ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Vseta Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/21/2010
Trošku mám bordel ve fotkách,spoustu toho nemůžu dohledatConfused ..... Jedna "jakobyfinka",čeká na kalírňumrGreen mat. 19436,co bude na haksně je zatm ve hvězdách,ale asi něco umělého....

Vseta vložil tyto přílohy:
DSC04028.JPG.jpg
DSC04030.JPG.jpg

S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Ještě se mi někde v compu toulá třetí lopatka,z pérovky,čepel dostal kolega z práce k dotvoření,tak vyfotím po dokončení a fláknu to sem.... Taky nemůžu dohledat fotky repase sekerky od B5ky - dofotím a dodám později. No a pak už jen najít fotky pérovkového nessmuku,dárečku pro Ivana 78Wink asi mám v compu černou díruShocked
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Že Ti to ale trvalo, než jsi se tu zase začal objevovat, Míro. Celkem jsi mi chyběl.Happy Doufám, že teď to už bude častěji... Kudla pěkná, rukojeť od Tebe klasicky vymazlená.Ok
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/5/2008
Vseta napsal:
AhojmrGreen .... Tak zatím jen jedna přestrojená čepel od Car1oseAdmire Původní fotku nemám,ale byl tam klacík...... Mat N690,60HRc,na haksně mikarta,nerez roury a konvexní "scandi" do nulyOk A díky Cofranovi za pracovní zázemíAdmire Ok

Měl jsem ho v ruce a fakt padne do ruky. Ručka se ti povedla. Tak ještě to pískováníWink
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/4/2008
Čau "banáne"!.Laugh Wink
Posláno:

Štamgast
Ahoj všiciHappy já už budu hodnejmrGreen Ta kudla s mikartou vypadala asi tak,jak je v půlce stránky odkazu........ http://www.lovime.eu/viewtopic.php?f=47&t=911&start=60 .....ještě pohledám tu sekeru.....
Posláno:

Štamgast
Tak zase asi v půlce stránky....... http://www.lovime.eu/viewtopic.php?f=35&t=13&start=30 až bude hotovo,bude tady v sekeráchWink
Posláno:

Štamgast
Dneska rychlovka u CofranaAdmire ze zbytku N695,tl.2,5mm - takovej kachní zob+bovie pidižvíkHappy Tvarová inspirace Cofran a jáWink asi to bude manželky pobíječ rajčat......teda jestli ho jednou dodělámConfused Laugh Edit: ten benchmade je jen pro porovnání velikosti-malostiLaugh

06122012033.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Vseta napsal:
Dneska rychlovka u CofranaAdmire ze zbytku N695,tl.2,5mm - takovej kachní zob+bovie pidižvíkHappy Tvarová inspirace Cofran a jáWink asi to bude manželky pobíječ rajčat......teda jestli ho jednou dodělámConfused Laugh Edit: ten benchmade je jen pro porovnání velikosti-malostiLaugh

Pěkný, Vseto co Griptík? Dáš na něj dopustit? Happy
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Díky,je to zatím jen plíšek,ale říkal jsem si,že ho sem dám..... Ten zavírák dobrý,i když já mám poslední dobou "období odklonu" od větších zavíráků ve prospěch menších pevných nožíků.... tenhle mi vrazil do ruky CofranAdmire ,abych si to rozmyslelmrGreen Takže u mě je pouze na přechodnou dobu. Jo,je lehoučkej,v kapse o něm pomalu nevím,super je ten tvar čepelky - na denní používání,běžné věci - nemá chybku...... Ale,když to sesumíruju,Gripta váží 106gr a můj "padouch" od Cofrana - elmax 4,5mm na trnu, 10cm čepel,vysokej řezivej duťák ,váží 116gr - tj. jen o 10gr víceShocked a pevnej nůž je pevnej nůžWink Edit: na toho Gripta bych si ale zvykl,to zas joOk

DSC03987.JPG.jpg
DSC03993.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Jo tak pevný je pevný o tom se bavit nemusíme že Happy Ale je fakt že dobrý zavírák je kompaktnější a hlavně ho můžeš mít opravdu všude. Já mám v batohu neustále RC4 takže je mi docela jedno jaký zavírák mám právě u sebe Happy Dej pak fotku jak ten "plíšek" dopadne Ok
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
U mě opravdu "všudepřítomnej" zavírák je wnox - tourist,nebo outrider a vlastně je nepočítám jako nůž,ale spíše jako nářadíčko...... a střídám Blackovu buřtku s Cofranovým padouchem..... a fotku toho prcka pak jasně dámHappy Edit: info foto..... S tím focením budu muset něco udělat.....asi místo mobilu foťák,nebo tak něcoEvil

DSC03984.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2013
Ten nessmuk pro Ivana78 je parádní, budeš v Praze (7.4.2013)?
Posláno:

Štamgast
Ahoj,Prahu bych rád,ale nevím,jak se nám to doma vyvrbí s porodem...... Včera se mi manželka vrátila z nemocnice,kde byla kvůli komplikacím,takže fakt nevím ani co bude zítraConfused . Jinak díky za pochvalu,jen tak občas trošku "šmrdlám".....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/2/2010
Nazdar chlape, to se doma pomnožíte?? No, přeju ti to. Užívej si dokud je to malý, kluk či hoka, to je jedno. Applause Applause Applause
Mně se pomnožily čepelky, v pátek přivezla pošta balíček z Mikova. x 19 573 a 4x N 685. Ty 573ky jsou tak trochu přerostlý finky a z n 685ky to bude cosi do kuchyně synkovi, ať mi už nenosí ty jeho plechy. I když jedna čepelka by se mi zamlouvala jako malý pevný EDC. Uvidím.
Tak ať se vše zadaří a jsou oba zdrávi. Míla Happy Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Míro děkuju za půjčení do recenze je to fajn kudla,jednou mi kousla.zbytek se dočteš v recenzi ale jsi na tom dobře.

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Tome,já díky a na recenzi se těším mooocHappy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum