ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Vseta Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/21/2010
Tak jsem si nebyl jistej,jestli to sem dávat,ale pár lidí se mě ptalo,proč nezkusím koženej futrálConfused ...tady je odpověď - tohle jsem si doslova "sbouchal" na lopatku,narychlo,páč mám dovču,tak ať pro ní v lese nemusím do kapsy,protože doteď fungovala v kartonovým pouzdře....Je to silně neestetické,ale silně funkčnímrGreen Všichni,kdo s kůží děláte,koukejte jinamLaugh Měl jsem jen 2mm kůži,tak je to slepené,"otuplované" a mezivrstva má 4mm,taky přední i zadní díl......2kila nejtů,ať to drží.... Edit: doufám,že už je jasné,proč se do kůže nepouštím.....

Vseta vložil tyto přílohy:
DSC02527.JPG.jpg
DSC02528.JPG.jpg
DSC02529.JPG.jpg

S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
No a jasně,že je pro leváka,ať nejsem furt diskriminovanejmrGreen
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/22/2008
Veľmi podarený nôž! Applause , a to puzdro má tiež svoje čaro. A vítaj v klube ľavákovHappy
Nôž a zápalky, to je to jediné, čím sa líšime od opíc... (plk. Otto Wagner)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/12/2010
Hoj ,tak jsem dodělal to co jsi začal.To jen abys viděl že to nepřijde nazmar.

car1os vložil tyto přílohy:
020.JPG.jpg
023.JPG.jpg

Sedím sám pod měsícem
Posláno:

Štamgast
car1os napsal:
Hoj ,tak jsem dodělal to co jsi začal.To jen abys viděl že to nepřijde nazmar.
Dobře tyApplause Zítra jedu do města,tak se ozvu a zastavil bych se kouknout a chmátnoutHappy
Posláno:

Štamgast
2Corvus: díky,s kudlou jsem spokojenejHappy no a to pouzdro...je to funkční a dobře se to nosí na opasku,takže mě stačí......
ost
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2010
Vseta napsal:
Tak jsem si nebyl jistej,jestli to sem dávat,ale pár lidí se mě ptalo,proč nezkusím koženej futrálConfused ...tady je odpověď - tohle jsem si doslova "sbouchal" na lopatku,narychlo,páč mám dovču,tak ať pro ní v lese nemusím do kapsy,protože doteď fungovala v kartonovým pouzdře....Je to silně neestetické,ale silně funkčnímrGreen Všichni,kdo s kůží děláte,koukejte jinamLaugh Měl jsem jen 2mm kůži,tak je to slepené,"otuplované" a mezivrstva má 4mm,taky přední i zadní díl......2kila nejtů,ať to drží.... Edit: doufám,že už je jasné,proč se do kůže nepouštím.....

RychlostehmrGreen Applause
dočkej času,jako host piva ostleatherzavináčgmailtečkacom
Posláno:

Štamgast
Tak jsem dnes po dlouhé době trošku kudlil......Dopoledne jsem strávil u Cofrana,tímto mu děkuji za poskytnutí skvělého strojového parku - hlavně pásovka haim a také za materiálAdmire díky FandoHappy No a na světě je lopatka č.2,prodloužená na 25cm,čepel 13cm,materiál je elmax,tl 4,5mm....teď už je ve stavu,kdy čeká na kalírnu,jedna "nehotová" fotka z dílny.......Edit: šířka čepele je stejně jako u první lopatky 4cm,výbrus má výšku 3cm,měl by to bejt odolnej kudlouch na ven,co snese i trošku zaprasení - snadLaugh

DSC02959.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2010
Tak tohle vypadá na bytelnej kousek a z ElmaxuOk
PROSÍM NEPOSÍLEJTE MI PM,PIŠTE PŘÍMO NA MAIL.DĚKUJI,B5:-)
Posláno:

Štamgast
Pavliku dík,sám jsem na ten matroš zvědavej,teď nějak ujíždím na uhlíkovkách,tak až bude hotovej,dostane co protoSurprised a uvidíme jak si bude stát moderní práškovka vs. pérovka a stabilkaRazz
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/19/2010
Pak dej vědět jak obstál ten kosmickej matroš . Tvar má pěknej ,takovej buldozer Happy
Posláno:

Štamgast
1969jakub napsal:
Pak dej vědět jak obstál ten kosmickej matroš . Tvar má pěknej ,takovej buldozer Happy
Rozumím,proveduHappy Tvar je vlastně stejnej,jako u předchůdce ze stabilky,jen je prodlouženej.....
Posláno:

Štamgast
Zdravím všechny a přeju všem pěkné a klidné svátkyHappy . Jen taková maličkost - nedávno jsem dostal od uživatele Ivan 78 Admire výpalek izuly - z katru. Tak jsem to po chvilkách - včera večer a dnes - došudlal a tady je katrová izulkamrGreen je tenká - 2,2mm "výbrusek" je vytaženej cca kousek přes 2cm,tak je pěkně jedovatá.....HRcy nevím,extra moc to nebude,ale na takové to domácí krájeníLaugh Wink Edit: omlouvám se za foto mobilem,jinak to nešlo...komu to vadí moc,ať nekoukáRazz

DSC03050.JPG.jpg
DSC03053.JPG.jpg
DSC03052.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Tenhle nožík je vděčná věcička Míro,pěkně udělané.Na HRCy se vyprdni,už ten katr je zárukou,že to krájet budeHappy
Posláno:

Štamgast
Jo,je to celkem šikovnej tvar,asi by stál za to,zrobit to ve 3mm něčem kalitelném......Co ty,Pavliku,už máš nového společníkaHappy v kapse?Wink
Posláno:

Štamgast
Vseta napsal:
Jo,je to celkem šikovnej tvar,asi by stál za to,zrobit to ve 3mm něčem kalitelném......Co ty,Pavliku,už máš nového společníkaHappy v kapse?Wink

Ještě neAngry na poště mají čas...Beating
Posláno:

Štamgast
Česká poštaKO známá věc......navíc v tomhle období....
Posláno:

Štamgast
Míro,dostal jsem šílený nápad a až ho zrealizuju(přes svátky) tak mně fanklub Mikova lynčujeLaugh Víš co kutím?Mikovácký lovečák Venado se štýlkem z kožených kroužkůHappy Pakárna byla vymyslet konstrukci trnu-ale bude to pecka!!Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2010
Vseta napsal:
Zdravím všechny a přeju všem pěkné a klidné svátkyHappy . Jen taková maličkost - nedávno jsem dostal od uživatele Ivan 78 Admire výpalek izuly - z katru. Tak jsem to po chvilkách - včera večer a dnes - došudlal a tady je katrová izulkamrGreen je tenká - 2,2mm "výbrusek" je vytaženej cca kousek přes 2cm,tak je pěkně jedovatá.....HRcy nevím,extra moc to nebude,ale na takové to domácí krájeníLaugh Wink Edit: omlouvám se za foto mobilem,jinak to nešlo...komu to vadí moc,ať nekoukáRazz

Applause šikulka už se těším až si zase pokecáme u ci.... a zkusím se zeptat ex.kolegi jestli by nemohl vypálit ještě něco však ty víš Laugh Laugh Laugh Laugh

tel. 608080723 :-D
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
...čoveče, ta izula je hodně dobrá...palec nahoru.Ok

Koupím: FS commandos Sheffield
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum