ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Error Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 10/15/2011
ahoj Slavo, futyrko je skvelyOk Applause ,peknej napad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Ahoj všem, tak jsem zpět. No, ale neflákal jsem se, podařilo se mi sehnat cca 70 centimetrový plocháč D2, tak jsem si máknul a podle šablon od Golema (patří mu můj upřímný dík, za to, co vše udělá a nakreslí Ok ) vyříznul moje historicky první fulltangy (jsou 4), ještě uvidíme jak se povedou výbrusy. Každopádně první várka bude asi obdarovávací pro příbuzenstvo. Foto dodám časem.

Martine: Děkuju Admire Holt jsme klucí šikovný. mrGreen

Vláďo: Taktéž děkuji a není problém, pokud bys chtěl nějaké pouzdro s motivem, navíc sem si ted vzpomněl že ti pořád ještě něco dlužím red face, už to je sice asi 2 - 3 měsíce hotové, ale zas sem to založil a úplně na to zapomněl, omlouvám se. Takže kdyby něco tak napiš do zpráv a domluvíme se.

Sláva
Posláno:

Štamgast
Ahoj všem,

po dlouhé odmlce zase přihodím něco nového, bohužel moje dílnička je teď přes zimu bez proudu a taková zůstane až někdy do jara, takže do té doby mám smůlu, ale co naplat.
Každopádně jsem měl teď týden čas a hlavně jsem byl doma, takže jsem se dostal k práci s kůží. Zas jsem trochu potrénoval a vyzkoušel si něco nového. Vím, že to má pořád hodně much a není to takové uhlazené, zarovnané, no prostě mám ještě co zlepšovat. Navíc by to už chtělo i nějaké nové barvy, protože točím to samé pořád dokola. Tak uvidíme časem.

1) Kapsička na SPMkovej batoh. Na firesteel, na krabičku s brouskem, březovou kůrou a ještě nevím čím. Když jsem teď v zimě byl venku a ve sněhu rozdělával oheň apod., tak mě strašně štvalo lovit všechno po báglu, nemít to kam odložit apod., tohle by to snad mělo krapet usnadnit.

2) Nátepník pro malou lučištnici.

PS. Omluvte ty fotky, já prostě v interiéru fotit neumím, ať se snažím sebevíc..

Error vložil tyto přílohy:
P2075880.JPG.jpg
P2075871.JPG.jpg
P2075872.JPG.jpg
P2075874.JPG.jpg
P2075876.JPG.jpg
P2075878.JPG.jpg
P2075879.JPG.jpg
P2075882.JPG.jpg
P2075884.JPG.jpg
PC225702.JPG.jpg
PC225703.JPG.jpg
PC225704.JPG.jpg
PC225705.JPG.jpg
PC225706.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
Slávko máš pravdu kto se hraje nezlobý! a možem povedat že sa hraješ velmi pekne,tá kapsička se povedlaApplause
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Díky kamaráde. Wink
Sláva
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/15/2011
ahoj Slávo, ty brďo maš to moc pěknýShocked , supr brašnička.a s nátepníkem sis taky pěkně pohral s výzdobouApplause Applause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/25/2011
Nátepník, jakože ochrana tepen? To jsem nevěděl, že se tomu tak říká. Nicméně je moc krásný Applause
Našel jsem se sedíc se založenýma rukama, na hranici dělící minulost a budoucnost.
Jako bych mohl zabít čas, aniž by zranil věčnost. - Thoreau
Posláno:

Štamgast
sako: Díky Martine, snažím se, víš jak. Happy

OldaS: Tak teď jsi mě zaskočil. Shocked Lukostřelci tomu říkají jinak? Já to právě znám z historických filmů apod. a tam se tomu říkávalo nátepník. Happy Tak nevím, pokud jsem to špatně pojmenoval, tak se omlouvám. A jinak děkuji za komentář, potěší. Ok
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/19/2013
Je to správně - je to nátepník Wink ... Mimochodem velmi povedený Ok . Stejně tak i brašnička.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Slávo, pěkná práceApplause Hlavně ta kapsa je praktická, protože ty věci na přípravu ohně taky honim po celým batohu.mrGreen
Posláno:

Štamgast
Thar: Děkuji za utvrzení a i za slova uznání. Ok

Láďo: Děkuji. Happy A máš pravdu hele, dneska jsem jí vytáhl ven, nakonec je v ní kousek keramický tyčinky, takovej malej skládací vařič (vlezl sem tam přesně) a dneska tam jsem doplnil i březovou kůrou a troud. Nakonec se mi jí podařilo i v městnat na bok batohu, což bylo původní záměr a teď je pěkně všechno hned po ruce.
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/25/2011
Ne ne, já jsem nezpochybňoval to jak se tomu říká a něchtěl jsem Tě znejistět, já to jen fakt nikdy neslyšel. Takže je to odvozeno od ochrany tepen. Zajímavé.
Díky moc Ok
Našel jsem se sedíc se založenýma rukama, na hranici dělící minulost a budoucnost.
Jako bych mohl zabít čas, aniž by zranil věčnost. - Thoreau
Posláno:

Štamgast
Oldo: V pořádku. Wink A podle mě je to jak říkáš, na ochranu tepen a když to vezmu logicky, tak nejméně chráněné (masem) máš tepny právě na ruce -> od zápěstí po loket, takže je nátepník vlastně takový menší tuning. Happy

Ale tohle bylo vyrobené za účelem ochrany pokožky a žilek, před tětivou.

Ať se ti daří.
Sláva
Posláno:

Štamgast
Ahoj všem,

tak po krapet delší odmlce zas přidávám další blbůstku, se kterou jsem si naposled vyhrál. Jedná se o "cover" na zápisník. Zahlédl jsem to u jednoho šikovného angličana a vzhledem k tomu, že momentálně nemám žádné nožíky na "zapouzdření" a nože jsou teprve ve fázi rozpracování, jsem si řekl, že to vyzkouším a tady je výsledek.

Error vložil tyto přílohy:
P7146596.JPG.jpg
P7146597.JPG.jpg
P7146612.JPG.jpg
P7146598.JPG.jpg
P7146604.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/16/2010
Hezky SlavkuHappy