ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Error Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/17/2010
Imro, Honzo: DěkujuOk Doufám, že to splní kamarádovo očekáváníHappy Ještě budu muset trochu zapracovat na tom jeho noži, opravdu nikdo netušíte co by to mohlo bát zač? Jako značka je tam stojící slon.

Error vložil tyto přílohy:
P6062466.JPG.jpg
P6062467.JPG.jpg
P6062468.JPG.jpg
P6062462.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Jdu Ti volat Wink

pouzdro moc povedené Admire
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/15/2011
ahoj Slavku- paradaApplause
Posláno:

Štamgast
Děkuju pánovéAdmire
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Ahoj Slávo. Povedené pouzdro, fakt Ti to jde. Před časem jsem si takové pouzdro zkusil udělat a totálně jsem ho "zkujvil". Když koukám na to Tvé říkám si, že je na čase zkusit to znovu.Happy
Jinak k tomu noži - nevím, jak vypadá ten slon ve značce (na Tvých fotkách jsem ho nenašel), ale stojícího slona (z čelního pohledu) má myslím na čepelích španělská fa. Cudeman.
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Štamgast
Děkuju Pavle, abych pravdu řekl, tak se mi do tohohle pouzdra moc nechtělo, protože sem se bál jak to dopadno a nakonec sem byl celkem spokojený, takže sem se tak trochu zbavil i mé averze vůči tomuhle druhuGrin
JInak je pravda, že logo tam nikde neni vidět, zrovna sem to všechno fotil z druhé stranyNeutral Ale Cudeman to určitě neni, zatim mi to připadá, že to asi je nějaké dodo...
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2011
Ahoj, puzdro krásne a praktické...Ok ... a gratulujem aj k mature... Happy
Posláno:

Štamgast
Děkuju, nesmírně si toho vážím ode všech, ani sem nečekal, že tolik zaujmeHappy
Jinak děkuju i za gratulace, už sem rád, že to mám za sebou, dneska sem si byl pro glejt a další etapa mého života skončilaHappy
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Tak gratulace!!!

taky mi ho dnes dali Wink (38 lidí začalo, 12 došlo k maturitě a 4 jsme to udělali)
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Error napsal:
Děkuju,...

hele hele kámo... nevykecávej se tady a utíkej šít Laugh Laugh Laugh
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Tygře: Tak to je pěkná bilance teda, to si jeden ze 4 vyjímečných, taky gratulaceHappy
Módi: Stando, když já sem jak poštovní šotek, nejradši dělám-šiju po nocích, takže je ještě časLaugh
Sláva
Posláno:

Štamgast
Tak a je tu další futrálek, tentokrát jeden otročí na přáníHappy Za chvíli putuje k majiteliOk

Error vložil tyto přílohy:
P6202513.JPG.jpg
P6202515.JPG.jpg
P6202516.JPG.jpg
P6202517.JPG.jpg
P6202518.JPG.jpg
P6202519.JPG.jpg
P6202520.JPG.jpg

Sláva
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 10/25/2011
ako mas pripevnene tie pasky k samotnemu futralu - su tam prisite ?
skusal som nity ale nezda sa mi to moc spolahlive, matejka to myslim robi so skrutkami (chicago screws)

Posláno:

Štamgast
Jo sou tam přišitý, se šroubkama nebo nýtkama je taky možnost - viděl sem to u http://ianatkinson.net/leather/leather.htm - kde taky beru inspiraci, to je podle mě profík a ten ty pásky řešil jednim nýtkem do horní vrstvy kůže, ale to přišití je podle mě dostačující... Nevim jak moc by si za to musel rvát a já nevim co, abys to urval.
Sláva
Posláno:
Pokročilý
ano presne tak som to skusal aj ja, tiez sledujem atkinsona. on ich tam nituje malymi nitkami ktore maju hlavicku z jednej strany - presne to iste som robil aj ja. osobne si vsak myslim ze to nie je nejako extra trvanlive - navyse ked zlepis dve vrstvy koze a nit sa ti urve asi s tym uz moc nespravis. prave preto sa mi zda riesenie od matejku (chicago) lepsie..
btw. atkinson po wetformingu puzdra susi v rure. skusal som ale po vysuseni ako odporuca (20 min na 50st.) bola koza tvrda ako doska. navyse mi na to nie prilis dobre chytalo moridlo.
Posláno:

Štamgast
To sušení sem nezkoušel, až takhle dopodrobna podle něj nejedu, spíš jen inspirace tvarů a vychytávek. Já sem ten nýt taky nezkoušel, ale myslim si, že když dáš doprostřed nýt a kraje prošiješ tak to nemá kam "utýct"..
Jinak Já to nepřišívám extra, prostě jedu od shora dolu tu vnější drážku a když dojdu k místu kde by mělo být poutko, tak ho jen přiložim a přišiju a zas jedu dál.. Jinak máš drážkovač od toho, aby sis dratev zapustil a tim snížil riziko přtrhnutí a vážně nevim co bys s tim musel dělat, abys to nějak přetrhl, když je to v úrovni kůžeHappy A i kdyby se to nevim jakou nehodonáhodou podařilo, tak je to otázka 30min to znova přešítWink
Sláva
Posláno:
Pokročilý
myslim ze by sa to pretrhnut nemalo, sitie je v tomto pripade asi najlepsie riesenie, preto som sa na tom pytal. ten spoj musi splnat dva naroky:
1. pevnost
2. rozoberatelnost - myslim si totiz ze tie remene su najviac namahane a v pripade opotrebovania by sa mali dat lahko vymenit. obzvlast dolezite je to pri pouziti uzaveru typu Sam Brown (kolik)

osobne vidim alternativy:
1. presit, tak ako to robis ty
2. chicago screw
3. do samotneho puzdra vyrazit podlhovasty otvor (oblong punch) a cez tie otvory remene prevliect
Posláno:

Štamgast
tak už je u páníčka...

mám z pouzdra velkou radost, už se těším jak ho v pátek vyvenčím... Opět jsem nadšenej...
Tak přikládám fotku dvou pouzder od Slávka Ok

Módi vložil tyto přílohy:
P1110407.JPG.jpg
P1110405.JPG.jpg

T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
To Atkonson, je to borec co to má už skvěle v ruce i v oku, má zmáknutý postupy a spoustu vybavení. Žel připadá mi, že tím, že jede jak fabrika, má tak zmáklý kde může co oprčit aby to bylo rychle. Dle mýho názoru dělá OST mnohem hezčí pouzdra, má to stejně zmáklý co se týká zpracování + naprosto do dokonalosti dotáhnutý detaily. Atkinson třeba co jsem koukal tvaruje kůži jen z jedné strany, stejně tak drážky pro šev má jenom jednostranný atd. Zdroj inspirace velikej, ale rozhodně bych se nedržel striktně jeho návodu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
Teda poslední dvě pouzdra jsou fakt špicový Applause Applause Ok
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum