ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek II. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,553
Richardos napsal:
Ahojky, pěkné, pěkné.....
Ten recepis s Jamesonem neznám ? Laugh
To mi musíš prozradit Cool Wink


Čus Richardoros!!!
Tam není nic tajného… Koření zvlhčuji tradičně Myslivcem. Tudíž žitnou…
Myslivce zrovna nemaje,zvlhčoval jsem Džejmisonem,jak pravi moja robka…
A upíjet? Ne!!!! Raději knihu!!! Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,553
Školní klasika… Fousatá omáčka s vajcem.


Muscatel vložil tyto přílohy:
IMG_1980.jpeg.jpg

Posláno:

Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 12/4/2024
Příspěvky: 6
Jedna svačinka ze špacíru s domácí chilli omáčkou,pak jsme tam ještě hodili hermelíny s brusinkami Cool Jo a opravdu jsme tahali dvě mřížky Grin


Zbych2564 vložil tyto přílohy:
72ec8596_8fae_4774_ac23_c500694fb9bb.JPEG.jpg
2564ac9f_cec4_4ba2_a59c_784674f6fe1f.JPEG.jpg
c31f12cc_cb09_4cb0_b17f_bb3f34af219c.JPEG.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 2,380
Večeře. Na upražené anlické slanině upečená volská oka.


Sidney vložil tyto přílohy:
IMG_20241211_193042.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/6/2020
Příspěvky: 729
Včera jsem dělal další várku crinkles….celkem se to chytlo….

(snídani k večeři mám moc rád(ta vejce))


Sidonius.Fortis vložil tyto přílohy:
IMG_3859.jpeg.jpg
IMG_3860.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 2,528
24 hodin naloženo ve slaným nálevu, 48 hodin v udírně na studeným kouři z buku, pak naloženo do směsi česneku a kořeníOk . Nejtěžší moment procesu je vydržet týden, než se chutě krásně prolnou skrz naskrz Grin. Ok Happy.
Byl by hřích tohle krájet nějakou nerezovou modernou.


wrafan vložil tyto přílohy:
1000026348.jpg.jpg
1000026350.jpg.jpg
1000026353.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/4/2010
Příspěvky: 578
Pomalu tažený jezevec, šípková omáčka a domácí špekové knedlíky...


Alexejevich vložil tyto přílohy:
IMG_20241210_162558.jpg.jpg
IMG_20241210_171449.jpg.jpg
IMG_20241210_154015.jpg.jpg
IMG_20241212_161044.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/11/2013
Příspěvky: 2,001
Tak to vypadá luxusně mňam
Přeju dobrou chuť Ok
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/7/2018
Příspěvky: 320
Alexejevich napsal:
Pomalu tažený jezevec, šípková omáčka a domácí špekové knedlíky...

Panejo, to vypadá epesně. Ok
Japa chutná takový jezevec? Tohle maso jsem ještě nikdy neochutnal.
Sovy nejsou tím, čím se zdají být ....
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/21/2016
Příspěvky: 1,408
To mě taky zajímá.
Nám se nepoved a byl to hnus smradlavej.....
Sapere Aude.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/4/2010
Příspěvky: 578
Je vynikající...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/4/2010
Příspěvky: 578
Netuším, proč Pohlavovi jezevec smrděl...
Chutná prostě jako zvěřina...
Dal jsem si záležet, abych z něj sundal sádlo, které jsem si potom vyškvařil zvlášť.
Maso jsem osolil, opepřil a přidal trochu tymiánu.
V litinovým pekáči byla cibule a kořenová zelenina....
Po upečení masa jsem výpek se zeleninou zredukoval, podlil trochou vína a zarestoval šípkovou marmeládu, po provaření jsem omáčku jen propasíroval přes cedník a dochutil citronovou šťávou a medem... Žádné zahušťování moukou...
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/4/2008
Příspěvky: 224
Nemáš strach ze svalovce?Cool
Optimismus je totiž odjakživa cesta do pekla. Všechna velká neštěstí v dějinách lidstva byla vždycky provázena jásotem.
VLADIMÍR KÖRNER
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/4/2010
Příspěvky: 578
Ne, protože jsem jezevce koupil v obchodě se zvěřinou a taky jsem maso náležitě tepelně upravil... Cysty svalovce hynou při 100°C během několika vteřin, Jezevec se dopejkal 20 minut při 180°C...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/21/2008
Příspěvky: 901
Alexejevich napsal:
. Cysty svalovce hynou při 100°C během několika vteřin, Jezevec se dopejkal 20 minut při 180°C...


….mnooo, za mne tohle určitě neee, pokud, tak já bych zůstal max u těch knedlíků s omáčkou…vypadá to děsivě….😳… já chystám svíčkovou ….


abyrlev vložil tyto přílohy:
IMG_4124.jpeg.jpg
IMG_4125.jpeg.jpg
IMG_4130.jpeg.jpg
IMG_4128.jpeg.jpg


mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,553
Chlapi,neblbněte!!!! Svalovec??? Na něj určitě stačí bohatě tradičních 72 stupňů… A 72 je jen kvůli Fahrenheitovi… Protože v anglosaských zemích je deklarovaná bezpečná teplota 160 F* což je 71,111*C A proto se to traduje dlouhodobě i u nás “ Celsiáků”. Jestli někdo najde svalovce který přežije 63 Celsia ,tak našel smrtící biozbraň která vyhubí lidstvo. Bůh s námi…
Zvěřináři můžou pochopit,že nepovedený “smradlák” byl uloven v nevhodnou dobu…
A teď do mě!!! Nestyďte se…
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/4/2008
Příspěvky: 224
Mně překvapuje, že se jezevec dá koupit v obchodě (jestli to teda není myšleno ironicky🙂).
Optimismus je totiž odjakživa cesta do pekla. Všechna velká neštěstí v dějinách lidstva byla vždycky provázena jásotem.
VLADIMÍR KÖRNER
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/4/2010
Příspěvky: 578
Ne, není to ironie... Zvěřina Šmidrkal Pardubice
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/6/2020
Příspěvky: 729
Je to jak říká Muscatel. Smrdět může hrozivě jakákoli zvěřina. Záleží jak je kus starej, kdy to bylo střeleno…..
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 906
Tak poslední zpracování, Chunanka a sušení... na balkoně pár asi mrazuvzdorných :D


Zdeník vložil tyto přílohy:
IMG_9670.jpg.jpg
IMG_9671.jpg.jpg
IMG_9673.jpg.jpg
IMG_9674.jpg.jpg


Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris