ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Vseta Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/21/2010
Tak jsem opravoval/předělával jeden můj starší kudlík......ještě asi budu upravovat choil,ale zatím mi vylezlo asi tohle.....poslední díl - iroko světlé - je napasováván na "obřezanej" původní trn,když jsem se u předchozího klacku já p..a probrousil do dutiny trnuAngry Nacpal jsem tam kůži a fíbr na "vytěsnění",páč zaříznout hotový madlo napřesno kolem kalenýho trnuOh No neumímCry trn končí asi 5mm za čepem,snad to bude držet....klacky jsou odzadu iroko,ipe a ty první dva flekatý nevim,snad thuja,nebo nějakej takovej prevít pěknejLaugh

Vseta vložil tyto přílohy:
DSC03285.JPG.jpg
DSC03286.JPG.jpg
DSC03287.JPG.jpg

S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Tak je opískováno,naostřeno,prostě hotovo.....Díky za všem,kteří mě inspirovali a postrčili k pískování té mikarty a Car1osovi za realizaciAdmire teď je to vážně super úchopOk i ta "kresba" vylezlaHappy Jen pár foteček,víc jich asi bude v inzerciConfused ...bohužel,páč pokud bych nemusel,tak tenhle kudlouch by zůstal doma,dost "mi sedí".....

DSC03320.JPG.jpg
DSC03325.JPG.jpg
DSC03330.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/14/2010
Miro, dobře Ty Applause Moc sympatická kudla a ta hadroška nemá chybu Ok
Život je umění kreslit bez možnosti gumovat.....tak ať je alespoň čím si ořezat tužku, ne?
"NO KNIFE - NO LIFE !!!"
Posláno:

Štamgast
Čepel dělal Zdenda Štor,jen nejni signovaná......já jen madýlkored face Jo,a brousit - ostřit RWLku o tvrdosti 62 HRc ručněSurprised ,ale dal jsem toWink Edit: přijde mi to jako "bojová buřtkudla"Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Líbí, supr. Ok
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Black napsal:
Líbí, supr. Ok
Romane díkyHappy Zítra zkusím nafotit,jak dopadl ten pískovaný textitWink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2010
Vseta napsal:
Tak je opískováno,naostřeno,prostě hotovo.....Díky za všem,kteří mě inspirovali a postrčili k pískování té mikarty a Car1osovi za realizaciAdmire teď je to vážně super úchopOk i ta "kresba" vylezlaHappy Jen pár foteček,víc jich asi bude v inzerciConfused ...bohužel,páč pokud bych nemusel,tak tenhle kudlouch by zůstal doma,dost "mi sedí".....

Applause hele Míro pokud bys měl zájem na výměnu ja jsem pro co takhle neprochlastanou ledvinu Grin Laugh Laugh ne je krásná a těším se až si jí zítra ošáhnu po pískování jj pěknej kudel +

tel. 608080723 :-D
Posláno:

Štamgast
ivan78 napsal:

Applause hele Míro pokud bys měl zájem na výměnu ja jsem pro co takhle neprochlastanou ledvinu Grin Laugh Laugh ne je krásná a těším se až si jí zítra ošáhnu po pískování jj pěknej kudel +
Ne,neOh No já vnitřnosti neradNoNoNo Jedině omáčku ze srdíčekWink Uvidíme se zítraCool
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Čau Míro, tak sem nějak přehlídl "mix" kudlu co je nahořeHappy Je to zajímavej nápad a chce to trochu odvahu namíchat tolik dřívek, i když ty asi díky své profesi víš jak který dřívko vypadá po opracování a namoření. Pěkná práceOk

Jinak mikarták je taky povedenej, stylově mi připomíná zas moji kudlu co mám od Imra, a kterou mi pomáhal dodělat. Taky tam mám hadrokartu a ta čepel je hodně podobná. Dost se mi zamlouvá, škoda, že už jednu takovou mámHappy Ok Ať se daří, ahoj S.
Sláva
Posláno:

Štamgast
Error napsal:
Čau Míro, tak sem nějak přehlídl "mix" kudlu co je nahořeHappy Je to zajímavej nápad a chce to trochu odvahu namíchat tolik dřívek, i když ty asi díky své profesi víš jak který dřívko vypadá po opracování a namoření.........
ahoj Slávku,díkyHappy ale vím prd - prostě to nějak polátám,jsem na "umění" hovadConfused ,navíc nemořím,jen to koupu v oleji......prostě to takhle vyšlo......příští trn zalepím do textitu a budemrGreen
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Promin, já plácel mořeníred face a přitom myslel koupání v oleji.. dyt já rukojeti taky nemořim, ale napouštim lněnákem.. moje chybared face .
Textit má taky něco do sebe, ale dřevo je dřevoHappy
Sláva
Posláno:

Štamgast
Textit je v poho,relativně dostupnej,odolnej atd....jediná jeho jaksi menší nevýhoda je v mých očích váha - nejde proto použít uplně všude......a pak nastupuje klacekHappy Laugh
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/15/2008
Rocko napsal:
Miro, dobře Ty Applause Moc sympatická kudla a ta hadroška nemá chybu Ok

Ahoj.Dneska jsem dostal krasnej BSK mini. Je skvelej. Hnedka jsem ho pouzil na porcovani krocanka. Sedi v ruce uzsane, sotrej jako britva, dokonale zpracovani,...Applause Proste super praceAdmire Teseim se az vezmu do lesa a odzkousim i ostatni veci. Zatim obrovska spokojenost. Jen tak dal Blacku...Ok
Posláno:

Štamgast
2 vican: trošku mi uniká souvislost.....Confused
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2010
Vseta napsal:
2 vican: trošku mi uniká souvislost.....Confused

toho si nevšímaj a vítaj strecuLaugh Laugh Laugh Laugh

tel. 608080723 :-D
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/31/2006
vican pobavil Ok Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh
SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/8/2012
Pořád lepší poděkovat Blackovi tady než u Samuraie, ne Happy
Rovná daň je je kompromisně solidární (kdo víc vydělá, víc odvede), kdežto progresivní daň je jen zlodějina.
Závist je sestra vlastní neschopnosti.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/19/2010
Tak koukej něco předhodit Míro-času jsi měl dost Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Nazdar banáne...vítej...a nehádej se...mrGreen Wink

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
AhojmrGreen .... Tak zatím jen jedna přestrojená čepel od Car1oseAdmire Původní fotku nemám,ale byl tam klacík...... Mat N690,60HRc,na haksně mikarta,nerez roury a konvexní "scandi" do nulyOk A díky Cofranovi za pracovní zázemíAdmire Ok

03122012019.jpg.jpg
03122012020.jpg.jpg
03122012026.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum