ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Error Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/27/2010
Ahoj Slávo, ještě jednou děkuju za vyhotovení pouzdra na nůž I1 od Imra. Zhostil jsi se toho s vervou a dokonale jsi vystihl všechny moje představy... ještě jednou velké díky jak za pouzdro tak za náramek... Admire

Jsem opravdu nadšen! Ok

Módi vložil tyto přílohy:
P1080694.JPG.jpg
P1080693.JPG.jpg

T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/5/2007
Tak mi Slávo normálně spadla čelist. Prostě nádhera Ok Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Tak koukám Slávo, že si hodně na kůži zamakal. Moc pěkný futrálekOk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Děkuju Stando za fotky, sem rád, že jsi spokojený, a že se ti pouzdro tolik líbilo, udělalo to radost i měWink
Honzo a Láďo: Děkuju, taktéž sem rád, že se vám líbí. A kdyby ste na něco neměli futro a Imro měl zrovna na pilno, tak se klidně ozvětemrGreen

Tady ještě přikládám fotky ze včerejšího večera, chvíli po tom co sem nůž dokončil.
Jinak ještě musim pochválit Imrovy kudlíka, protože se mu náramně povedl, pěkně sedí do ruky a je to takovej malej elegán..Ok

Error vložil tyto přílohy:
P2051842.JPG.jpg
P2051844.JPG.jpg
P2051846.JPG.jpg
P2051847.JPG.jpg
P2051849.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/15/2011
cau Slavo, si chlapik, povedlo se ti to naramneOk
Posláno:

Štamgast
Díky Martine. Jinak něco sem zaslechl o nových výtvorech, tak si koukej taky aktualizovat galeriiWink
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
Slávo to futirko máš za 1+Ok velmi pekná práca.mal som tu možnost si to dnes omackat v hospode s lukášom a standom.s kúži si pekne pokročil.len tak dalejApplause
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Díky Imro, od mistra to tuplem potěšíAdmire
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Ahoj Slávo. Koukám, že s kůží sis už nejen potykal, ale začínáš s ní mít "důvěrný vztah".Happy Hodně povedené pouzdro. Nápadem i provedením...Ok
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Štamgast
Ahoj Pavle, děkuju, já doufám, že to neskončí jen u "tykání"Laugh
Sláva
Posláno:

Štamgast
Aby bylo vidět, že se neflákám, tak přidávám po delší době další dodělávku.Přišel za mnou ještě loni kamarád, jestli bych mu pro tátu nedooblékl nalezenou čepel, prej to bude vozit v autě s nářadim jako nějakou nouzovku. Bohužel to bylo na začátku zimy kdy už mám dílnu na balkoně zazimovanou, takže sem se k tomu dostal až tenhle víkend.. Čepel je z nějakého kuchyňáku - 2mm silná - to bude opravdu jen nouzovka, ale plnim jen zadané příkazyHappy Na rukojeti je dub, koukal sem co za pěknou kresbu vylezlo, nůž nebude vůbec ve styku s potravinami tak proto i ta volba. Podlepeno čenou kůží - takovou tou chemicky upravenou, ze stejné kůže sem ušil i takovej lehčí futrál aby se čepel nějak nepomlátila až bude v kufru auta. Pouzdro takové nijaké, nerad s touhle kůží pracuju, protože se nedají ani zaleštit hrany ani formovat, no prostě nouzovka... Hrany nakonec zavoskovány. A naobroušení byl asi 1.5h boj, který sem nakonec částečně vyhrál.. Omlouvám se za špatné světlo, ale blejskl sem to ted večer, zítra už de pryč.

P3122082.JPG.jpg
P3122085.JPG.jpg
P3122086.JPG.jpg
P3122090.JPG.jpg
P3122092.JPG.jpg
P3122093.JPG.jpg
P3122094.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Slávo,to je dobrýOk ,pohrál sis....škoda to hodit do bedny s vercajkemOh No - mohl by to ve voze alespoň "čestněji" uložit,např do kastlíku......Happy
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
Slávo pozerám že dielna na balkone je otvorenáLaugh super práca.kto se hraje nezlobíHappy
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Vseta: Ahoj Míro, díky sem rád, že aspon jakž takž ujde:) Uložení nechám na majiteli, nůž dneska uvidí, tak třeba pak úložné místo změní, pokud se mu na to bude dostatečně zamlouvatHappy
Imro: Ahoj Imro, ano dílna je zatím dočasně otvorená, dokud je nějaké solidnější počasí. Jen jestli se za chvíli nebudou zlobit sousedi z toho kraválu při broušenímrGreen
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
ahoj Slávo, chtěl jsi vidět pouzdo po nějakém čase nošení... Nosím ho často na pásku a každý den ve svém maxpediotionu v místě pro skryté nošení zbraně. Takž neni doma v šuplíku a takto vypadá... je to aktuální fotka..
pouzdro slouží na jedničku a jsem s ním max. spokojenej!!! Admire

Módi vložil tyto přílohy:
P1090626.JPG.jpg
P1090627.JPG.jpg

T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Bohužel se mi blíží maturita ( damnAngry ) a tak sem si řekl, že si ještě udělám jedno pouzdro, než se nadobro zahrabu do učení... Je na neck od Járy, kterej sem nekalim způsobem vydražil, ale EddySteel ho pak už nechtěl tak sem ho s hambou vzal..red face

K nožíku, je to moc sympatickej společník, takovej malinkej a přitom dobře sedí v ruce. Ok

Pouzdro, klasika 4 vrstvy kůže 2.5mm, namořeno lihovym mořidlem, sešito dratví, slepeno chemoprenem. Ještě napustim voskem s lněnákem... Malůvka zas jen tak pro radost a abych nevyšel ze cvikuHappy

Fotky se daj rozkliknout pro víc detailů

P4072207.JPG.jpg
P4072212.JPG.jpg
P4072213.JPG.jpg
P4072214.JPG.jpg
P4072224.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/23/2012
Pouzdro super. Jak dlouho trvala zhruba vyroba +-
Nůž je nástroj.
Posláno:

Štamgast
Ahoj hele napíšu ti to rozfázovaný pro lepší přehled...
1. den - návrh, šablona, vyříznout z kůže a slepit předek - mezivrstvu - zadní část ... cca 1- 1.5 h
2. den - nabarvím zadní část + část se závěsem - nechám zaschnout, přilepim část s poutkem k zadní části - nechám zaschnout. cca 4-6h... Mezitim dobarvuju boky a hrany předku kde je drážka.. Pak navrtám díry - sešiju. cca 1h , dodělám rytinku a nabarvim předek cca 1h - nechám uschnout a zaleštim hranyWink

Takže odhadem 7 - 9.5h , ale neni to čistý práce... Tý by to byla asi tak půlkaOk
Sláva
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/23/2012
Moc Ti dekuju .Aspon mam predstavu jak dlouho se vyrabi. vzdycky sembyl zatizenej na kydex . ale ted se mi zacina cim dal vic libit kuze. Mas to super.
Nůž je nástroj.
Posláno:

Štamgast
Já taky děkuju, sem rád, že se někomu má práce líbíWink Kdyby byly zdejší mistři jako Ost, p. Matějka a zdejší sedláři příliš vytíženi a měl bys zájem, tak by nebyl problém se dohodnoutOk I když čas budu mít teda až v červnu, ale pak prakticky až do září, pokud mne vezmou na VŠ.
Sláva
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum