ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
STRIDER - Mick Strider, Duane Dwyer Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/30/2005
Zdravim vsechny!

Nevite nekdo jak muzu ziskat nuz Strider v CR nebo na internetu. Konkretne mne zajimaji modely MT,HS. Vsem velice dekuji za informace a skvele fotky!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/20/2002
Steel Rat napsal:
Zdravim vsechny!

Nevite nekdo jak muzu ziskat nuz Strider v CR nebo na internetu. Konkretne mne zajimaji modely MT,HS. Vsem velice dekuji za informace a skvele fotky!

V CR ho asi zatím nikde nemaj. Můžeš zkusit Parfilex (www.parfilex.cz) - možna že by ho objednali. V polsku se sehnad dá, informace najdeš na tyhle stránce: www.guns.com.pl/
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2005
4 MIKUP

díky, už jsem registrovanej, jedná se spíš o nějakej chat nebo forum, jestli jsem to dobře pochopil, ale je dobrýý..

něco od USN:
...tohodle Stridera teda blažííím, bych ho rád měl...Laugh

chcete snad žít věčně ?
Posláno:

Pokročilý
....toho napravo samozřejmě..!!!Happy
chcete snad žít věčně ?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/17/2001
mikup napsal:
jsouk napsal:
Ono těžko půjde do detailu porovnávat zpracování a tvary GB maďariče s originálem, protože co já vím tak ten můj od M byl uplně první co dělal. V té době byla na netu jenom trocha méně kvalitních fotek a nic víc Happy
Pro armádu začal tyhle nože vyrábět až podle obkreslení mého originál od CHR. Takže armádní kousky budou co se týče vzhledu asi hodně podobný těm CHR

No a ty ten nákres už určitě nemáš, viď????? Jestli jo, scaner a sem s nim WinkWinkWink
No a přidej ty fotky HappyHappyHappy

Tady je fotka ze stranek Maďariče, čepel je tvarově OK, ale ta rukojeť je moc mohutná, nebo spíš záštita - chtělo by to vyladit. Určitě bych to zjemnil. A cena ??? Odhaduju že stoji kom 7 tis.???
tak podle tohoto meho črtu, stáří asi 2 roky dělal Maďarič GB pro armádu Happy, někdo se tu na to ptal tak jsem to našel a naskenoval Happy
Posláno:

Štamgast
PANACEA napsal:
....toho napravo samozřejmě..!!!Happy

No vidíš a mně se víc líbí to tanto, ale je to výjimka, přotože tanta obecně moc nenusim. Od strideru mám nejvic v oblibě všechny tvary MT a potom MK (hlavně ta custom verzička - uplně malinkej - je bych u něj udělal jinej typ výbrusu - plochej Happy]
.
V poslední době preferuju kratší čepele (tzn. pod 18 cm, nejlíp od 10 do 14 cm).
Posláno:

Pokročilý
..a zkoušel jsi se dívat na :
www.ikariya.com/strider/gallary/

je jich tam celkem dost, možná i ten malej...Happy
chcete snad žít věčně ?
Posláno:
Pokročilý
kouknete se taky na www.badlandsforums.com

Jsou tam MOOOOC dobry fotky
Posláno:
Pokročilý
mozna je tato otazka trochu mimo tema ale jake jsou v Chorvatsku zakony ohledne drzeni nozu a jsou tam nejake obchody (napr. ve Splitu) kde je dobry vyber nozu znamych znacek? A kdyz si objednam Strider Mt nebudou na hranici nejake problemy?

predem dekuji
Posláno:

Pokročilý
4 Steel rat
gooood odkaz, doporučuju všem!!!! Happy))
a tady je něco málo z nich....

total RECALL !!!! (chudák nožík..)

chcete snad žít věčně ?
Posláno:

Pokročilý
a ještě jedna pro zasmání...Laugh

zřejmě dobrej oddíl no !

jo a ten předchozí z dílny Strider - SNG !

chcete snad žít věčně ?
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/2/2003
Panove,
prodavaji se u nas noze STRIDER i jinde nez v PARFILEXu? Napr. zaviraky.
Diky za info.
Fr.
Posláno:

Štamgast
paurf napsal:
Panove,
prodavaji se u nas noze STRIDER i jinde nez v PARFILEXu? Napr. zaviraky.
Diky za info.
Fr.

Pokud vím, tak jen Stridery od fa Buck, například na www.highlife.cz, viděl jsem je v obchodě s loveckejma potřebama v Brně atd. Vzhledově jsou na tom tyhle nože mizerně.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 1/9/2005
mikup
Quote:

jak to myslis ze noze od firmy buck/strider jsou na tom vzhledove dost mizerne? jako ze se ti nelibi zrovna tyhle modely nebo se ti nelibi zpracovani kvalita atd.
zajima mne to proto ze si chci koupit buck Strider Tactical Folder, Spear Point

mas namysli ten ?
zatim dix
Hi, Joker!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
mikup napsal:

Pokud vím, tak jen Stridery od fa Buck, například na www.highlife.cz, viděl jsem je v obchodě s loveckejma potřebama v Brně atd. Vzhledově jsou na tom tyhle nože mizerně.
no podla mna vacsina striderov nie je co do estetickej stranky nejako na vrchole svetovej ponuky ale tie noze ani neboli vyrabane za tym ucelom Happy
Posláno:

Štamgast
mq1200 napsal:
mikup
Quote:

jak to myslis ze noze od firmy buck/strider jsou na tom vzhledove dost mizerne? jako ze se ti nelibi zrovna tyhle modely nebo se ti nelibi zpracovani kvalita atd.
zajima mne to proto ze si chci koupit buck Strider Tactical Folder, Spear Point

mas namysli ten ?
zatim dix
Kvalitu a zpracování jsem tím nemyslel. Spíš se mi nelíbí jejich modely (fa Buck). Připadá mi, že je čepel při otevření až mírně zakloněna. Rukojeť je příliš veliká oproti čepeli.
Už jsi ho měl v ruce? Já jo a moc dobře se mi v ruce nedržel, ale přesvědčovat tě určitě nechci. Je to spíš nůž pro držení v rukavicích. Jeho kvality v praxi neznám.
Posláno:

Štamgast
Ještě se vracím k nožům green beret. Mrkněte na tohle, konečně hladký ostří Wink Ne, samo že je to upravený, jen jsem to zkusil, jak to bude vypadat. Nakonec se mi to líbí víc než s těma zubama.

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/24/2003
takhle nema chybu urcite bych do nej sel
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/23/2005
Ano, tohle je ono, přesně nějakou takovouhle potvoru sháním Laugh To je mírně řečeno, dle mého gusta.Anebo i ten camillus co je tu na něj recenze.
Posláno:

Štamgast
Vipera Berus napsal:
Ano, tohle je ono, přesně nějakou takovouhle potvoru sháním Laugh To je mírně řečeno, dle mého gusta.Anebo i ten camillus co je tu na něj recenze.
Momentálně dělám kopii návrhu na tenhle nůž, brzo přidám. Bude mírně upravená a bez zoubků na čepeli. Třeba by byl někdo z našich nožířů ochoten ho vyrobit (nemyslím Maďariče - ten už svůj model má), třeba Petr Dohnal ... nebo Petr Dohnal Happy Zajímalo by mě, jestli by byl ochotnej udělat něco podobnýho a kolik by si za takovej nůž řekl. (Rukojeť samo z něčeho jinýho). Takže dotaz i pro tebe, Petře. díky
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum