ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Noze a nastroje Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/21/2004
Zdravi vsetkych predplatitelov casopisu Noze a nastroje.
Predplatit som si 1/2 rocne a po dvoch mesiacoch mi prestal casopis prichadzat. Marne som pisal distributorovi vra nove cisla vobec neprisli na slovensko. Ma niekdo podobnu skusenost, alebo viete co sa stalo z vydavatelom.Nemam ani prachy ani caspois. Vychadza to este v Cechach?
dik
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/5/2005
Casopis uz neexistuje. Bud z nedostatku odberatelu, nebo z nedostatku informace, ale uz neniSad.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/3/2004
Rumoko napsal:
Casopis uz neexistuje. Bud z nedostatku oderatelu, nebo z nedostatku informace, ale uz neniSad.
kolik vlastne vyslo vubec cisel? ja koupil prvni tri, pak uz jsem to vzdal..ale rad bych vedel, kolik jich pak jeste vubec vyslo - vite to nekdo?

dik

t.
Posláno:
Štamgast
Presne nevim, asi 4. Vyselo to v cervnu, ze jo? K te vystave. Pak byl jeste v cervenci/srpnu/zari, nevim jestli v rijnu... Asi 4. Ale ted na strankach nozeanastroje.cz je obalka s napisem cislo 8, tak fakt nevim.... Shocked
Posláno:
Štamgast
Rumoko napsal:
Presne nevim, asi 3. Vyselo to v cervnu, ze jo? K te vystave. Pak byl jeste v srpnu/zari, nevim jestli v rijnu... Asi 3. Ale ted na strankach nozeanastroje.cz je obalka s napisem cislo 8, tak fakt nevim.... Shocked
8? to bych teda cumel Happy - no, pockame, co nam jeste kdo rekne

Happy

t.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/11/2005
teoretic napsal:
[quote=Rumoko]Presne nevim, asi 3. Vyselo to v cervnu, ze jo? K te vystave. Pak byl jeste v srpnu/zari, nevim jestli v rijnu... Asi 3. Ale ted na strankach nozeanastroje.cz je obalka s napisem cislo 8, tak fakt nevim.... Shocked
Jako inzerent mohu potvrdit, že poslední číslo v prodeji bylo 8-srpen. Další čisla (podle mojich informací) pozastaveny, shání hového vydavatele. Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2005
Nechci bejt válečnej štváč, ale vidím pěknou díru, říká se tomu někdy tunelLaugh
Posláno:
Štamgast
Rumoko napsal:
Ale ted na strankach nozeanastroje.cz je obalka s napisem cislo 8...
jo takhle, uz to chapu...ono to totiz 1.cislo melo cislo "6", protoze to bylo v cervnu, cili 3. a posledni cislo melo cislo "8"

inzerat: prodam KOMPLETNI sbirku casopisu NOZE a NASTROJE Laugh Laugh

t.
Posláno:
Štamgast
teoretic napsal:

t.
Za kolik Wink. Vazne, nemel jsem ani jedno cislo, to prvni jsem vzal do ruky a pak hned radeji vratil prodavacce... Ale ted bych se na to mrknul...
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/11/2005
Rumoko napsal:
teoretic napsal:

t.
Za kolik Wink. Vazne, nemel jsem ani jedno cislo, to prvni jsem vzal do ruky a pak hned radeji vratil prodavacce... Ale ted bych se na to mrknul...
Připrav si velký peníze! Přeci jenom je to LIMITED EDITION Happy
Posláno:
Štamgast
Vzdy pripraven Laugh ! !
Posláno:
Štamgast
Rumoko napsal:
Vzdy pripraven Laugh ! !
jak jste spravne pochopili, psal jsem to samozrejme jen ze srandy a doufajic, ze jednou nabudou na cene Laugh

t.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/2/2005
[quote=teoretic]
jak jste spravne pochopili, psal jsem to samozrejme jen ze srandy...

Jo to jsem se nasmál..Happy
Jinak vyšly opravdu jen tři kusy. Já mám dva, ale myslím, že by stačilo mít z každýho tak dvě-tři stránky a dost.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Já mám (ale nevím kde, jsou někde zahrabaný) tři. To poslední už bylo i celkem zajímavý, protože to nebyla one-man show a to šílený hovádko, co popisovalo nůž z tržnice za 50,- recenzí div ne na celou stránku, tam mělo jen dva články. Ale byli tam i informace o těch dílnách někde na hradě, co se schází damaškáři apod.
A na www stránce bylo, že shánějí novýho vydavatele, přesně, jak to tu říkal jjenda.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
no já si koupil jen jedno číslo a po přečtení mi to přišlo škoda peněz jak jste natom Vy?počítám že nic dalšího si nepřídím (i kdyby vycházelHappy)prostě slabota
Posláno:
Štamgast
Chtorr napsal:
...počítám že nic dalšího si nepřídím (i kdyby vycházelHappy)prostě slabota
tak to vidime stejne - to byl taky muj duvod, proc jsem se po tretim cisle uz ani nekoukal po dalsich a az ted jsem se dozvedel, ze uz stejne dalsi nevysly...

t.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
jak tak čítám, můžu bejt rád, že i přes objednání mi nic nezačalo choditLaugh
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
Tak to zhrniem ja mam doma vsetky 3 cisla. Dalsie cislo (kde mali byt na obalke tie mikovacke zachranarske vyskakovacky co is tu spominal David) uz nevyslo.
Skoda lebo aj ked prve cisla boli akoby prelozene komentare vyrobcov nozov ale predsa len som dufal ze sa postupom casu zlepsia. Zial nevydalo ...

Mno a ohladne predplatneho by som si ziadal od vydavatela penizky nazad aj ked teda asi uz nebude od koho.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2005
Já jsem vám to psal už jednou, že černá díra = tunel a tam mizí prachy záhadným způsobem
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Mám někde na záchodě první číslo (nepoškozené Happy). Kdyby někdo chtěl pošlu za cenu poštovného Happy

David
( . )( . )
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum