ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Vseta Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 11/4/2011
Laugh Zdravím, pekná prácička a páči sa prevedenie rúčky. kde by som zohnal matroš ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
...člověče ten mi nějak utekl...škoda že nemá čepel cca18cm, to bych Tě hned přemlouval abys mi ho půjčil do survival testu...:) Ok

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Že by z něj byl serratedLaugh ....vtípek......Ne,je to malej kudlouch,maximálně takovej susviválíčíček lightLaugh Laugh Spíš je to jako "nasteroidovanej" buřtkudlouch,nebo tak něco....prostě normoš nožík na táboření a výlety,co snad něco vydrží......
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
To je hrozný...já se tý špatný pověsti snad nezbavím...a to se snažím a mám poslední dobou ostrý nože bez zubů....Laugh

Koupím: FS commandos Sheffield
PRC
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/18/2007
...pěknej kudlík, elmax je supr...doporučuji pozdro textil alá Prapor
Posláno:

Štamgast
Tak jsem nějak našel zalíbení ve vrstvených střenkách......jen hrubej nástin - fíbr,dřevoplast a bullteriéří textit.....jasně epox a lis....sám jsem zvědavej,co z toho vyleze....bude se mi to muset líbit,páč už to mám přilepený na mojím kudlouchu....až to bude komplet,samo se "pochlubím"Laugh Edit: mít víc fíbru,byl by asi nacpanej ještě mezi tím dřevoplastem a textitem....ale dochází a musím bohužel šetřitConfused

Vseta vložil tyto přílohy:
DSC03233.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Teprve teď? Kdybys nekecal Míro, už ten M-Tech na druhé straně Tvé galerie se Ti povedl... A to jsou fotky z prosince 2010.Wink Jinak to tu máš hezké, tyhle kudly já můžu...Happy Ok
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/3/2011
elmax lopatka 2 Ok super s tou novou ruckou to by som chcel pozicat na week,to este doma nemam
Posláno:

Štamgast
2Chalcodes: tak teda jo,nored face vlastně šetřím matroš a sdělávám tak i malé tloušťkyLaugh jináč díky za pochvalu......Tobě to jde myslím taky víc než dobřeWink 2amon7707: vždyť ani nevíš,co to je za kudlouchLaugh je tam vidět jen ten sendvičWink A lopatku plánuju další,delší o pár - slovy dvaHappy cm a z pérovky......už je namalovaná,ale ten časConfused A ani jsem nepoděkoval B5ce za textit - takže Pavliku díkec mocOk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2010
Vseta napsal:
2Chalcodes: tak teda jo,nored face vlastně šetřím matroš a sdělávám tak i malé tloušťkyLaugh jináč díky za pochvalu......Tobě to jde myslím taky víc než dobřeWink 2amon7707: vždyť ani nevíš,co to je za kudlouchLaugh je tam vidět jen ten sendvičWink A lopatku plánuju další,delší o pár - slovy dvaHappy cm a z pérovky......už je namalovaná,ale ten časConfused A ani jsem nepoděkoval B5ce za textit - takže Pavliku díkec mocOk

Sendvičové rukojeti já můžu,teď mám plán s několika vrstvama mořených dýh-uvidíme co z toho vyleze.Jinak dneska proběhl experiment s Dentakrylem,posralo se mi to,měl jsem v tom bublinky,i když jsem odčerpal vzduch.Ale mám toho kýbl,tak pojedu dál,až se to povede.Happy
PROSÍM NEPOSÍLEJTE MI PM,PIŠTE PŘÍMO NA MAIL.DĚKUJI,B5:-)
Posláno:

Štamgast
Bullterier5: Pavliku dentakryl je potvora,myslím se tam dělaj ty bubles při vytvrzování,hřeje se to,viď? Možná ty bubles nejsou vzduch,ale třeba nějakej "pšouk" kterej se uvolňuje u toho vytvrzování...nevímConfused Jinak dnes jsem doladil nožík,který jsem dostal od uživatele Ivan 78,při sobotní kávové návštěvě....Matroš je katr,byl to intenzivně používaný kudlouch - opálená nějaká RATka. Líbil se mi moc,tak šel se mnou domůLaugh Úplně původní fotku nemám,blejsknul jsem to až po tom,co jsem zvedl výbrus.....pak přeběbnout smirečkem a ještě jsem původní madélko nahradil irokovým na bullteriéřích měďených trubkáchWink . Teď je to takovej svačinovej jeďák,tloušťka jen 2,2mm,nový výbrusík je mírně konvexní,necelej cenťák vysokej. Snad mě Ivan neliskne,že jsem ho takhle "překopal"Confused

DSC03224.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
A teď:

DSC03240.JPG.jpg
DSC03242.JPG.jpg
DSC03249.JPG.jpg
DSC03244.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2010
Vseta napsal:
A teď:
no sakra Míro Applause Admire Shocked

tel. 608080723 :-D
Posláno:

Štamgast
Taky jsem dodělal bolouška - tedy překopával jsem madlo do toho sendviče s opět bullteriéřím textitem,větší čepy 4mm nerez a nerez trubka. Ale fotágle stojí za vyliž pr...,tak to zkusím nafotit zítra na světle. Opět jedna foto původní....

DSC02894.JPG.jpg
DSC03251.JPG.jpg
DSC03252.JPG.jpg
DSC03255.JPG.jpg
DSC03258.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2010
Kruciprdel,ten Textit má něco do sebe-žejo?Happy
PROSÍM NEPOSÍLEJTE MI PM,PIŠTE PŘÍMO NA MAIL.DĚKUJI,B5:-)
Posláno:

Štamgast
Vseta napsal:
Taky jsem dodělal bolouška - tedy překopával jsem madlo do toho sendviče s opět bullteriéřím textitem,větší čepy 4mm nerez a nerez trubka. Ale fotágle stojí za vyliž pr...,tak to zkusím nafotit zítra na světle. Opět jedna foto původní....
už před tím neměl chybu a nyní je jště hezčí Ok Applause za mě +

Posláno:

Štamgast
Ty fotky boouška vážně stojí za prd...zítra to spravím...Jo,původní madýlko byla jatoba na 2mm mosaznejch čepech......Teď je trošku buclatější a "profilovaná" při pohledu shora....+ silnější čepy + trubička....snad mě teď pro změnu neliskne HonzaBConfused
Posláno:

Štamgast
Bullterier5 napsal:
Kruciprdel,ten Textit má něco do sebe-žejo?Happy
Pavliku to teda máOk Na té fotce to právě nejni vidět,ale když se to probrousí do hloubky a ve "vlnce" jako na profilu toho madla,dává to prakticky stejnou kresbu jako jednobarevná mikartaHappy Díky za nějOk Edit: fakt ho musím zkusit nafotit zítra pořádně na světle..ne founem v dílněred face
Posláno:

Štamgast
ivan78 napsal:
Vseta napsal:
A teď:
Díkred face ........čím dřív se stavíš........Wink No a teď už tady mám jen jednu RWLkovou čepel,co jsem nedělal a kousek černohnědé mikarty...tak se uvidíRazz
Posláno:

Štamgast
Vseta napsal:
ivan78 napsal:
Vseta napsal:
A teď:
Díkred face ........čím dřív se stavíš........Wink
no pokusím se přifrčet co nejdříve Laugh Laugh Laugh Laugh