ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
STRIDER - Mick Strider, Duane Dwyer Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/23/2002
OK, jsem pro. Otevřu novou rubriku ve fóru Příslušenství.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/21/2005
Laugh tak jo...v různých armádních manuálech se dopuručuje použít jak to nazvat??? takový ten habrajz,co se tvoří v každé kapse a je zalezlý v koutu futra...takové ty žmolky.Není tedy od kapsu nevysypávat a např. jednu starou tramvajenku v ní klidně ponechatWink je to vůbec zajímavé???
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
maxeem napsal:
Laugh tak jo...v různých armádních manuálech se dopuručuje použít jak to nazvat??? takový ten habrajz,co se tvoří v každé kapse a je zalezlý v koutu futra...takové ty žmolky.

V GB na to mají pěkný výraz "pocket lint". Ve slovníku to překládají jako "chuchvalce" Happy

D.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
David napsal:

V GB na to mají pěkný výraz "pocket lint". Ve slovníku to překládají jako "chuchvalce" Happy

D.
Ještě že ne slintWink
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2005
někdo tady psal, že snad ty zuby jsou na trhání střev apod..., maslím, že tyhle věci byly populární za I. a II. svět. války a ne v 21. století. Je to nehumánní a pochybuju, že by Strider a spol něco takovýho dělali kvůli devastaci orgánů v těle.

- přikláněl bych se k přeřezávání lan apod. anebo efektu pro oči, protože čepeli to nijak v pevnosti nepomůže a spíš v těch vrubech rupne při práci...
chcete snad žít věčně ?
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/3/2004
tady jsou nejaky pekny fotky ruznejch strideru

www.messerforum.net/showthread.php?t=21492

t.
Posláno:

Pokročilý
tak jsem tam mrknul a fakt super odkaz, ten kdo to fotil, byl machr. Happy)
chcete snad žít věčně ?
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/17/2005
Cawes vsetci. Potreboval by som poradit. Hladam pekny a hlavne odolny noz. Tak do lesa, ako aj na natieranie chleba. Rozmyslam nad SOG tigershark alebo Al Mar USMC alebo green baret. Neviem sa rozhodnut za co utratit uspory Happy Pristupny som aj inym navrhom...cena tak do 10000. Dik za pripadnu pomoc!!
Prajem prijemny vecer
Posláno:
Štamgast
bran0 napsal:
Cawes vsetci. Potreboval by som poradit. Hladam pekny a hlavne odolny noz. Tak do lesa, ako aj na natieranie chleba. Rozmyslam nad SOG tigershark alebo Al Mar USMC alebo green baret. Neviem sa rozhodnut za co utratit uspory Happy Pristupny som aj inym navrhom...cena tak do 10000. Dik za pripadnu pomoc!!
Prajem prijemny vecer
zkus trosku specifikovat. navic si trosku rozmysli, kolik do toho chces vrazit, pokud nejsi nejakej fanda do nozu, tak si myslim, ze ti bude stacit nuz do 5ti litru uplne bohate. uz od 2000 sezenes dobry noze do prirody, co vydrzi i velmi hruby zachazeni...

t.
Posláno:
Začátečník
Tak s tym hrubym zachadzanim by som suhlasil. Samozrejme niesom nejaky odbornik do nozov, ale momentalne som neni doma. Chcel by som daco vacsieho. Aspon 17cm cepel. Hlavne by to mal byt vojensky noz s pevnou cepelou. A ked uz chcem vrazit prachy do dakeho noza, tak uz poriadneho. Nechcem daco za par drobnych, aby som za chvilu musel kupovat novy. "Niesme taky bohaty, aby sme si mohli dovolit lacne veci". Super veta a stale plati Happy
Posláno:
Štamgast
bran0 napsal:
Tak s tym hrubym zachadzanim by som suhlasil. Samozrejme niesom nejaky odbornik do nozov, ale momentalne som neni doma. Chcel by som daco vacsieho. Aspon 17cm cepel. Hlavne by to mal byt vojensky noz s pevnou cepelou. A ked uz chcem vrazit prachy do dakeho noza, tak uz poriadneho. Nechcem daco za par drobnych, aby som za chvilu musel kupovat novy. "Niesme taky bohaty, aby sme si mohli dovolit lacne veci". Super veta a stale plati Happy
mel bych pro tebe, myslim, dobrej tip - Combat Utility 7 • #BK7, akorat o tom byla i tady psana recenze - mrkni sem:
www.knife.cz/recenze/recenzedetail.aspx?id=22

a tady mas stranku primo od vyrobce:
www.camillusknives.com/1mainframe.htm?bkt/index.shtml~main

cena z usa je samozrejme neprekonatelna, ale ne kazdej se s tim chce "trapit" a voli sice drazsi, ale z pravidla rychlejsi a jednodussi variantu od nas, kde vsak nastava problem s tim, ze plno nozu u nas proste nesezenes. Pokud nechces objednavat z usa, tak bych ti doporucil kdyztak zlatou stredni cestu - z nemecka - tam by te to vyslo i s postovnym neco pod 2500 a myslim, ze nejaky onlineshopy v nemecku posilaj po unii i na dobirku...

kdybys potreboval pomoct s objednanim z nemecka, tak kdyztak rekni, z usa ti moc nepomuzu, ale uz tu o tom bylo neco napsano a na hlavni strance je od Davida v sekci CLANKY clanek o nakupu pres internet...

t.

t.
Posláno:
Začátečník
Aj tento som uz pozeral, aj recenziu som cital. Urcite to je tazko znicitelny noz, ale vzhladovo z obrazkov mi pripada jak daky kuchynsky. Chcel som pobehat dake obchodiky a daky ten noz pochytat, ale ja som teraz v sev. irsku a neviem tu najst normalny
obchod z normalnym vyberom. A zase z netu nechcem vyprasit prachy za blbost. Happy asi mi predsa len ta rybycka zostane. Happy
Posláno:
Štamgast
no pokud to je v irsku jako v anglii, tak tam se na shaneni nozu muzes vyprdnout...ale ze ti BK pripada jako kuchynsky? to by me zajimalo, jak to u vas teda v kuchyni vypada Happy, ale co clovek, to nazor...vic ti teda asi nepomuzu, jen snad, abys napsal co nejvice pozadavku na nuz a nekdo ti tu treba pomuze...

t.
Posláno:
Začátečník
Sev. Irsko je sucastou Britanie a zistil som, ze to tu dako skripe s tymi nozmi. Volal som vcera do "najvacsieho vojenskeho skladu" a pytal som sa zenskej ci maju dake SOG, Al Mar a Fallknifen. Zenska mi hovori, ze urcite maju, ale najprv jej musim povedat co to je. Happy
Posláno:

Pokročilý
4 Bran0

doporučuju Chris Reeve /Project../, STRIDER, BUSSE, TOPS a hlavně aby to byl nůž, kterej má plnou střenku, žádnej řap ale full tang. Jestli s tím budeš něco páčit, sekat apod. tak takovýhle provedení vydrží nejvíc.

anebo: nech si udělat od zkušenýho nožíře nůž na zakázku. Bude to cenově skoro stejný a kvalita by měla bejt taky si myslim vysoká.
chcete snad žít věčně ?
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/4/2005
u busse pozor na to ze dodaci doby muzou byti i v mesicich Happy
ale jestli chces nuz co vydrzi vsechno tak busse nema konkurenci, akorat ze ted delaji jen mec a maly nozik (+ par 4.5" nozu), cili budes muset jit na secondary market (ebay apod.)
a nebo jestli jsi ochoten cekat a nechces davat tolik za busse tak mrkni na swamprat (camp tramp/ratweiler nebo battle rat (nebo secondary market rat daddy, ale ten bude DRAHEJ Happy)
Posláno:
Začátečník
Diky vsetkym za radu, ale dako mi padol do oka Janglee Hattori Fighter. A ani neni drahy, nasiel som ho za dakych 95USD. To sa v celku da. A za 7USD donaskova sluzba. Snad to nieje nejaky brak Happy
Posláno:

Pokročilý
apropó:
má zde někdo nůž od BUSSE?? zajímalo by mne jak je s ním spokojen, kde koupil a zakolik...Happydyštak dejte fotečku...please
chcete snad žít věčně ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
Ten Hattori Fighter se mi vždycky taky líbil, ale trochu mě od něj vždy odrazovala ta rukojeť - na pracovní (či outdoor či survival) nůž mi tak nějak příjde prostě trochu tenká (ale je fakt, že mám vcelku velký ruce)...

Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
PANACEA napsal:
apropó:
má zde někdo nůž od BUSSE?? zajímalo by mne jak je s ním spokojen, kde koupil a zakolik...Happydyštak dejte fotečku...please
Tak to mne tedy taky! Všichni ho, zdá se, velmi uznávají - ale už ho někdo ze zdejších i doopravdy ojel?

Vím, že podle jejich stránek to vypadá zajímavě, ale self promotion je někdy silnější než realita...

A proč je na jejich stránkách najednou tak omezená nabídka???
Jsem patriot, ale léčím se...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum