ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Vseta Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/21/2010
2Kraken: díkyHappy Jedna "rychlovka" oprava rukojeti na jednom SaW - mimochodem ta kudla je totožná s kudlouchem M-tech,jakej jsem už dříve dělal,ale na tomhle chtěl jeden příbuznej něco umělýho a přeleštit,tak jsem to zkusil takhle......dřevoplast,fíbr,dřevoplast a zase fíbr....a měděný trubky od opět bullterier5Admire

Vseta vložil tyto přílohy:
DSC03062.JPG.jpg
DSC03064.JPG.jpg
DSC03070.JPG.jpg
DSC03072.JPG.jpg

S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2010
Pěkná práce, ten dvojitý fíbr je dobrý nápadOk Ať se daříHappy

Trubky budou i v jiných průměrech...
PROSÍM NEPOSÍLEJTE MI PM,PIŠTE PŘÍMO NA MAIL.DĚKUJI,B5:-)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Ahoj Míro, koukám a nestačim se divit, velmi originální nápad a ke všemu i dobře udělanejApplause Vypadá to nádherněAdmire A ten dřevoplast je co za matroš? Takový to co používá např. Black na příložky? (ani za boha si nemůžu vzpomenout na název). Za mě + karma.
Sláva
Posláno:

Štamgast
Ahoj Slávku,ne,ne,tohle není ani textit,ani pertinax....z tohodle se dělají podlahy a terasy,je to plast a dřevěný piliny,dodává se to v různých profilech pro stavařinu.....já toho pár kousků získal na jedné stavbě,co jsem dělal,chlapi mi nechali odřezky a já si to jen protáhl tloušťkovací bruskou...a pak polepil v lisuWink Leží to pod tím nožen a takhle to vypadá broušený 60grit,na střence je to vzítý 500grit.... Edit: tak foto napodruhýConfused - ta druhá fotka....

DSC03061.JPG.jpg
DSC03071.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Aha, ale vypadá to dobře, takhle z fotky bych vůbec nepoznal, že je to neni dřevo, ale je to lehčí než dřevo, ne?
Sláva
Posláno:

Štamgast
Spíš je to těžší,terasový "prkna" z tohodle jou dutý,jen uvnitř 2 přepážky...nemám bohužel fotku,jak to vypadá v originále....a bylo mi soustavně tvrzeno,že se to jmenuje dřevoplast......nehnije to a pevný je to festOk ,dobře se to obrábí broušením a nemusí se to impregnovat...škoda,že toho nebylo vícCry Edit: ale je to lehčí než textit a pertinax,to zas jo.....A hlavně strejda chtěl umělotinu,tak jí máHappy Textit nemám a kousek mikarty mám na tu elmaxovou lopatku,tak sem jí nechtěl cpát semhle.....
Posláno:

Štamgast
Aha, no zní to zajímavě a jak řikám z fotky bych vůbec nepoznal, že to neni nějaké tmavé dřevo, ale nějaký mišmaš.. No každopádně nápad to byl pěkný a provedení taktéžWink Měj se Míro, ať se ti daří
Sláva
Posláno:

Štamgast
Asi takhle.... http://www.podlahy-rosty.cz/4890/wpc-drevoplastove-terasy/ tohle mi například vypadlo teď z gůgla......
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
Ahoj,zajímaví tvar řekl bych inspirace Španělskem a tak trochu připomínající tvar býčího jazyka ,neotřelí a pěkný,nevím jestli si ještě čepel nějak dodatečně upravoval střenky dobrej a pěkně provedenej nápad.Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Pěkně udělané Míro.Ok Ten M-Tech mám taky a už dlouho čeká na nové střenky. Zřejmě na něj přijde iroko od Tebe.
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Štamgast
Chlapi díky,jsem rád,že se to líbíAdmire Ke tvaru nože: jen jsem zmenšil bříško střenky - kratší prsty a vyleštil...+přebroušení....je to tohle: http://www.mujnuz.cz/noze/noze-s-pevnou-cepeli/s-w-h-r-c--combat/ a ten M-tech je ale totožnej,jen jiný logo a cena snad do 700kč,myslím,že to bleje jedna fabrika.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
Jo jo tu kudlu znám ,jen mi podle těch fotek připadala ta čepel zvlněnější ale to samo může bít úhlem jak je nůž natočen.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/2/2010
Míro, je to ofic Plastwood - máme z toho terasu. Ale hoblovka asi kňučela, co? Říkal maník - z Jablonného - že to kudly nerady.
Ale pár zbytků tu mám taky.....
Měj se, Míla.
P.S. končím a vyrážím se pesy do lesa.
Posláno:

Štamgast
Mílo,já to bral tloušťkovací bruskouWink ,předtím na cirkuli.....hoblovka by asi zdechla.....Tak více-méně hotovo....elmax 4,5mm 59HRC,klínovej výbrus vysokej 3cm. Čepelka široká 4cmSurprised Razz 13cm dlouhá.....mikarta od CofranaAdmire nerez čepy 4mm a nerez trubka 6mm. Ještě je tam nějaký dobrušování,dolešťování a taková ta otravaConfused Lopatka 2....

DSC03098.JPG.jpg
DSC03104.JPG.jpg
DSC03102.JPG.jpg
DSC03103.JPG.jpg
DSC03108.JPG.jpg
DSC03107.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2010
Lopatka parádníOk jak sis pohrál s broušením ručky,krásně vylezla kresbaApplause
PROSÍM NEPOSÍLEJTE MI PM,PIŠTE PŘÍMO NA MAIL.DĚKUJI,B5:-)
Posláno:

Štamgast
Právě,že jsem z té karty takovej rozpačitejConfused dělal jsem s tím poprvé.....ale dělá se s tím fajn,jen se to hůř brousí ručně.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Pěkná kudla, Míro, fakt pěkná... A z elmaxu Ok.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Pěkná práce Míro, pěkně sis s tim pohrál a ta mikarta tomu vyloženě sedíApplause Ještě sem zvědavý na pouzdroOk
Sláva
Posláno:

Štamgast
DíkyHappy ,jen tak šudlám......fakt jsem zvědavej na zázračnost toho elmaxu......no a na to pouzdro snad raději ani zvědavej nejsemConfused Laugh Seděl by mi k tomu kydex,nebo silon,jak dělá PraporOk
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/5/2008
Jen upřesním, mikarta je od Haima.
Jinak jsem ho měl dnes v ruce a je fakt povedený, nebál bych se hrubšího zacházení.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum