ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/21/2016
Jurajko10 napsal:
Ahojte neporadi mi niekto ? kto môže byť výrobca podľa iniciálov ?

jenda7

https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=29345
Sapere Aude.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/25/2025
Ďakujem za info.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Jsem taky zvědavej, moc nás asi nebylo...

Ale hlavní je to , že se mi nedaří přes tlačítko odeslat emaily. Psal jsem joeovi a purschakovi a objevilo se mi něco, co si musím přeložit, anžto zas tak dobře anglicky nevládnu....
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Kdybych mel hadat, tak to nejaky mail server po ceste odmitnul (a vratil), protoze knife posila nepodepsane emaily.
Posláno:
Štamgast
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.

miroslav.purs@gmail.com
Tohle to mi 1 a 0 napsaly....
Posláno:
Štamgast
To bude nejspis ono - gmail je ponekud vybiravy ohledne "duveryhodnosti" odesilajiciho serveru... Kazdopadne jako uzivatel (ani jednoho konce) s tim nic nenadelas, musel by se prepsat modul pro odesilani mailu uvnitr knife (do cehoz zrejme nikdo z adminu nepujde)...
Posláno:
Štamgast
Přes PM to šlo. Ale díky!!
Posláno:
Štamgast
To bude protoze PM nejsou maily, ale existuji jen uvnitr knife
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Právě na mě vypadla zpráva, že zemřel Chuck Norris. Odpočívej v pokoji, bojovníku!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Miloslav Zítek napsal:
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.

miroslav.purs@gmail.com
Tohle to mi 1 a 0 napsaly....

Moje čerstvá zkušenost s maily z fóra je stejná. Prostě to nefunguje. Ale vtipné je, že když Ti přijde citovaná zpráva o nedoručitelnosti, tak je v něm ta mailová adresa kterou normálně na fóru nevidíš. Takže ji vezmeš, zkopíruješ a pošleš ten mail na ni rovnou a pak to funguje. Wink
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Tady byl svět ještě v pořádku

germanicus1 vložil tyto přílohy:
Screenshot_20260323_175734.png.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
Sidney napsal:
Právě na mě vypadla zpráva, že zemřel Chuck Norris. Odpočívej v pokoji, bojovníku!
Neboj na Velikonoce zase ožije.Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/19/2010
Zdravim ....nemate niekto tip na lacnu fotopascu do prirody .Nepotrebujem ziadne spickove funkcie.Nech to obstojne foti den/noc .Dakujem ....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Kamarádi "dlabáci a řezbáři" doporučí mi někdo příhodné dlátka, lžičky, dlabátka a pod?
Díky za radu předem.

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/5/2014
lesnypes napsal:
Zdravim ....nemate niekto tip na lacnu fotopascu do prirody .Nepotrebujem ziadne spickove funkcie.Nech to obstojne foti den/noc .Dakujem ....
Mam Evolveo co už se nedělá několik let a spokojenost na 8tužkových vydrží i 2 měsíce (samosebou fotí jen pohyb)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
Dva inzeráty, dvě stejné kudly, rozdílné ceny Confused
???
To bude důvěryhodný prodejce mrGreen

virtual1jk vložil tyto přílohy:
Screenshot_20260402_232423.png.jpg
Screenshot_20260402_232451.png.jpg

Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Tak asi na to zapomněl, že to tam už má, má tam hodně inzerátů. Jinak ho znám osobně, už jsem s ním něco obchodoval, je férovej
Posláno:
Štamgast
tak na to fakt zapomněl . Mrkni do jeho preferencí .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
germanicus1 napsal:
Tak asi na to zapomněl, ... Jinak ho znám osobně, už jsem s ním něco obchodoval, je férovej

Díky, není nad osobní zkušenost.
Docela to točí, určitě časem se objeví něco co budu nutně potřebovat.
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:
Štamgast
dnes máme výročí .

Přechod na knifemag.cz
4.4.2025, Bert
Představení roBERTa a plán přesunu
Dámy a pánové, členky a členové fóra knife.cz. Jak velí dobrý mrav, nejprve bych se vám rád představil.
Mé jméno je Robert Wolf, a na fóru Chronomag (forum.chronomag.cz) působím již takřka 20 let. Přičemž posledních deset let toto fórum řídím, a osm let vlastním.

Fórum knife.cz a fórum Chronomag mají mnoho společného. Tematicky i lidsky. Celá řada členů fóra mého je členy i zde. Proto se nelze divit, že jsem se již poměrně brzy, dopoledne 1.4., dozvěděl, o situaci na serveru knife.cz a zakrátko jsme již s Milanem a Xaxou zahájili komunikaci ve směru k převzetí fóra, byť pod jinou doménou.

Oba pány jsem téhož dne oslovil, a společně jsme se před několika hodinami dobrali společného postupu, který bude pro vás, členy a členky knife.cz co nejméně zatěžující, a který v reálném čase povede k hmatatelnému výsledku.

Důsledkem této dohody bude, že se v dalších letech budeme vzájemně poměrně často vídat, na což se těším, protože, jak již jsem napsal výše, obě fóra jsou si podobná. A to nejen fóra, ale i lidé a informace, které obsahují.

Tímto končím se všeobecnostmi a přecházím k jednotlivostem.

1. Převezmu (zmigruji) za pomoci svých IT kolegů celou databázi fóra knife.cz a přílohy k příspěvkům.

2. Databázi zmigruji včetně uživatelské základny tak, abyste mohli nerušeně na svou diskuzi v novém prostředí navázat.

3. K migraci se váží přinejmenším dva problémy. Tím prvním je samotná kompatibilita struktury databází a z ní vyplývající větší či množství programování zjednodušeně řečeno převodových můstků tak, aby se vše dostalo na správné místo. K tomu podotýkám, že v první fázi rozhodně nebude nikdo zasahovat do struktury fóra tak jak jej znáte. Ideálním výsledkem tedy bude, že v novém prostředí po zahájení provozu budete mít stejnou strukturu kapitol, vláken a příspěvků, jako ve fóru minulém.

4. Druhým problémem spjatým s migrací je ochrana osobních údajů. V tomto případě budete muset vyslovit svůj aktivní souhlas s poskytnutím emailové adresy která je spjata s Vaším uživatelským účtem. Tuto věc si vzal na starost Xaxa, a bude vás v tomto smyslu instruovat.

5. Byl bych rád, aby byla migrace ukončena nejpozději k 30.4. tak, aby od 1.5. běžel plný provoz na doméně knifemag.cz. Předpokládám, že v průběhu prvních měsíců odstraníme nedostatky, které při migraci v tomto (nikoli malém, 25 let příspěvků) rozsahu vzniknou.

Vážené dámy a vážení pánové, myslím, že toto by na úvod mohlo být vše. Nadále tedy užívejte fóra knife.cz, a věřte, že na věcech, které vás začnou provázet vašimi nožířskými životy již nyní můj tým pilně pracuje.

S přáním hezkého dne všem, roBERT
Prodiskutujte tento článek
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum