ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/11/2009
https://www.hulkarna.cz/s-cepeli/destnik-s-cepeli-a-kozenou-rukojeti-fayet?_gl=1*1jk6knb*_up*MQ..*_ga*NDk3NjMyNDczLjE3MjU3ODY1OTc.*_ga_ZGJVQ7F4CV*MTcyNTc4NjU5NC4xLjEuMTcyNTc4NjYwNy4wLjAuMA..&gclid=Cj0KCQjwlvW2BhDyARIsADnIe-KMpQ7H6BlK2udbMSRoBluhw2d-czFbJNEU8CfoLlPbHBiFpVyB3K4aAmHmEALw_wcB
Za všechno si můžu sám
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/12/2007
Díky moc, našel jsem si původního výrobce a vypadá to dobře. Nějaký místní výrobce by mě potěšil ještě víc.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 12/18/2020
brak napsal:
Díky moc, našel jsem si původního výrobce a vypadá to dobře. Nějaký místní výrobce by mě potěšil ještě víc.

Pan Bohdan Chalupný je vyrábí, zkus se poptat.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/12/2007
Díky moc, ozvu se mu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Dnes na česko-německo-polské hranici směrem od Němec do Čech Grin

Chloupek vložil tyto přílohy:
20240909_144034.jpg.jpg

Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
dobry den tet se resi povodne a evakuacni zavazadlo a todle na me vykouklo co si orom mislite a co by ste si zabalili vy do evakuacniho zavazadla?

brom vložil tyto přílohy:
459372914_1661960211037961_7890690566145124775_n.jpg.jpg

Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 7/4/2020
brom napsal:
dobry den tet se resi povodne a evakuacni zavazadlo a todle na me vykouklo co si orom mislite a co by ste si zabalili vy do evakuacniho zavazadla?

Je to úplně špatně, nikde tam nevidím alespoň pět nožů.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
Povodně? Ona je někde povodeň?
Já mám sbalený "evakuační" lodní pytel (v něm samozřejmě nůž) a s nafukovací lodí vyrazím na Vltavu. Protože "když prší, vodák se směje. Když prší tři dny, je řeka plná vysmátých vodáků..." mrGreen
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Já bydlím na Pankráci což je jak se zpívá v lidové písni ,,na malém kopečku" bych si vzal štangli uheráku do igelitky a odebral bych se na vyšší místo což by byla zřejmě Petřínská rozhledna. Tam bych přečkat až voda opadne.
A pochopitelně bych si vzal nůž abych si ten uherák mohl
krájet.Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2016
brom napsal:

tak ja se uz leta bnalim tak jako by mela prijit zombie vlna a nemel sem se domu vubec vracet :D v praci uz si zvyknuli na to ze i kdyz se prevazne hrabu v databazich a simulaci testovani novych produktu, tak mam sebou batoh kde sem pripravenej na vse :D nuz, pila, kresadlo, powerbanka, nejaka lekarnicka, zalozni nuz, podsedak atd.. :D
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/4/2018
purschack napsal:
brom napsal:

tak ja se uz leta bnalim tak jako by mela prijit zombie vlna a nemel sem se domu vubec vracet :D v praci uz si zvyknuli na to ze i kdyz se prevazne hrabu v databazich a simulaci testovani novych produktu, tak mam sebou batoh kde sem pripravenej na vse :D nuz, pila, kresadlo, powerbanka, nejaka lekarnicka, zalozni nuz, podsedak atd.. :D

Pozdravujem kolegu z brandže 😊 Zdraví chlapec od serverov 😁

My, ktorých väčšinu detstva vyhadzovala mama z domu a pojem domov nám je neznámy, sme v survival móde celý život 😉 Plus doklady, kreditka s vysokým limitom a nejaká hotovosť v konvertibilnej mene, ktoré mám vo vrecku, a môžem odísť v sekunde kdekoľvek.

kamzik vložil tyto přílohy:
20240912_122322.jpg.jpg
20240912_123329.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2013
Pomóóc. Poraďte prosím. Na PC mám problém se zvukem. Když chci přehrát film tak v pohodě vše šlape. Pokud jdu na YouTube nebo podobně tak vůbec. Zkoušel jsem vše možné. Nejsem ale odborník. Děkuji za každou radu.
Za nocí nejtmavších na slunce pamatuj
PJ
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/1/2021
Zeman napsal:
Pomóóc. Poraďte prosím. Na PC mám problém se zvukem. Když chci přehrát film tak v pohodě vše šlape. Pokud jdu na YouTube nebo podobně tak vůbec. Zkoušel jsem vše možné. Nejsem ale odborník. Děkuji za každou radu.

Ahoj, máš PM;)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Tak a poslední spam tady páč je to súrne..

Debordelizace dílny! Kdo by měl zájem nechť se.mi ozve na 721-267-835 a staví se v Roztokách u Prahy. Pytel koženejch dorazů z Petřínské lanovly z doby kdy ještě tahlo lano..ložisla,pilníky a jiné..Příští týden to musí být pryč, začnu s rekonstrukcí..Samozřejmě zdarma nebo za odměnu v podobě vřelého slova..ni lahev neurazí..

želva vložil tyto přílohy:
20240913_103330.jpg.jpg
20240913_103322.jpg.jpg

Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
Opět další paskvil z hlav úředníků od stolu.
Ono je jedno, jestli sedí v nějaké komisi v EU nebo v GB, ale jak se říká, "Dej blbci funkci..."

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-britske-velkoobchody-odevzdaly-policii-macety-a-zombie-noze-259622#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
článek pěknej . Ted jen chybí specifikace zombi nožú . U mačet je to daný .
Posláno:

Štamgast
193. vybízí členské státy, aby zvážily možnost stanovení zákazu nošení nožů bez pádného důvodu, zakazujícího především nejnebezpečnější nože, jako jsou zombie nože nebo motýlkové nože, a aby tyto opatření prosazovaly i v prostředí internetu

Podle tohoto by se přesná specifikace dala dohledat…
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
nejnebezpečnější nůž je v rukou manželky když přijdu z práce a ona vaří večeři . To my vysvětluje co dělala celý den a při tom sním pořád mává do vzduchu . Takže asi taky zombi nůž . Motýlka neovládá takže toho se bát nemusím ,to by si uškodila sobě . Pořád mi v hlavě straší co je to ten "zombi nůž " ? To jsou nože napodobující zbraně lidí co tu žili a nebo snad budou žít ??
Posláno:

Štamgast
Vychází to odsud:

https://gunlex.cz/clanky/3318-nadilka-z-bruselu

Někde jsem ještě viděl video a má jít o nože, které svým tvarem, úpravou nebo např. barevným provedením (zelená s nalakovanou krví) může v majiteli vzbuzovat násilné pocity, a tak ho motivovat k násilí provedené právě tímto nožem...

No vymýšlejí hov*a a neřeší příčiny... Angry
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/23/2021
tolokan napsal:
článek pěknej . Ted jen chybí specifikace zombi nožú . U mačet je to daný .

the weapon sometimes known as a "zombie knife", "zombie killer knife" or "zombie slayer knife", being a blade with—

a cutting edge;
a serrated edge; and
images or words (whether on the blade or handle) that suggest that it is to be used for the purpose of violence.[6]

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zombie_knife
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum