek....
...bohužel...

abyrlev vložil tyto přílohy:
P1020248.JPG.jpg

mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/20/2014
jsouk napsal:
mám tu nějakou novinku od Strideru Happy, docela je good....

Zdravím páni,

Měl bych dotaz, nevíte prosím někdo, kolik má tenhle Strider Mark1 tloušťku na střenkách ?

Myšleno tedy celkem i se střenkama Happy

Díky všem za info. Admire
Per aspera ad astra
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/1/2012
Wolf1524 napsal:
Az na to ze skutecny vojaci pokud tyto noze nedostanou zadarmo tak je nenosi.

Nemas pravdu,jeste par let zpatky byly stridery "must have" pro vyraznou cast americkejch gum, tusim db l snad i nejaky utvary fasovaly..ale rozhodne to byly jedny z nejcasteji obchodovanych zaviraku...ted sou v kurzu spis winklery :)..
Instagram @forgottenkustoms
...pasivní pozorovatel, pro kontakt použijte PM nebo mail...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/1/2012
+jeste doplnim,neb mi nejde editovat..pouzdra u pevnych nozu "eagle" jsou od us firmy na takticky nylon kramy Eagle Industries,jedna se o vyrobce-stejne jako u strideru-oblibenyho u americkejch USASOF,a pro nektery utvary i sije nebo sil komplet vystrojovou radu..mam za to,ze tohle pouzdro ma i NSN. Jinak nejaky pouzdra na DB L delal i CSM Gear..
Instagram @forgottenkustoms
...pasivní pozorovatel, pro kontakt použijte PM nebo mail...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/14/2012
Trochu ozivim vlákno, 3 nábojnice od mydlinku, dikOk

papen vložil tyto přílohy:
IMG_20160906_164829_912.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/9/2012
abyrlev napsal:

edit : ...jo ještě mne napadlo jestli by se to nehodilo spíš do vlákna " Když se v dílně nedaří ".........KO

( a to ještě nemluvím o tom , jak jsou " vyžraný" ty příložky ..Laugh )

Nevím, jestli na to někdo odpověděl, ale tohle je uděláno schválně. Na střenku dosedá jenom pravý kolíček, protože je na straně titanu. Zdůvodnili to tím, že když na levé straně není příložka(nerez, titan), ale jen G-10, stejně by se časem G-10ka "vydřela" a mohl by se tím ovlivnt lock-up čepele...
“We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.”
---> Knife is life
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2014
... no nevím, Strideara mám zatím prvního, jednoduchá funkčí kudla co mi "padla" do ruky Sad
Ten smutek mám kvůli tomu, že se bojím, že nezůstane u jednoho kousku Sad
Ale trefit takovej nepodarek co Abyrlef funglovku tak to letí z baráku Mick neMick!!!
A to nemluvím o jejich velmi nevstřícném postoji k zákazníkům Sad posílat kudlu za 400$ v balíčku s 25$ aby ti vyměnili šroubky za 50c!!! A na email, kde jsem je prosil alespoň o info jaké šrouky používají se ani neobtěžovali odpovědět Sad
Když na to koukám, tak se divím, že po tolika mínusech mám ještě chuť jít to další kudly Wink
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Oni maju taku politiku ze noz treba poslat, je jedno ci kvoli srobikom alebo niecomu inemu. To ze posta od nas stoji balik za to oni nemozu :)
Ale nakoniec opravnenu reklamaciu alebo servis vybavia.
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2014
... beru jejich obchodní politiku, ale neberu proč nemůžou napsat do země třetího světa "používáme šroub XY palce krát XY délka palce dle normy XY" protože i božský Mick ty zasraný šroubky NEVYRÁBÍ ale nakupuje!!! Angry a to ještě napíšou, že když někdo použie neorigo šroubky, že mu neuznají záruku! Sad

p.s. a to nejsem naštvaný jenom já, ale i spousta bratrů z východu co mají metrický systém jako my..... když pročítám zahraniční nožová fóra... nakonec jsem to dohlednal (velký dík nožomilům ze západu) a objednal šroubky v US, ale mám z toho smýšené pocity. Sad
Osobně, kdybych vyráběl kudly o které je zájem tak se určitě nebudu chovat k zákazníkům takovýmto způsobem Sad
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:

Štamgast
Tak to si toho Stridera asi rozmyslím Laugh a zkusím ulovit dalšího Hinderera.

BTW: vím, že tohle není vlákno RHKnives, ale jak je na tom Rick s dotazy atd.? Mě by třeba zajímalo jaké šroubky používá na klip a "filler tab". Ví to někdo? Nebo tam mám psát? Mimochodem...Rick si hardware vyrábí ve své dílně!

Díky

J.
“We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.”
---> Knife is life
Posláno:

Štamgast
K tym Striderom
Momentalne mam 12 Striderov SMF a ziaden z nich nema problem s "naschval" nedoliehajucou G10. A ani tie co som dal prec (2x alu a 1x digi/G10 ) nemali nedoliehajuce strenky. Aj napriek nie najidealnejsej zakaznickej podpore mam tie noze rad.

Co sa tyka Hinderera XM rady 18 gen.4 a 24 gen.2 tak uz to neni co bolo. Zakusujuci sa detent, ostre hrany, rovnake chorobky ako ZT. Asi to mastia na rovnakej linke. Tomu zodpovedaju aj nizsie ceny. Ale zasa ked sa s tym clovek trocha pohra, tak ma cenu o 350 dolarov nizsiu ako niekedy jeden z najvydarenejsich zatvarakov ( moj nazor Happy ).
Posláno:

Štamgast
Tak já osobně na své XM 18 žádné ostré hrany ani špatný detent nemám, je zpracovaná perfektně. Flipuje suprově, když člověk ví jak na to. Žádný vakl stranově, natož proti pojistce nemá. Nadruhou stranu nemůžu srovnávat se staršíma verzema, tahle gen. 4 je moje první...

Navíc nevím kolik stál Hinderer předtím, bylo to 700$ +? To je pěkná šupa oproti 450...

J.
---> Knife is life
Posláno:

Štamgast
Hej, XM-18 stali 700-800,- USD a XM-24 900-1000 USD.
A co sa tyka flipovania, to ide dobre v podstate s hociktorym nozom, ktory ma fliper. Staci povolit cap. Ale skus nove XMko otvorit kolickom. Starsie generacie totiz robili aj vo verziach "nom-fliper".
Posláno:

Štamgast
Možná bysme to měli přesunout na odpovídající vlákno, ale ještě odpovím... kolíčkem se otvírá buď stejně dobře, nebo snad líp, než flipperem. Jestli je to dobře, to nevím Laugh, ale porovnal bych to s otevíráním ZT0550 poslední generace. A ten když se trochu zajel, tak se otevíral jedna báseň...

Btw: když povolím čep(máš pravdu, pak flipuje excelentně), má malinkatou stranovou vůli a to já nesnesu, takže nemám žádnou vůli a flipuje moc dobře..

J.
---> Knife is life
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2007
Vratme se ke Striderum. Zaviracich tu asi koluje dost, ale co pevne? Ma nekdo, nebo jsem sam? Grin
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum