ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/3/2014
Myslim, ze je to naopak. S teleskopem je potteba trening. U kubotanu je to skoro jedno, bodas, kam dosahnes. Tedy krome krku a hlavy, polud nechces zabit.
I-I
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2021
Obyčejné tužky a verzatilky jsou přehlížené i při psaní, jejich primárním účelu. Taky doporučuju. Ten, dnes už retro, zážitek ze psaní je úplně někde jinde.
Zapíchnout do bločku v kapse nebo k bločku do gumového očka a záminka k nošení je na světě.
Nehledě na fakt, že díky struktuře dřeva se z tužky odlupují miniaturní třísky.

Klíče nebrat jako boxer s hroty trčícími mezi jednotlivými prsty. Ublíží pak člověk víc sobě než hrozbě.
Klíč, nebo dva, nechť trčí z pěsti nahoru či dolu.

Taky jsem viděl svítilnu, která měla okolo svítícího konce malé tupé výstupky.
___

Za mě vždycky fungovala nejlépe pasivní obrana a prevence.

Obáváš-li se konkrétně téhle sorty lidí, prezentuj se jako pravý opak. Pakliže se nedovedeš rizikovým lokalitám vyhnout.
Z mé vlastní zkušenosti je to (zatím) pokaždé spolehlivě odpudilo, páč jsou to povětšinou "pověrčiví psi". Ale ze svých dvou případů nechci dělat konsensus.

Odívám se jako metloš, respektive spíše hašišák. Při dvou poměrně vyhrocených situacích to, ač s nelibostí, gestikulací, křikem a hlavně pliváním, odpudilo, protože se zřejmě bojí už jenom té symboliky. Ale nestává se mi to často, abych se k něčemu takovému připlétal, byť si to tak trochu přivolávám.

Jedno děvče z naší grupy, vyznávající ještě hrůznější alternativní styly oblékání (představte si takový vypranější crust punk), se s námi asi před dvěma roky podělilo o tematickou historku.
Míjela se osamocená, právě v Německu, se skupinkou nějakých těch "ortodoxnějších" na relativně úzkém chodníčku.
Nebylo kam uhnout. Leda skočit do silnice nebo zkoušet dveře cizích obydlí.
Jakmile se k ní začali přibližovat, začali blábolit a lepit se v řadě na zeď, aby se jí omylem nedotkli, protože byla přeci nečistá. Potom přidali do kroku, aby se od ní co nejdříve vzdálili. A dál něco brblali.

Když to vyprávěla, představoval jsem si to asi nějak takhle Laugh
🦋💙
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/12/2015
Nemáte někdo nějaký způsob jak s domácích podmínkách vyčinit hadí kůži tak, aby byla použitelná na pouzdra? Díky.
Učím se z chyb lidí, kteří si ode mne nechali poradit.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/5/2018
Oxygen napsal:
Nemáte někdo nějaký způsob jak s domácích podmínkách vyčinit hadí kůži tak, aby byla použitelná na pouzdra? Díky.

Zkusil bych se obrátit na Tomáše Rückera -TRMAN
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
Ahoj, mám varič Coleman F1 už veľa rokov, toto leto som ho nepoužíval, v lete nosím liehový varič, kôli horúčavám , do práce ako vodič. Zohriať konzervu, kavu urobiť ,párky a tak. Začína byť už chladnejšie nosím zase varič na kartušu, je to výhoda môžem variť v kabíne. Mám snim problém, horí len asi 7 minút a zhasne, skúšal som nechať ho horieť aj na vedčom plameni, postupne slabne horenie a zhasne. Asi keď sa zohreje tak zhasne a nejde ani plyn pri otvorení ventylu a nejde zapáliť, až keď vychladne ,ide plyn aj zapáliť horák a zase horí len 7minút. Nemali ste podobný problém? Asi ho treba rozorať a vyčistiť.

alone-rs vložil tyto přílohy:
IMG_20240924_203447.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/5/2014
typuju to na přicpanou trysku, stalo se mi kdysi něco podobnýho u Canpinkgasu, po rozebrání a vyčištění vše OK¨
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2014
Je to tak, ucpaná tryska, vyčistit a bude to ok.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Začínají. První za sloupkem NPP zůstal, druhý sebou. Třetí (jak dekl od hajzlu) s dalšími sesbírán po loukách. Poprvé v životě jsme sbírali bedle z auta a že jich bylo hafo (i těch zastávek).Grin
Jura

dagger vložil tyto přílohy:
IMG_20240925_132629_727.jpg.jpg
IMG_20240925_134713_056.jpg.jpg
IMG_20240925_174206_907.jpg.jpg

EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...sere mě to tradiční každoroční ticho kolem tohodle...sere mě to od zemí který to upekly a ještě víc mě to sere od našich hlavounů. Budeme pořád větrat všechny možný fangle,ale den,kdy by si to zasloužilo černej prapor jakoby nebyl...je to smutný,jak už to nejni smutný...

EM vložil tyto přílohy:
1000014855_01.jpeg.jpg

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Je to pravda, vcera a v nedeli ve sdelovacich prostredcich ani zminka, vubec nic...
Proste: nehodi se to do kramu, zapomeňte ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
EM napsal:
...sere mě to tradiční každoroční ticho kolem tohodle...sere mě to od zemí který to upekly a ještě víc mě to sere od našich hlavounů. Budeme pořád větrat všechny možný fangle,ale den,kdy by si to zasloužilo černej prapor jakoby nebyl...je to smutný,jak už to nejni smutný...

Asi budu za své názory ostrakizován, ale nechť. Mě to nebere. Protože je to 86 let stará minulost, kterou je dobré tu a tam připomenout, ale se kterou tak jako tak už nic neuděláme. A připomínat kupříkladu dnešnímu britskému establishmentu, co kdysi napáchal tehdejší "prime minister", je jako házet svině perlám; ostatně ani on se tehdy nesetkal s jednomyslným souhlasem. O té druhé zemi, která s tehdejším Československem měla spojeneckou smlouvu, ani nemluvě.
Jestli mi něco tak trochu "vrtá" hlavou, je událost o nějakých 20 let dříve - proč jsme zrušili staré mocnářství.
Nicméně větrat všemožné fangle, ať již barevné nebo černé či jaké všeliké jiné, mi přijde asi tak stejně zbytečné, jako relativně nedávné ověšení všech budov v Praze prapory jednoho jiného státu (muzea, úřední budovy a tak...).
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Proč si ten den připomínat? Protože znamenal významný zlom nejen v našich dějinách, ale ve vývoji celé Evropy a vedl k (zatím) nejhoršímu konfliktu v lidských dějinách.
A pak také proto, že je kabinetní ukázkou toho, jak to dopadá, když se ustupuje zlu.

Winston Churchill o Mnichovské dohodě řekl: "Můžeme si vybrat mezi hanbou a válkou, my si vybíráme hanbu a budeme mít válku."

Protože lidstvo je nepoučitelné, dějiny se periodicky opakují. I z tohoto důvodu je potřeba si takové události připomínat. Třeba se někdo jednou za čas poučí a nebude opakovat staré chyby.

Není v lidských možnostech nechybovat. Za to není potřeba se stydět. Ale jak praví klasik: "Errare humanum est, perseverare autem diabolicum." neboli "Mýlit se je lidské, vytrvat, je z ďábla."

Přeju hezký den! Zdenek
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Asi se to radši nikam nepíšou abychom nemuseli diskutovat o tom, že teď jsme na té straně, která je žádána o pomoc …. A to to neznamená, že bychom měli někam narukovat…..
Výborný studijní materiál, taková demoverze, kde si každý může vyzkoušet pocity vojáka co by k nám měl jet eskalovat konflikt.
Dobře to tenkrát rozhodli, pomohli zachránit mír a ušetřili tak spoustu životů.
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Dnes jsem byl ve firmě FIMA v Brně pro chlorid a kyselinu. Už tady několikrát proběhlo, že od něj nožíři berou a jsou spokojení s kvalitou i cenou. Pan Fiala je bezvadný 85letý pán, pořád má přehled a zajímavě vypráví. Prodá jakékoliv množství. Já teď bral deci kyseliny mravenčí a neměl s tím problém. Jinde by se se mnou asi ani nebavili. Tak doporučuju, takový lidi je potřeba podporovat. Ok
http://www.fima-brno.cz/cz/index.php
Za všechno si můžu sám
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
PROSBA za Nomádku od Samuraje Admire Admire Admire
Zatím se bohužel nikdo neozval z okolí Vizovic Cry

"Ahoj, mám konečně svůj účet, tak nebudu chodit jako duch přes Samův - opět je aktuální stěhování strojů (a tentokrát to snad vyjde). Mám domluvenou dodávku s řidičem na příští víkend (19/10-20/10). Mám místo, kam to složit a partu, co bude vykládat, ale chybí mančaft na nakládku ve Vizovicích - našlo by se mezi vámi 4-5 lidí, co by do toho mělo chuť jít? Předem díky moc :)"
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...bez kyslíku Ok Ok Ok ...vzalo to pak bohužel blbej konec...

EM vložil tyto přílohy:
1000015082_02.jpeg.jpg

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002

Surg vložil tyto přílohy:
skeleton_1.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
💥💐🥃. Remember Tomorrow

https://www.youtube.com/watch?v=afBRj58PYSI
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum