ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Vseta Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/11/2010
Takže jsem byl vedle jak ta jedle.Dlabané ze dvou půlek-dobrýHappy
PROSÍM NEPOSÍLEJTE MI PM,PIŠTE PŘÍMO NA MAIL.DĚKUJI,B5:-)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Z té fotky to není tak patrné,ale výchozí destičky tl 5mm,zrcadlově a šup s nima k sobě...pak se něco obralo broušením....ta kůže je peklo,to asi nikdy nedámConfused
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Hmmm paráda...velkej luxus....Ok

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Kraken666 napsal:
Hmmm paráda...velkej luxus....Ok
No,spíš improvizace truhlářeLaugh Ale asi to bude funkčníWink A dík...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2010
ahoj,možná,nebo myslím by ta kůže chtěla alesponˇohranitHappy jinak to je moc pěkný.Jinak píšeš že čekáš na nějakou kovanou čepelku,nejsme tak daleko od sebe,tak můžeš přijet a sam si skusit něco ukovatGrin
Posláno:

Štamgast
Ahoj,jak jsem psal,s kůží si moc nerozumím,ale ještě s tím kdyžtak něco udělám....děkuju za nabídku,přes Benešov jsem jezdíval vlakem někam na čundryHappy mám to trošku na figu s časem,ale kdyžtak bych se ozval...DíkHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Applause Já tleskám Vseto, to je parádička, to se mi moc líbí, pěkná práce - sám si to možná jednou zkusim upitvat, ale zatim si ještě netroufám. Je to pěkně sladěné, jen na té druhé fotce je vidět, že to asi nezapadá úplně kompletně?! Pokud ne tak to ještě zabruš ať to hezky zapadne a bude to pro mě dokonalé! Palec nahoruOk
Sláva
Posláno:

Štamgast
2Error: Slávku,ještě to zabrousímWink máš pravdu......Teď,ale něco jiného,vím,že to asi nebude nejlepší "reklama",ale chci ukázat,co se mi podařilo na mazlíkovi udělatConfused Vím,že ten kudlík na takové věci není stavěnej,ale zkusil jsem to.....Zajímala mě ta D2 jako materiál,přeci jenom 60Hrc je dost.....Včera večer jsem s pinďou přesekal a štípnul sukatej dubovej vysušenej hranolek 4*4cm.....Zběsilá práce,pinďa je na tohle fakt malinkej....Faseta broušená na lanskym na 20 st se místama vyštípla do mikrozoubků,jsou fakt malinký,ale jsou tamConfused Jinak pořád holí a otupení jako takové se nekonalo. Takže buď přebrousit na 25st.,nebo nesekatLaugh Pardon za foto - mobil - foťák stávkuje....

Vseta vložil tyto přílohy:
DSC02341.JPG.jpg
DSC02345.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Je to v první půlce od špičky a závěr je D2 na 60Hrc - nebude na sekáníLaugh Stejně na to nebyl dělanej,jen jsem to chtěl zkusitConfused Zvědavost je prevítWink Edit: sekání a hrubé práce se dřevem od teď přenechávám fallknivenům a hlavně babyparangu.....ten na to jeOk
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/19/2010
Tak jsem si JAKOBYHO převlíknul na praváka. Už si i zasekal a jde mu to-takže spokojenost veliká.

1969jakub vložil tyto přílohy:
P6203977.jpg.jpg
P6203978.jpg.jpg
P6203980.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Ahoj,všiml jsem si až teďred face jsem rád,že jsi spokojený a to pouzdro se ti moc povedloOk Já jsem s S1 taky velmi spokojenWink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/2/2010
Ahoj, až bys jel k JINOvi, napiš, sejdem se u něj. A cestu ti pak popíšu. Míla, Děčín.
Posláno:

Štamgast
Tak jsem zas něco došudlal.....mat. 19312,kalil Car1os,za což mu díkyAdmire +-59Hrc,celkem 22,5cm čepel 10,5cm široká 4cm,tlustá 5mm,klín až ke hřbetu,váha +-220gr. Na střence epoxidově-lisovej slepenec nějakejch cizejch klacíkůConfused ,duralový roury. Nečekaně jedovatej kudlochHappy ten matroš se mi začíná líbitHappy

DSC02450.JPG.jpg
DSC02451.JPG.jpg
DSC02452.JPG.jpg
DSC02457.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Ještě můj oblíbený "porovnávač velikosti" Jo a říkám jí "lopatka"Laugh

DSC02460.JPG.jpg
DSC02461.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Pěkný nůž,ale Míro není ta čepel už moc tlustá?Dyť i F-1 cibuli nekrájí ale rozlamuje??Happy
Posláno:

Štamgast
Je to macek,ale je to 4cm vysokej klín,ještě jí musím pořádně prubnout,ale zdá se mi to v pohodě. Myslím,že na tu tloušťku je to dost táhlej výbrus - teda vysokejHappy Edit: je to kudloch hlavně "na ven".....Pavliku,jdu ti psát PM....
Posláno:

Štamgast
Každopádně vypadá že to bude "držák" do nepohodyHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Povedené kudly. Líbí se mi i jak tvaruješ střenky. A pouzdra Ti jdou taky parádně.Ok
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Štamgast
2Chalcodes: díkyHappy Dneska jsem zkusil lopatkou trošku zakrojit do dřeva,protože jsem právě přišel z práce,tak kde jinde,než nouzově v práciConfused Nějakej smrk,potom paličkou ořez dubové fošny - vysušené......Ještě budu samozrějmě zkoušet víc,ten materiál se mi jeví jako velice dobrejOk

DSC02465.JPG.jpg
DSC02468.JPG.jpg
DSC02470.JPG.jpg
DSC02471.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Tento víkend se konečně dostanu ven,tak teprve dostane co protoLaugh Teda s rozumem.......Myslím,že jsem už pochopil příznivce uhlíkovekOk Edit: futro bude z klacku,ale z něčeho tuzemského,dílna je od ciziny vybranáConfused
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum