ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Error Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/18/2009
zalep to lepidlem na dřevo prasklina je malá tak by to nemuselo byt vidět při dobrém vybroušení nebo vyškrabat kresbu dřeva to to zalepené zamaskuje a jinak moc pěkný nuž
On visel na větry zmítaném stromě, v neznámu co koření; jsa proklán kopím po devět nocí
moudrý Ódin s&
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Děkuju za radu a sem rád, že se nůž líbíHappy
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2010
Ahoj! Kudlička se povedlaApplause už se těším na pouzdérko...Kdy bude hm?
Suomi Finland Perkele!
Posláno:

Štamgast
Tak sem se teda, přes všechny obavy pustil do mého úplně prvního pouzdra a obecně práce s kůží. S pouzdrem jsem celkem spokojen, na to že to byl první pokus. Více fotek udělám až se vrátím ze Slovenska.

Error vložil tyto přílohy:
DSCF2563.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Slávo, jestli je to tvůj první pokus s kůží, tak si myslím, že to vypadá moc dobře. Dáš to do barvy nebo necháš tak?
Posláno:

Štamgast
Natři ho lihovim mořidlem.Ořech!Ok a bude to paráda
Suomi Finland Perkele!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
sláva som zvedaví na celí kompletOk
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Tož dofrčel som teraz zo SlovačeHappy Musim říct, že přínosné, není nad vesničku a horyOk Koukal sem je hodně polomů a tak sem si přivezl dřevo z divokých třešní, mám takovou kládu nařezanou tak sem si kousek vzal a zbytek si nechávám dosušovat, dál sem dostal paroh tak sem spokojenHappy

K pouzdru, doma mám jen lih. mořidlo teak, ale píchnul sem celý pouzdro do lněného oleje s včelím voskem a myslim, že by to pouzdro taky mohlo být ok. Jediné co mě se*e je to, že mi to pouzdro normalní vycucávalo olej ze dřeva a nůž byl flekatej jak krávaAngry Doufám, že se to po tomhle napuštění už nebude opakovat. Až to poschne tak přiložim ještě fotky. Sláva
Sláva
Posláno:

Štamgast
Jo s tim vycucávánim mam taky zkušenosti ale po tvojí lázni se ti to už asi dít nebudeLaugh
Suomi Finland Perkele!
Posláno:

Štamgast
eště ty slibované fotkyHappy Mám z toho radost.

DSCF2566.JPG.jpg
DSCF2569.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
Sláva je to fajnovéOk
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Díky, ale příště to bude lepší to slibujuOk Happy
Sláva
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/5/2007
Vypadá dost dobře, máš talent Ok Happy
Posláno:

Štamgast
Díky Honzo, ale stále je co zlepšovat a ještě dlouho bude než se dopracuju alespon na vaši profi úroveňHappy
Sláva
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/5/2007
Quote:
profi úroveň

Teď jsi mě pobavil, teda co se týče mě. Ale dík Grin
Posláno:

Štamgast
A ještě řekni, že to v porovnání se mnou neni profiLaugh Tvoje damašky sou poslední dobou lepší a lepšíOk To samí Imro, jede jak parní lokomotiva a co nůž to originálApplause
Sláva
Posláno:

Štamgast
Jen fotky z dnešního 1. dne v balkonové pracovně, za svůj ksicht se omlouvám, doufám, že vás nepolekalHappy

DSCF2570.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2005
Koukal jsme na to pouzdro a ta nit je nějaká chlupatá. Voskoval jsi ji aspoň?Happy
Posláno:

Štamgast
Jo obtáhnul sem ji přes včelák, ale pak to sem to máčel v lněnym oleji, tak se to nějak roztřepilo, jestli to nebylo tim, že byla spletená z Yetiho chlupůHappy Ono na té fotce nebylo ještě uschnuté, takže když pak po 3 dnech doschlo tak sem se to snažil trochu zahladit.

Sláva
Posláno:

Štamgast
Tak sem dosmolil další, čepel jsem dostal od majstra Imra, opět má mé velké díky, dřevo iroko, podlepené červeným fíbrem. Děláno na balkoněHappy Technická poznámka k iroku - hrozně rádo se odštipujou drobné třísečky, které ve finále kazí celkový dojem, jinak se s ním pracuje dobře. Foto z mobilu, doma nejde ani jeden foťák ze dvou, až bude nějaký v provozu udělám lepší foto..Beating Budu vděčný za názory - rady.

18042011235.jpg.jpg
18042011225.jpg.jpg

Sláva
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum