ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
vakovlk napsal:
Asi aktuální změna Sad
Naposledy ve čtvrtek ráno zavedlo německé hlavní město Berlín zákaz nošení jakýchkoliv nožů včetně kapesních v tramvajích, autobusech, v metru i v městských vlacích. Cestující se pak mohou nově setkat se zcela namátkovými kontrolami policie, za nalezení jakékoliv ze zakázaných zbraní může hrozit pokuta až 250 tisíc korun.

Ale je zaujímavé, že tak ako v celom Nemecku, tak aj v zónach zákazu v Berlíne je možné mať pri sebe nôž "v súvislosti so všeobecne uznávaným účelom", čo je taká definícia ako "poď ma xxx" čiže ak budem mať pri sebe 5 kilovú červenú dyňu a kuchynsky nôž s 30cm čepeľou, s dobrým advokátom to nebude problém. Osobne by som ale také miesta už nenavštevoval (to platí aj o Veľkej Británií a iných miestach, kde sa niekto rozhodol ma obmedzovať, jednoducho tam nejdem).
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Začátečník
Připojený: 10/31/2023
Pokud by se náhodou někdo v německu necítil bezpečně, může použít tohle:
https://www.pokec24.cz/politika/vaginalni-pasti-nejnovejsi-absurdita-nemecka/
Applause Laugh

„Všichni víme, že světlo putuje rychleji než zvuk. Proto někteří lidé vypadají chytře, dokud je neslyšíte mluvit.“
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/8/2010
Zdravím neviem či tu má niekto rovnakú skúsenosť s GP kávou alias Lázenskou kávou ako ja, ak nie podelím sa, a rád im takto spravím bezplatnú reklamu. Happy

7.7. som si objednal na e-shope firmy Green Plantation kávu, a aj dnes 19.7. na mojej objednávke svieti len poznámka platba uhradená. Na firmu sa nedá dovolať pri zadaní voľby čeština – stav objednávky sa hovor vypne, rovnako aj keď volám na ich „materskú“ firmu Lázenska káva a je jedno akú voľbu zadám výsledok je vždy ukončenie hovoru. Rovnako na e-mail nikto nereaguje. Cez aplikáciu WhatsApp odpovedá iba robot. Na sociálnych sieťach tiež nereagovali, teraz tam pridávajú rovnaký príspevok o tom ako ich to mrzí, a ako to čoskoro napravia ... Na webe majú informáciu že sťahujú sklad, ale preto majú vypnuté telefóny a neodpovedajú na e-maily ? Kontaktoval som svoju banku, či je možné platbu stornovať a čakám na odpoveď. Zároveň som poslal podnet na ŠOI aj dTest. Ľudí ako ja čo si objednali a zaplatili tovar, a týždne čakajú na jeho doručenie je viac stačí sa pozrieť na stránky Facebook - Lázenská káva alebo Heureka.cz - Lázenská káva takže snáď to niekomu pomôže, keď sa bude rozhodovať kde si kúpi svoju kávu. Beating

maško vložil tyto přílohy:
GP.jpg.jpg
Hovor.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 3/1/2025
Orechový a oreganovy olej a veľa sušeného nechtiku

Nostrodumbass vložil tyto přílohy:
IMG_4964.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
tolokan napsal:
https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/svet/berlin-zapovida-noze-a-zbrane-v-mhd-chce-byt-vzorem-pro-zbytek-zeme-363061#utm_content=freshnews&utm_term=berl%C3%ADn%20z%C3%A1kaz%20no%C5%BE%C5%AF&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

Ve čtvrti Gesundbrunnen žádnej problém, tam jsou povoleny nože, mačety i střelné zbraně. Viz Seznam hovinky 21.7. Surprised
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
RIP Ozzy Admire

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/12/2023
Ještě stihl rozlučkový koncert...
🖤🖤🖤
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/14/2019

Piroha5 vložil tyto přílohy:
IMG_20250722_WA0001.jpg.jpg

Někdo má o kolečko míň, já o čtyři víc.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Taky je mi to líto, ale měl prohlásit, že když už to nepůjde dál, že to zabalí....

Miloslav Zítek vložil tyto přílohy:
17532638386261354603533451760319.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
dobry den tak todle me v cera ve spravach dost pobavilo a zaroven i trosku nastvalo nadavyme na to ze deti maji furt vruce telefon a na druhou stranu je ktomi tak nak nutime ano vym ze to muze pomoc naka takovadle aplikace ale aby tyto aplikace na rozpoznavani hub rostlin a jine pouzivali uz i skauti to mi prijde dost divne meli by se to ucit od jinych a skusenejsich skautu nebo pomoci knihy ale prostrednictvym mobili mi to prijde divne me treba ucila znat houbi a ruzne rostliny moje babicka no asi je jina doba a bude asi i hur tak proto asi sou tet v mode ty bužkravt kurzy ktere porada kazdy ocene se nebudu ratsi vyjadrovat je to kazdeho vec nabytka a poptavka hezky den
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/624705-aplikace-na-rozpoznavani-hub-jsou-stale-oblibenejsi-vyuzivaji-je-i-vedci
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
Sháním do oddílu stan ZS 1. Je to ta varianta, co má cca 4,9 x 4,9 m.
Stačí mi plachta, zbytek máme.
Neměl byste někdo tip, kde sehnat?

pohlava vložil tyto přílohy:
ZS1.jpg.jpg

Sapere Aude.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
pohlava napsal:
Sháním do oddílu stan ZS 1. Je to ta varianta, co má cca 4,9 x 4,9 m.
Stačí mi plachta, zbytek máme.
Neměl byste někdo tip, kde sehnat?

Armyshop 101

armycastolovice
Posláno:

Štamgast
Nemají...
Prolezl jsem asi všechny armyshopy, všude vyprodáno.
Sapere Aude.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
https://www.hassarmy.cz/stan-zs-1-49-x-49-m-novy
Dá se vložit do košíku, dál jsem nepokračoval. Telefon neberou
Za všechno si můžu sám
Posláno:

Štamgast
vakovlk napsal:
https://www.hassarmy.cz/stan-zs-1-49-x-49-m-novy
Dá se vložit do košíku, dál jsem nepokračoval. Telefon neberou

Už jsem je taky kontaktoval, zatím nemám odpověď.
Od nich by to pro nás bylo nejlepší, jsou kousek od nás a máme s nimi zkušenost.
Sapere Aude.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/15/2021

Článek o výrobě u Číňana. V podstatě reklamní, ale ke kafi v pohodě. Lepší než political. Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
pět příspěvků za den ? to už jste se přesunuli někam jinam ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2015
Víte prosím někdo, jak je to "formálně a legálně" správně s výsadbou rostlin do pruhu mezi plotem a ulicí, tedy na obecní pozemek? Je to vůbec možné?

Nešlo by o žádné stromy ani keře, pouze o suchomilné půdokryvné trvalky, které by měly nahradit současný trávník.

Sice to vidím na spoustě míst a je to běžné (někdy i dosti velké keře), ale nehodlám riskovat, že něco poruším a poté z toho budou následky (pokuty etc). A rozhodně se mi nechce riskovat ani to, že by technické služby prostě jen tak ze zvyku projely ten pruh křovinořezem a všechny vysazené kytičky šly do kytiček...
,,Všeliké kvaltování pro hovada jest"...J. A. Komenský; Nechceš-li vyrobit svůj 20. nůž, nevyráběj ten 1.!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum