ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
takhle se rozpadl co ležel rok v šuplíku

tolokan vložil tyto přílohy:
tel.jpg.jpg
tel1.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/18/2011
U čeho to ESPéčko leželo?
Ta guma normálně vydrží dost..🤔
Posláno:

Pokročilý
Jinak bych gumu sundal a rukojeť omotal páskou.
Železo je v pořádku.😉
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Me stejny trpajzlik sezral gumu na garmin turisticke gps. Bylo to v pruhledne IKEA krabici, tak jsem poderziral tu, resp. smrad, co vydava nova. Ale mozna to bylo neco jineho, co bylo v ni. Kazdopadne bych si vsadil na neco uvolnovaneho z nejakeho plastu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2011
Já bych to osobně viděl na špatné složení materiálu. Na obušku se mi to bohudík nestalo.
Ale na několika jiných věcech ano. První záležitost, suprová dílenská led svítilna od Wurtha.
Pogumovaná kvůli otřesům, velice příjemná na omak, či držení. Asi po šesti letech se začala
lepit k ruce. Jakýkoliv prach, či smetí se na ní okamžitě přilepí. Protože jsem měl ještě jednu
rezervní, vytáhnul jsem ji z krabice a bohužel, bylo to úplně stejné. Druhá záležitost, dostal
jsem jako dárek značkový zastřihovač vousů, či vlasů, Braun. Úplně levný nebyl, stál cca
necelých devatenáct stovek. Ten jsem pouze vyzkoušel a uložil do origo krabice. Když jsem
jej taky po asi šesti letech vyndal, že mu dám šanci, to samé co s lampou, pogumovaná část
se nepříjemně lepila. No šanci dostal, ale skončil v konťasu na elektroodpad. Za mě, pokud
je něco určeno na to, že to držíš v ruce, tohle by se stávat nemělo.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
tolokan napsal:
takhle se rozpadl co ležel rok v šuplíku

Herodes napsal:
Já bych to osobně viděl na špatné složení materiálu. Na obušku se mi to bohudík nestalo.
Pogumovaná kvůli otřesům, velice příjemná na omak, či držení. Asi po šesti letech se začala
lepit k ruce. Jakýkoliv prach, či smetí se na ní okamžitě přilepí. ..., tohle by se stávat nemělo.

Rozpad pryže je většinou špatným finálním zpracováním.
Lepení pryže vypadá opravdu na špatné složení materiálu.

Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/16/2009
A nebo .. podrážky u vyšších trekových bot od "Severní tváře".. Za cca 4000,-.. odchozených cca 40 km. Udeřily mrazy, tak jsem je asi po čtyřech letech vyndal z krabice v botníku. Uskladněné v suchu, teple... Venku pocit že jsem dostal RS.. Zachytával jsem špičkama ve sněhu. Podrážky odloupnuté a pod nimi drť...
Podle mne "naprogramovaný" rozpad z výroby.. Taxi by mne vyšlo levněji
Posláno:

Začátečník
relka napsal:
A nebo .. podrážky u vyšších trekových bot od "Severní tváře".. Za cca 4000,-.. odchozených cca 40 km. Udeřily mrazy, tak jsem je asi po čtyřech letech vyndal z krabice v botníku. Uskladněné v suchu, teple... Venku pocit že jsem dostal RS.. Zachytával jsem špičkama ve sněhu. Podrážky odloupnuté a pod nimi drť...
Podle mne "naprogramovaný" rozpad z výroby.. Taxi by mne vyšlo levněji

Už se to tu párkrát objevilo a zažil si to skoro každý policista a celník, který nafasoval kanady - skladové uloženky.
Je to prostě vlastnost toho materiálu (PUR pěny), daň za nízkou hmotnost a pohodlí.
Viz odkaz na článek:

festovniveci.cz/blog/potize-s-podrazkou/?srsltid=AfmBOoq4BxVOrKAayU_w9gYQytNv83ZmoMdNq7G6SmDAbZINOQk0S0ya
Hloupost se vyfackováním nedá vyléčit.
Jan Werich
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Tady se ví všechno, tak třeba i tohle. Vznikla doma debata o bezinkové limonádě. Ale asi je to obecný postup nejen u bezinek. Všude se uvádí podobný recept: Začíná, že převařit vodu,
Já tvrdím, že převařovat vodu je kravina, když do ní pak dám květy plné přírodního bordelu. Prachu, spor, roztočů, broučků... Nebo to má smysl?
Za všechno si můžu sám
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2011
vakovlk napsal:
Tady se ví všechno, tak třeba i tohle. Vznikla doma debata o bezinkové limonádě. Ale asi je to obecný postup nejen u bezinek. Všude se uvádí podobný recept: Začíná, že převařit vodu,
Já tvrdím, že převařovat vodu je kravina, když do ní pak dám květy plné přírodního bordelu. Prachu, spor, roztočů, broučků... Nebo to má smysl?

Tak u nás se to vždycky také opláchlo čistou vodou. O ostatní se postará kvašení.
Dog
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/18/2013
vakovlk napsal:

Květenství se má přes noc nechat někde ležet ve výšce, třeba na stole ve verandě - brouci vylezou.
Suším květ na čaj i s bordelem, pyl by se neměl moc vytřepat, stejně to zůstane na dně.
Limonádu nedělám, ale vodu asi má smysl převařit- míň minerálů - lepší vylouhování.
A to je asi tak všechno.
Mluv jen tehdy, jsou-li Tvá slova moudřejší než mlčení.
Dal
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2013
Nikdy jsem neprevaroval, delam limonadu i vino ke sve spokojenosti. Kvety davam do studene vody, a tak bych to udelal i kdybych prevaril.
Per pedes,
Nechaj noža - bolí koža, Mrtvému nože netřeba
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
Xexe

alone-rs vložil tyto přílohy:
IMG_20250605_210319.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/21/2020
Ahoj! Můžu poprosit o radu zdejší znalce nožů a zároveň rybáře? Jaký filtrovací nůž by jste doporučili na zpracování ryb? Rybolov na moři (sever Evropy) jednou za rok + občas kapr. Nabídka je tak pestrá, že se nemůžu k ničemu odhodlat. Dejme tomu do 3 tis. Děkuji.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/1/2011
Mrkni na Morakniv - rybářské. Tím se asi nedá nic zkazit
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Nebo Rapala, což je vlastně Marttiini.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/31/2021
za mě tento
https://www.chytapust.cz/Filetovaci-noze/Rapala-Filetovaci-nuz-BP-136-SH-Deluxe-Falcon-Fillet?
uz ho mam minimálně 15let
mel jsem ho v Norsku
tady doma cejni kapři štiky…..
brousil jsem ho asi 3 x
a to s nim rezu i páteř.
lehoučké ukazovátko s … pro mou ruku dokonalou
ručkou…
ten plastový háček co je místo záštity je super 👍
za málo peněz opravdu hromada muziky

filos0 vložil tyto přílohy:
IMG_2121.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011

https://www.facebook.com/share/p/19y4KtpMTe/

virtual1jk vložil tyto přílohy:
FB_IMG_1749352823331.jpg.jpg
FB_IMG_1749352725976.jpg.jpg

Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/21/2020
filos0 napsal:
za mě tento
https://www.chytapust.cz/Filetovaci-noze/Rapala-Filetovaci-nuz-BP-136-SH-Deluxe-Falcon-Fillet?
uz ho mam minimálně 15let
mel jsem ho v Norsku
tady doma cejni kapři štiky…..
brousil jsem ho asi 3 x
a to s nim rezu i páteř.
lehoučké ukazovátko s … pro mou ruku dokonalou
ručkou…
ten plastový háček co je místo záštity je super 👍
za málo peněz opravdu hromada muziky

Díky! Zkusím ho.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/21/2012

Než bych dal prezidentovi takový dárek, nechal bych to zkouknout někomu, kdo se v řemeslu trochu vyzná.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum