ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Error Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 10/15/2011
cau Slavo,pekny.dilnicka je super-muzu jen zavidetHappy tak at se dari
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Děkuju chlapiOk

P.S. Ládo co ten pletenec?? Čekám furtm že dáš vědět.
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Error napsal:
Děkuju chlapiOk

Slávo, já ti volal. Tys to nebral, tak sem myslel, že seš třeba na Slovensku. Píšu mailHappy
Posláno:

Štamgast
Vrána napsal:
Error napsal:
Děkuju chlapiOk

Slávo, já ti volal. Tys to nebral, tak sem myslel, že seš třeba na Slovensku. Píšu mailHappy

Hele mě se křápl mobil tak sem kupoval novej a ten taky nějak blbnul tak je možný, že ses trefil zrovna do toho období, kdy sem chytl špatnej kus. Máš tam odpovědOk
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Stará chatka? Moc zašle nevypadá...Happy Krásnej prostor pro dílničku Slávo, to je o něčem jiném, než balkón, co? A jaký nechutný pořádek tam máš.Laugh
Tak ať Ti to tam jde od ruky tak, aby bylo vlákno "Když se v dílně nedaří" bez Tvých příspěvků.Wink
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Štamgast
Děkuju Pavle,máš pravdu srovnávat balkon s tou chatkou je jako srovnávat trabanta s nějakým mercedesem - oboje má sice svoje kouzlo, ale výbavou a vmožnostma je to nesrovnatelné. Jinak neboj pořádek tak moc dlouho nevydrželLaugh Tohle bylo focený když sem si to dozařizoval, po "japončíkovy" to tam vypadá jak po sebevražednym náletu..Happy
Sláva
Posláno:

Štamgast
Nové pouzdro na nůž od Imra. Půjdou společně do světa, pokud bude mít někdo zájem.

Error vložil tyto přílohy:
PC084170.JPG.jpg
PC084172.JPG.jpg
PC084173.JPG.jpg
PC084174.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Slávo, futrálek si ti moc povedl. Pěkná práceOk Jak to vidíš s tim pletencem? Je ta šňůra dost dlouhá?
Posláno:

Štamgast
Ahoj Láďo, díky, sem rád, že se líbí.
Jinak, abych se ti přiznal já sklerotická hlava, sem ho založil do batohu a úplně na to zapomněl, takže promiň, pokouknu na to během týdne.
Sláva
Posláno:

Štamgast
Tak tentokrát nenožová tématika, dostal jsem k Vánocům základní set raznic, tak jsem je hned ozkoušel na jednom dárku. Wink Úplně první pokus o něco podobného, takže vím, že má vizitkář nějaké ty mouchy. Časem snad pořídím i profi mořidla, takže to zas bude o něčem jiném. Happy

PC274247.JPG.jpg
PC274246.JPG.jpg
PC274245.JPG.jpg
PC274244.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/16/2010
Ahoj,no tak na první pokus super ne?Těším se na další výtvoryOk
Posláno:

Štamgast
Díky Vašku Ok No já se těšim zas na tvý, nějaký další tanto by to chtělo. Happy
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
S fotek je to jasné že obdarovaný som bol jaLaugh Slávo dakujem za krásny darček.Happy
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Dobrý Slávo.Ok Fotka z boku by nebyla?
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Štamgast
Díky Pavlo, hele nebyla, já to zapomněl z boku vyfotitNeutral Ale jsou tam 2 pruhy 5mm kůže a bok je klasicky plnej. Ok
Sláva
Posláno:

Štamgast
Ahoj všem, už to budou asi 2 týdny, co jsem se tu zas tak po půl roční odmlce, tímto bych se chtěl omluvit všem známým a kamarádům, jejichž výtvory jsem mezitím propásl, ale určitě se podívám zpětně s novými výtvory, které časem přidáte. Happy

Vzhledem ke studiu mimo rodné město, jsem neměl vůbec čas cokoliv dělat, naštěstí se mi první půlka zkouškového už chýlí ke konci a spolu s ním i většina zkoušek, poslední mě čeká tenhle pátek, takže už začal být i čas na věci kolem, proto přidávám první dodělanou kudlu tohoto roku.

Čepel od Chaina (tuším nějaká pérovina kalená na hamon), záštita je nerez a bůvolí roh, rukojeť je nějaký nádor namořený na černo, záslepka z bůvolího rohu (přiznám se, že to byl můj první pokus se záslepkou a trochu jsem to zprznil, aneb po obvodu jde vidět trocha lepidla). Celková délka necelých 23cm, délk čepele 11cm. K noži bude časem ještě pouzdro.

P6154559.JPG.jpg
P6154560.JPG.jpg
P6154561.JPG.jpg
P6154564.JPG.jpg
P6154565.JPG.jpg
P6154567.JPG.jpg
P6154568.JPG.jpg

Sláva
ost
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2010
Ok
dočkej času,jako host piva ostleatherzavináčgmailtečkacom
Posláno:

Štamgast
Ost: děkuju Happy

Ještě chci přihodit jednu záležitost a to takový menší rest, který sem ku příležitosti včerejšího dne otců dodělal, je to pouzdírko na zippák, pro tátu.
Má ještě hodně much, je to vlastně moje první zálěžitost s tvarováním, takže to podle toho i vypadá, navíc ještě musim zapracovat i na práci se swivel knifem a následným profilováním, ale věří, že se to časem s přibývajícím tréninkem zlepší.

P6174591.JPG.jpg
P6174595.JPG.jpg
P6174596.JPG.jpg
P6174597.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
Toš vitaj naspátek slávkuHappy Nož čistá prácaApplause
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Imro díky. Ok
Sláva
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum