ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
děkuji za specifikaci Ok
Posláno:

Začátečník
Připojený: 9/12/2023
Sbirka cela uklizena na pudu, ted uz se jen modlit, aby to nestoupalo vic, jinak to mam v baraku.

Haruda vložil tyto přílohy:
IMG_20240914_183608_310.jpg.jpg

EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...od určitý výšky vody mizí efekt jezů,kde se má ta energie "vyvařit" a valí se to dolů divoce,fotky jsou o hovnu nejni z toho vidět ta energie a fofr.,todlenc je všechno přirozenej tok bez ovlivnění manipulací,páč tady nejni čím manipulovat...Luční bouda stojí v rybníku,hodně stromů si už lehlo a ještě lehne,prohnal se kolem mě mrtvej jelen,nějaká králikárna, no neveselý...dolejc to bude určitě větší průser, tak držme palce všem,kerým se to bohužel vevyhne

EM vložil tyto přílohy:
IMG_20240914_175409.jpg.jpg
IMG_20240914_170111.jpg.jpg
IMG_20240914_165845.jpg.jpg
IMG_20240914_165813.jpg.jpg
IMG_20240914_165315.jpg.jpg

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Pozerám správy už od piatku a zdá sa, že najhoršie je na tom Jeseník, kde spadlo skoro pol metra zrážok za pár dní. Dúfam, že je Ivoš s rodinou v poriadku. Pred dvoma rokmi nám na dome víchrica odtrhla strechu a nebola to vôbec sranda, takže tie pocity už poznám. Držím palce, nech to všetko dopadne najlepšie ako sa v tejto situácií dá.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Ahoj,
s Westym jsem včera mluvil, jsou v pořádku, ale je to tam kolem masakr Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
A co naše základna v Bobrovníku? Jsou všichni živí a zdraví? Lehce vypláchlý sklep si uklidím,ale tam nahoře? Mám z toho husí skuru… Cry
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
St.Nicolaus napsal:
Ahoj,
s Westym jsem včera mluvil, jsou v pořádku, ale je to tam kolem masakr Sad

Díky za zprávu Štefane.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Muscatel napsal:
A co naše základna v Bobrovníku? Jsou všichni živí a zdraví? Lehce vypláchlý sklep si uklidím,ale tam nahoře? Mám z toho husí skuru… Cry

Volal jsem Daniele, říkala že jsou evakuovaní a kemp je pod vodou, ještě mi pak poslala mejl, tak přikládám Happy

Jsme v pořádku, evakuovali mě k šéfovi domů, a pak nás oba dva evakuovali k jeho synovi, k tátovi od Jonáše. Máme zde veškerý komfort, teplo, sucho, vodu, internet. Kemp je na tom o poznání hůř. Chatkama prolitlo půl metru vody, na zadnich sociálních cca. 20 cm bahna, přední jsou v klidu, motel cca v relativním klidu. Hospoda v relativním klidu, kemp nemá ploty, tuny bahna, polo-utopil se Hyundai, mobilheim stojí, bez bahna uvnitř, Relativní, velmi Relativní, ok. Lidi jsou zde na tom daleko hůř. Volali mi uz někteří z Vás, že na nás myslíte. Máme na kempu Vaše obrovská statečná, milující a dobrosrdecna srdce, plné lásky, pokory, úcty a štěstí. Na tom stojí náš kemp. Milujeme Vás, všechny a navždy. VÁŠ TÝM ATC BOBROVNIK
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/3/2014
Vsude omezujou noseni nozu, netusite, jak moc je legalni ci nelegalni v okolnich zemich mit u sebe kubotan? Diky
PS: a teleskop?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/5/2014
Co vim tak v Německu si koleduješ o pořádněj průser, tam nesmíš mít ani baseballku v autě pokud neprokážeš že ho hraješ,
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/5/2022
z teleskopu se vosypou,nez kubotan bych u sebe mel radsi nejakou macatejsi kovovou propisku,efekt stejnej a nikdo nemuze nic,v aute treba gola paku..kor s ohledem na veseli,ktery v Reichu ted maj, bych coby auslander vyklad nemeckyho prava a pochopeni cetnictva uplne netestoval.
CUM SPUMIS ORIS
instagram.com/forgottenkustoms
Posláno:
Pokročilý
A cim se mam jako eventualne branit v Nemecku proti muslimakum s kudlou, kdyz ne teleskopem?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
zeptej se Angely, jestli ji ještě někde vyhrabeš , ale podle mne nejlépe paragrafy…😂
mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002

Surg vložil tyto přílohy:
pager.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
jhh65 napsal:
A cim se mam jako eventualne branit v Nemecku proti muslimakum s kudlou, kdyz ne teleskopem?

Ona je fajn napríklad vojenská skladacia lopatka, ale to je fajn tak do auta a nie na bežné nosenie. Teleskop nie je zakázaný len v Nemecku, ale aj v iných EÚ krajinách. Miesto jednoznačne určeného kubotanu je naozaj lepšie nejaké taktické pero, ale čo najmenej taktického vzhľadu. Zaujímavým a inak celkom lacným riešením je kudla proti kudle, vinox peeling knife za cca 3-5 € v kydexovom puzdre vie robiť veľmi škaredé rany a s tak malou čepeľou a vlastne kuchyňák je dostupný a prehliadaný prakticky na celom svete, ale to je naozaj na blízky kontakt a nie každému to môže vyhovovať.
Posláno:
Pokročilý
Križo napsal:

... Miesto jednoznačne určeného kubotanu je naozaj lepšie nejaké taktické pero, ale čo najmenej taktického vzhľadu. ....

Tak něco kovového s co nejmíň taktickým vzhledem jsem našel třeba tohle:
https://www.alfatactical.cz/detail/61523/takticke-pero-shoshannah-sede.html
Máte někdo lepší tip?
Posláno:

Štamgast
jhh65 napsal:
Máte někdo lepší tip?

https://www.noze-nuz.com/takticka_pera/SCHPEN9G.php
https://spacepen.cz/e-shop/cap-o-matic/fisher-space-pen-m4b-military-cerny-mat-detail

On ale je pre niektorých nemeckých policajtov nebezpečný aj obyčajný Opinel, je to prípad od prípadu ...

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Tohle je jen jako kubotan. Při běžném nošení je hrot propisky vzhůru a náplň tedy stéká dolů. Takže propiska brzy přestane psát. Hledej něco, co má hrot dolů (třeba ten SCHPEN9G). Moc jich není, já si je dělám sám. Nebo je dělá Hanes.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Križo napsal:
...Miesto jednoznačne určeného kubotanu je naozaj lepšie nejaké taktické pero, ale čo najmenej taktického vzhľadu...

Ke stejnému účelu může posloužit i obyčejná verzatilka. Ta nevypadá takticky ani trochu. I obyčejná dřevěná tužka, kdyby došlo na lámání chleba. Zrovna tak poslouží svazek klíčů držený v pěsti tak, že jeden nebo dva tvoří úderný hrot. Možností je mnoho. Problém není ani tak v tom, co mít u sebe, jako spíš v tom, umět s tím zacházet. To bych viděl jako základní věc. Takže než dát peníze za hi-tech taktické pero, raději bych dal peníze za nějaký základní kurz sebeobrany. Tam člověka naučí i to, co a jak se dá použít.

To, že u sebe nosím bouchačku za 70 litrů v ráži super-magnum ještě neznamená, že se s ní zvládnu ubránit. Obávám se, že v případě mnoha majitelů zbraní skončí sebeobrana prostřelenou nohou. Jejich vlastní.
Posláno:

Štamgast
Sidney napsal:
umět s tím zacházet.

Pri niečom ako kubotan sa predpokladá, že človek umí. Pri niečom ako teleskop už toľko vedieť nemusí a pri krátkej 4-5 ranovej brokovnici, ktorá sa v USA ani neberie ako zbraň, už treba vedieť len zmačknúť a mieriť sa dá aj podľa sluchu Happy.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum