ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Vseta Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/15/2009
to je keců Laugh -další co dokáže pohanět svůj nůž... nesmíš bejt zaseklej na jednom štýlu !!! já dávám paroháčkovi palec vzhůru a konstatuji ,že je to podle mého jedna z nejhezčích tvých kudel ! a jestli ti tam vadí někde fixa- normálně to odbruš ! jak je vidět na fotce při lepení- má ten paroh u záštity 2 až 3 mm bílého - čili je co brousit . máš dost prostoru abys tu ručku ještě u záštity(a i tu záštitu samozřejmě)zakulatil a nebyla při pohledu zepředu tolik šišatá. a nůž by to možná posunulo ještě výš. ahoj !
Páchejte dobro, bez ohledů co na to říká zákon.
Posláno:

Štamgast
teď jsem ho zkoukl ještě jednou, promiň , že ti do toho kecám- při pohledu zepředu obrousit hodně zleva zhora( skoro ke hřbetu čepele a i se záštittou) a pak vzít pás šmirglu a obrousit za záštitou lehce zespoda a z boků, tak aby byla vidět bílá--- a bude to BOMBA !!! té čepeli parůžek ukrutně sluší .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Večer ho vezu páníčkovi,tak to jdu zkusit ještě nějak poladit...Dík za radu a palecHappy Petře....
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
není zač, hlavně nezkoušej umejt tu lihovku líhem Wink ať se ti to nerozpije do toho bílého...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/13/2006
Paroháč pěknej i to zpracováníOk . Koukám na ty polotovary a připomněl jsi mi, že už od léta se chystám na grohmana, ale ještě jsem se nějak nerozhoupal.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/4/2008
Co blbneš, vo.e!? Paroháč dobrej!
Tu lihovku vem jemným šmirglem,lihem se vpije.... DO KOSTI, A SI VPASTI! Sakra já sem dobrejLaugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Ahoj, já dříve dělal s parožím velmi rád. Je docela dobré celý předek u čepele odbrousit do oválu. Ta bílá se pak přeleští na filcáku, a vypadá to parádně.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2010
Hups, tak se omlouvámKO
Ale psal jsem, radši vyzkoušet na zbytkuNeutral
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/5/2008
Mě se to líbí a ten trn tak rychle nezavrhuj. Už jsme se o tom sice spolu bavili, ale má to něco do sebe:)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Ahoj Vseto, ty koxo co blázníš? Takhle, já paroh moc nemusim už sem to psal Imrovy, napíšu to i tobě, ale tady se mi vyloženě líbíOk Nůž je podařenej na to, že si dělal prvotinuApplause Já se ted taky po fulltanzích chystám na první stopkovej a už včera sem zk**vil dřívko, protože neumim rovně vrtat, ale to už sem nepatří. Tak at se majitele líbí aa tobě hodně zdaru, Sláva
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Také paroh nemusim...ale k té čepelce pěkně sedí...hezká práce.

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Tak všechno je jinak,odhlásil jsem se a hodlal provést opravu,jak poradil Lotrhou a návazně poté i Black. Telefon,volá kámoš,že se nemůže dočkat a je na cestě ke mě...Výborně,říkám si,alespň se vyjádří....Vletěl k nám,málem mi zašláp dceru,kluka si ani nevšim a hned: tak kde ho mám?! Řekl jsem mu,co a jak,ukázal,on zajásal a už ho z ruky nedal.....S fixou se prý popere sám a jinak nic neměnit....Tak jsem nevěděl,jestli to takhle pustit z kuchyně,ale jeho vůle nakonec rozhodla....Jsme domluveni,že pokud bude chtít a změní názor,provedu bezodkladně veškeré opravy/úpravy,které si vyžádá....Loví fest,furt po něčem střílí-a trefujeOk tak se brzo uvidí.....Jsem zvědavej na tu AK5 v tomhle nasazení....Teď se jdu podívat na vlákno kalení-kovařina,prý se tam kalíCry Jo,jinak chlapi děkuju za kladné ohlasy,to povzbudíWink
Posláno:

Štamgast
Tak jsem tenhle týden přestřenkoval první tady prezentovanej kudel....Padl na to poslední kousíček ipe,taky jsem vyměnil ty slabé čepy nerez,za mosaz 4mm....Fotky narychlo mobilemred face Myslím,že takto mu to sluší kousek líp...

Vseta vložil tyto přílohy:
DSC01853.JPG.jpg
DSC01859.JPG.jpg
DSC01860.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
To ipe je fakt fajn klacek,škoda,že už neníCry
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
No to určitě....ouplně jiná kudla...pěkné. Ok

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/5/2008
Pěkný, povedlo se ti. To dřevo sedne.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/14/2010
pekne si to urobil. Krásny odtieň dreve. Len tak ďalej, nech sa darí.
Posláno:

Štamgast
Chlapi dík,to potěší...red face
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Vseta luxusApplause Povedlo se ti to náramně, i když to původní iroko bylo taky pěkné.
Sláva
Posláno:

Štamgast
2Error: luxus je hodně silné slovo,snažím se....Mě spíš začali vadit ty slabý čepy,takže do budoucna asi překopnu i to ztopořelý jakobykukri.....A navíc na tmavým klacku nejni tolikavajc vidět bordelLaugh
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum