ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Error Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/17/2010
Ost: děkuju Happy

Ještě chci přihodit jednu záležitost a to takový menší rest, který sem ku příležitosti včerejšího dne otců dodělal, je to pouzdírko na zippák, pro tátu.
Má ještě hodně much, je to vlastně moje první zálěžitost s tvarováním, takže to podle toho i vypadá, navíc ještě musim zapracovat i na práci se swivel knifem a následným profilováním, ale věří, že se to časem s přibývajícím tréninkem zlepší.

Error vložil tyto přílohy:
P6174591.JPG.jpg
P6174595.JPG.jpg
P6174596.JPG.jpg
P6174597.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
Toš vitaj naspátek slávkuHappy Nož čistá prácaApplause
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Imro díky. Ok
Sláva
Posláno:

Štamgast
Ahoj, loni jsem od dědy vyškemral sekyrku, chtěl jsem nějakou vlastní, co s sebou budu tahat, když jezdíme v létě s partou. Vybral jsem si takovou menší, šikovnou. No po bližším prozkoumání sem zjistil, že si topůrko už odkroutilo svoje, tak jsem ve čtvrtek dodělal z jasanové dřeva nové. Za pořádný jasanový blok děkuji vsetovi (ještě jednou díky Míro), poprvé jsem zkoušel něco takového, no mám z toho celkem dobrý pocit a musim říct, že to pro mě byla zas zajímavá zkušenost.

P6214600.JPG.jpg
P6214601.JPG.jpg
P6214607.JPG.jpg
P6214608.JPG.jpg
P6214611.JPG.jpg
P6214613.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/13/2006
Error napsal:
Čepel od Chaina (tuším nějaká pérovina kalená na hamon), záštita je nerez a bůvolí roh, rukojeť je nějaký nádor namořený na černo, záslepka z bůvolího rohu...

Máš to pěkný, akorát nádor bych já asi nechal ať je vidět. Do černý si můžeš hodit třeba nudu jako je buk. mrGreen
Posláno:

Štamgast
No já sem doufal, že tam vystoupí ty očka a bude to takový kontrastní... A vono houno.. Evil Grin
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/13/2006
Jestli jsi to dělal mořidlem, měl jsi ho naředit a jenom by to ztmavlo, to by bylo super.
Posláno:

Štamgast
Ahoj
tak jsem došil pouzdro na poslední nožík, pojal jsem to jako set, takže je laděno taky do "temna" na předu je rytina havrana, pro mě fascinující tvor s temnější historií.
Šito z poslední zásoby 4.5mm kůže, namořeno na černo, nazávěr napuštěno směsí se včelím voskem - jde to krapet vidět na havranovi, kde jsou v záhybech bělejší místečka. Na poutku je Dčko pro případný prodloužený závěs. Nůž v pouzdře pěkně sedí.

Ještě k noži, malinko jsem ještě stáhnul prdel a jemně zaoblil hrany.

P7064708.JPG.jpg
P7064709.JPG.jpg
P7064713.JPG.jpg
P7064711.JPG.jpg
P7064712.JPG.jpg
P7064714.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
A Kurna,Slávo pekní set a havran je vimazaníApplause Applause Applause Applause Applause Applause
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Díky Imro Admire Happy

Ještě sem si vzpomněl, chtěl bych sem hodit ještě jednu fotku, dost havranů/krkavců (nevím přesně, nejsem ornitolog) je v Plzni u Borského parku, tak sem si tam jednoho při cestě na kolej cvaknul.. Happy (jak píše Tygerstyle mrGreen rozklik nutný).

P5024441.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2011
Posláno:

Štamgast
Tak mě těší, že se řadím k většině... Laugh
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2011
Error napsal:
Tak mě těší, že se řadím k většině... Laugh

taky jsem neznal rozdíly Laugh až při studiu angličtiny a básně od Poa jsem chtěl zjistit jak to s tim havranem je. Kdyby měl někdo zájem tak tohle je podle mě nejlepší spojení recitace s hudbou, které jsem kdy na Havrana slyšel www.youtube.com/watch?v=NykmXl24qcc

tvoje pouzdro s rytinou se mi moc líbí, bohužel nemam nůž ke kterému by se hodilo kožené pouzdro , tak třeba někdy Wink
Sharp blade, sharp mind.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/23/2012
Error napsal:
Díky Imro Admire Happy

Ještě sem si vzpomněl, chtěl bych sem hodit ještě jednu fotku, dost havranů/krkavců (nevím přesně, nejsem ornitolog) je v Plzni u Borského parku, tak sem si tam jednoho při cestě na kolej cvaknul.. Happy (jak píše Tygerstyle mrGreen rozklik nutný).

Errore, je to kavka, řád Pěvci, rod Krkavcovití. Applause
Když už je nůž tak tupý, že jím nejde nic uříznout, prst jím uříznete vždycky. ☺ ☺ ☺
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
Marun napsal:
Error napsal:
Díky Imro Admire Happy

Errore, je to kavka, řád Pěvci, rod Krkavcovití. Applause

krkavcovite (corvidae) su skor celad. rod je kavka.
sorry za opravovanie, ja len tak pre presnost Wink
Posláno:

Štamgast
Scharf: Zajímavý způsob jak od poezie dospět k ornitologii. Happy Jinak jsem rád, že se pouzdro líbí a když by někdy bylo třeba pouzdra, tak stačí jen napsat. Ok
Marun,Mižo: Děkuji pánové, nějak jsem si to pak i myslel, když jsem se podíval do odkazu co jsem dal Scharf, kavce byl asi nejvíce podobný. Ale nedá mi to, abych si nerýpl, koukám, že Vás víc zaujala poslední fotka, než pouzdro.. Laugh Laugh

Nůž pak půjde do prodeje, takže pokud by měl někdo předběžně zájem tak se klidně ozvěte. Ale budu nejspíš až do neděle mimo připojení, tak inzerát/odezva bude nejspíš až někdy tou dobou.

Jinak děkuju za karmu i za komentáře. Happy
Ať se Vám všem daří.
E/S
Sláva
Posláno:

Pozorovatel
Jo, to futro je moc pěkné. Ok
Když už je nůž tak tupý, že jím nejde nic uříznout, prst jím uříznete vždycky. ☺ ☺ ☺
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Ahoj Slávo, pouzdro krásný a ten havran nebo vránaLaugh Ok . Že nevíš, co budu nutně potřebovat?Laugh
Posláno:

Pozorovatel
Vrána napsal:
Ahoj Slávo, pouzdro krásný a ten havran nebo vránaLaugh Ok . Že nevíš, co budu nutně potřebovat?Laugh

Že by Vránovou? Laugh Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Marun napsal:
Vrána napsal:

Že by Vránovou? Laugh Laugh Laugh Laugh
Tu už několik let mámLaugh . Ale mám jednu kudlu, která potřebuje nutně futro s vránouHappy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum