ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Error Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/17/2010
Tak ještě nějaké z venku, fotky z mobilu.

Error vložil tyto přílohy:
19042011247.jpg.jpg
19042011238.jpg.jpg
19042011242.jpg.jpg
19042011239.jpg.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
sláva pekne si to poladil,ale zdása že jeden nit ti nejako ušiel,je poškodení.no možno sa mi to zdá.Happy
[/quote]
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Ahoj Imro, děkuju, ano máš pravdu na spodní fotce ten úplně poslední je trochu do tvaru 8čky, sem ho upínal do svěráku a trochu se prohnul a po zapilování zůstal už takhle, ale je to jen estetická chybka, jinak se drží parádně, bude to dobrej dříčOk Něco jako tyLaugh
Sláva
Posláno:

Štamgast
Tak sem konečně dodělal pouzdro na ten poslední, pokoušel sem se i o vytlačení a vytáhnutí obrázku, ale to jsem dělal až ke konci a před tím úplně na začátku jsem tam já blbec udělal to rýhování, ale de to poznat, je tam vytlačený býk - znamení mého táty, pro kterého je celý komplet.

Ještě se omluvám za špatné fotky, foták stále nefunkční a nevypadá to, že by se u nás plánoval nákup novéhored face Takže foto mobil.

21052011259.jpg.jpg
21052011260.jpg.jpg
21052011261.jpg.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Error napsal:
Tak sem konečně dodělal pouzdro na ten poslední, pokoušel sem se i o vytlačení a vytáhnutí obrázku, ale to jsem dělal až ke konci a před tím úplně na začátku jsem tam já blbec udělal to rýhování, ale de to poznat, je tam vytlačený býk - znamení mého táty, pro kterého je celý komplet.

Ještě se omluvám za špatné fotky, foták stále nefunkční a nevypadá to, že by se u nás plánoval nákup novéhored face Takže foto mobil.
Sláva pekné púzdroOk verým že tátovy urobýš velkú radost.
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Díky Imro, jo už se mě porád ptá kdy už mu ho dámHappy
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
Ahoj.To bude mít táta radostOk Pěkný dárek a hlava se vytlačila pěkně.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Slávo,pěknýOk ,dobrá práce,bude to "makáč"Happy Tátu určitě potěšíApplause
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Děkuju pánové, snad ho bude využívat a bude mu dobře sloužit, já ho ještě předtim trochu zapřáhl a přesekal sem s nim menší kmínek a přeřezal pár větví a vše ok.
K pouzdru tohoto tipu: je to moje úplná prvotina, ale myslim, že se celkem vydařilo, inspirace byla hlavně u Imra když sem očíhnul ty jehoHappy
Sláva
Posláno:

Štamgast
Tak sem přihodim můj současný nůž, který mi bude dělat společníka do lesůHappy
Nůž: čepel kompletně dělaná na zakázku od Imra, je z elmaxu. Micarta je od Haima, skompletování já společně s Imrem, má můj díkWink
Poudzro jsem si spíchnul sám, inspirace byla od jednoho anglického pána, co šije pouzdra na zakázku, plus nějaké rady od p. Matějky.
Fotky opět z mobilu, ale už je v dohlednu i foták, takže pak hodim lepší fotky a fotku nože pak nacpu i k Imrovy do galerie.
Jo nožík je lehce zasviněnej, dal sem mu na Slovači trochu zabrat, dělal mi společnost na výšlap na Kuklu (Malé Karpaty).

05062011300.jpg.jpg
05062011302.jpg.jpg
04062011291.jpg.jpg
04062011296.jpg.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
¨Zdar sláva!tak sa ti podarilo pekné púzdierkoOk ten výlet na slovensku ti závidím.čo ohník sa podarilo rozložit?pac imro doskorého videniaHappy
Posláno:

Štamgast
Ahoj Imro, díky, na futru ještě trochu porobím, ještě je třeba zabrousit a zarovnat slepované hrany. A pak až si zas doobědnám kůži bych si chtěl ještě dodělat takovou kapsičku a ze zadu závěs. Jo ohen se podařilo, ale s tim tátovo, s tim mym to ještě nějak "nedávám" vždycky mi ta jiskra zůstanu na hraně a pálí mi to železo.. Ale tak budu nosit kousek pilky a bude hotovo.Ok Taky na čo skoré videnieHappy
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Error napsal:
Ahoj Imro, díky, na futru ještě trochu porobím, ještě je třeba zabrousit a zarovnat slepované hrany. A pak až si zas doobědnám kůži bych si chtěl ještě dodělat takovou kapsičku a ze zadu závěs. Jo ohen se podařilo, ale s tim tátovo, s tim mym to ještě nějak "nedávám" vždycky mi ta jiskra zůstanu na hraně a pálí mi to železo.. Ale tak budu nosit kousek pilky a bude hotovo.Ok Taky na čo skoré videnieHappy

Neboj, ani Imro to s firesteelem tolik neumí... Laugh V sobotu si vzal můj a zapálil oheň asi na miliontej pokus Laugh No a pak se zadařilo mě, zkrv..l jsem to nový ERko... Confused
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Error napsal:
Tak sem přihodim můj současný nůž, který mi bude dělat společníka do lesů.....
Slávku,tenhle kousek mi nějak "utekl" - je to parádní kudla a určitě zastane vše potřebné,co tě venku může potkatOk Pouzdro se mi taky líbí,já se ke kůži ještě nějak neodhodlalConfused Jsi šikula,ať ti kudlík dobře sloužíApplause
Posláno:

Štamgast
Díky Vseto, však ty se poslední dobou taky činíš, taháš jednu pěknou kudlu za druhouApplause
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Slávo, to pouzdro se ti fakt povedlo. Je to přesně můj styl.Applause
Posláno:

Štamgast
Díky VránoHappy
Sláva
Posláno:

Štamgast
Takže zítra vyrážím vyndrovat s kamarády a tento nožík mi bude dělat společnost. NA pouzdro sem došil kapsičku a závěs na opasek. Názory vítányWink

25062011337.jpg.jpg
25062011336.jpg.jpg
25062011338.jpg.jpg
25062011346.jpg.jpg
25062011349.jpg.jpg
25062011351.jpg.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Slávku moc pěknýOk Jen už na to futro nic moc nepřidávej,nebo už to bude tak "multi-kuti",že už tam potom ten kudel nenajdešWink Ne,fakt pěknýApplause
Posláno:

Štamgast
Díky Vseto, tohle je finální podoba, víc už nemám v plánuLaugh Aspon, že se ty věci dají dle potřeby oddělat.
Sláva
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum