ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec Možnosti
PJ
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/1/2021
Miloslav Zítek napsal:
Páni kluci, už asi? 3 roky se všade objevuje reklama na nože MATSATO. A to tak, že se nikdy ( ????) neztupí a podobně. Odhaduju to na mraženou nerezku a tím to hasne. Metoda, kterou používá hodně firem i nožířů.
Stojí to za ten humbuk????

O tom bych ti mohl poreferovat hamon, dostal je k Vánocům Happy
https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=1313084#1313084
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Tvl.‼️Mílo to bych od Tebe nečekal🙃😳jestli máš TYHLE myšlenky dej studenou sprchu a velkej pozor při přecházeníLaugh 🤠✌️Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Jardo..... za koho mě máš? Happy Vždyť si udělám ten nožík taky.Happy
Já jen, že kampaň je to opravdu masívní a z čehože je čepel ani zmínka.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Tak já myslím, že kudlu uděláš lepčí, ne?? A - znáš to papír snese všechno 🤠✌️
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/22/2009
Je to nůž za pár korun od Číňanů https://www.alibaba.com/product-detail/High-Quality-Razor-Sharp-Full-Tang_1600087942176.html , který vychcánci prodávají několikrát dráž jednou jako Japonský nůž https://huusk.cz/ , jindy jako řeznický nůž https://dacobi.cz/products/matterhorn?variant=39415764713654 , už jsem to někde viděl i jako Moravský nůž. A to, co vydělají, tak dávají koukám zpátky do marketingu.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
Dobry den neberte tendle přispěvek nak zle nikoho nechci urazyt ani ic jineho ale potmě knife udržet na nakem standartu v nenožove inzerci to někdy vypada jako v nakem vetešnictvy i v nožove sekci ja asi vym že to některi misli dobre ale všechno se opravdu prodat neda opravdu nikoho timto nechci urazyt ani rozpoutat nakou debatu ale opravdu pote to tu nak udržet v rozumne mire dekuji jestli se to sem nehodi klidne to smazte dekuji a hezky den.
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/28/2025
Mám dotaz, jestli dává nějaký výrobce ke svým "axis lock" nožům rovnou náhradní pružiny? Mám dojem, že jsem to někde viděl. Díky.
PJ
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/1/2021
PedroK napsal:
Mám dotaz, jestli dává nějaký výrobce ke svým "axis lock" nožům rovnou náhradní pružiny? Mám dojem, že jsem to někde viděl. Díky.

Jisté je, že ANV to nebude;)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
brom napsal:
...

Řeší se to tu už po několikáté. Podívej se do pravidel inzerce. Jestliže něco v nenožové inzerci ta pravidla porušuje, můžeš to nahlásit adminům. Jenže se obávám, že nic takového nenajdeš.
Pokud není porušení pravidel, není co řešit.

S inzercí je to stejné, jako se vším ostatním. Nezajímá mě to - nečtu to a nesleduju to. Až nastoupí nový majitel webu, zavede si určitě svá pravidla pro jeho fungování a bude nutné ty změny akceptovat.

Zatím se nic takového nestalo a nikdo nic neporušuje. Jenom nastala další bouře ve sklenici vody.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
PedroK napsal:

K necemu jsem to dostal, ale uz fakt netusim. Myslim, ze nejaka ("moderni", ne fejk necinske znacky) cina...
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 3/1/2025
LuPa7 napsal:
Nostrodumbass napsal:
Chlopi, neviem či som tým mal pleviť vlakno hodinky
No telefón s ktorým som mal spárované Garmin je kapput, viem sa dostať do appky v novom telefóne, no neviem ich spárovať. Je to na odpis? Budem rad akejkoľvek rade, ďakujem.

Urcite to nie je na odpis :

- v novom telefone chod do Bluetooth menu ,tam najdi Garmin hodinky - klikni na nastavenia a daj ich vymazat ... resp. je tam myslim "zabudnut parovanie"
- pravdepodobne sa ti do noveho telefonu dotiahli aj Tvoje zariadenia ,ktore si mal v starom telefone
- idem do Garmin aplikacie ,pridat telefon - ak ho nenajde ,ides manualne podla typu hodiniek ... vyzve Ta to potom ,ze zapni parovanie aj cez menu hodiniek

Ak nezafunguje ,napis ,ake mnas Garminy a poradim potom dalsie postupy

L

Spojazdnené v Gramine
Sám so to nejako nedával.
Ďakujem ešte raz.
IRA
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/21/2014
Hejkal von Sovinec napsal:
Roman Švarc napsal:
Zdravím. Naposledy jsem tady něco psal před 13 lety. Pak jsem byl umlčen. Nyní je situace jiná. Black už není. Je jen Roman Švarc. Řemeslnik v důchodimu. Soustružníķ ve švýcarské firmě. Už nevyrábím, a neostřím. Freedom.

Situace je pravda jiná, ale bez ohledu na to, jestli Black, nebo Švarc tak pokud můžu soudit z postů na FB, Tvoje rétorika se od té doby, kdy jsi byl vyloučen k lepšímu neobrátila. Spíš naopak.

Tehdy bylo hlasování adminů a moderátorů nerozhodné. Přizvali mne jako nestranného kolemjdoucího abych se k tomu vyjádřil. Asi se dá říct, že můj hlas to rozhodnul.

Dnes fórum spíš umírá, plánuje se jeho přesunutí jinam, i když momentálně nikdo neví zda jak a kdy to proběhne. Nicméně dokud se to nestane Zůstávám tu bohužel jediným moderátorem, který má ty kompetence mazat příspěvky a blokovat profily. To že ses znovu přihlásil stále zůstává porušením pravidel. Nicméně budu to tolerovat, dokud se budeš chovat spořádaně.

Zdravím a musím oponovat, nemyslím si že Knife umírá a jestliže dojde k přesunu na jakýkoliv Mag, stejně bude dál žít svým životem. Je tu neskutečná síla lidí co nedopustí aby umřelo.
K Tobě jsem se dostal kvůli Romanovi Švarcovi, zajímá mě jakým byl nožířem, jaký nože dělal.
Vy, nožíři máte dar, co nikdo z nás ostatních nemá. Dokážete vyrobit krásný nože ze kterejch pak my máme radost. Musíte mít zápal pro věc a pak nechápu jak pan Švarc to označil za špínu a prezentuje se jako soustružník. Taky jsem dva roky soustružil a byla to neskutečná nuda. A proč tu zase plevelí? Jak jsem se zařek že už nikdy nikam psát nebudu, tak tohle bylo ve mě jako v koze.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen , Moderátor, Moderátor - inzerce
Připojený: 9/5/2022
Black/Roman Švarc dostal v roce 2012 TRVALÝ ban z jasně vyjmenovaných důvodů

Daný ban obešel novou registrací a plácánim o tom,jak Black už není, jen Roman Švarc. Vzhledem k tomu,že hned v prvnim příspěvku si musel zabrečet, jak byl na knifu umlčen,a zbytek příspěvků byl tradiční mix jeho sebeproma a nadávání na svět a nožířinu, je zjevné,že se za 13 let nic nezměnilo. Ban obnoven i na nový účet včetně IP.

CUM SPUMIS ORIS
instagram.com/forgottenkustoms
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2011
Vzpomínám, u nás platilo takové pořekadlo:
,,S léty přichází rozum". Ale výjimka potvrzuje pravidlo. ,,Někdy se stane, že roky přijdou samy".
Bohužel, ne vždycky se zadaří.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Tak mi ty nože Matsato nedaly a nedaly..... Konečně jsem se dopídil, z jaké oceli dělaj čepele : 3Cr13, takže nic moc!
Jednou jsem se k ní dostal v rámci bodů v albertu. Už to nemám.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/7/2016
AdamFF napsal:
Black/Roman Švarc dostal v roce 2012 TRVALÝ ban z jasně vyjmenovaných důvodů

Daný ban obešel novou registrací a plácánim o tom,jak Black už není, jen Roman Švarc. Vzhledem k tomu,že hned v prvnim příspěvku si musel zabrečet, jak byl na knifu umlčen,a zbytek příspěvků byl tradiční mix jeho sebeproma a nadávání na svět a nožířinu, je zjevné,že se za 13 let nic nezměnilo. Ban obnoven i na nový účet včetně IP.

Zajimavy LORE 😂Obcas na me vyskoci na youtube a mluvi o svych legendarnich kosickach 😆
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
Nemáte někdo kontakt na někoho, kdo dělá repase trubek vidlic na moto s tvrdochromem?
Co jsem našel, tak některý firmy, který se samotným tvrdochromem zabývají, tak rovnou na webu píšou, že na mototrubky serou.
Kontaktoval jsem i opraváře hydrauliky a pístnic, ale zatím nic....
Admire
Sapere Aude.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2010
Ahoj lidičky.
Jdu s prosíkem , je tu někdo kdo by byl ochotný naskenovat , obkreslit nebo jakkoliv zvěčnit BUCK 119 .
Ve výkresech pevných nožů jsem nenašel.
Předem děkuji za informaci. Ivan .

tel. 608080723 :-D
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
Koupím knížku Jawa Kolem světa 2 - Příběh dinga (Pavel Suchý). Dal jsem do inzerce, tak snad neurazí, když to vložím i sem Wink

pohlava vložil tyto přílohy:
jawa.jpg

Sapere Aude.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/19/2008
Uživatelé v tomto tématu
Guest, majkl

Přechod na fórum