ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Z čeho dělat, kde shánět? Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/2/2004
Tak ten se opravdu povedlHappy Opravdu hezkej kousek...

Petr Dohnal napsal:
- "pochlubím - včera jsem dodělal zase jeden "laponskej výsadkovej nůž" - co Dominiku, patří myslím do té skupiny. Je z RWLky a myslím bude dobře sloužit ...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/31/2005
Taky sem dneska dodělal. Kámoš šermíř chtěl něco na krájení chleba. Jedna je broušená a druhá je pro jeho manželku prej taky šermuje tak ta je na tupo s kulatým ostřím.

P.S. omluvte kvalitu fotek fotil sem to mobilem bo nemám digitál.
Posláno:

Pozorovatel
Ňák mi to tu fotku předtím neschrouplo
Posláno:

Pozorovatel
Ještě jedna
Posláno:

Pozorovatel
Teď sem objevil lahůdku z filmu The Hunted. Mimochodem moc pěknej film o nožích a boji nožem.
Používají tam tenhle nůž.www.knifecenter.com/kc_new/store_detail.html?s=TO101
Už sháním materiál na čepel.
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Je to samozřejmě věc názorů, ale tahle verze (i s tím druhým nožíkem) mi přijde taková lepšejší (ešče nějaké to pouzdérko, kteréžto by pojalo oba dva). Ta verze od TOPs mi přijde tak "americky strohá"...

Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Pozorovatel
Super tenhle sem už dlouho sháněl to je přesně ten z toho filmu. Kde že to prodávají?Wink
[quote=FMJ]Je to samozřejmě věc názorů, ale tahle verze (i s tím druhým nožíkem) mi přijde taková lepšejší (ešče nějaké to pouzdérko, kteréžto by pojalo oba dva). Ta verze od TOPs mi přijde tak "americky strohá"...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
FMJ napsal:
Je to samozřejmě věc názorů, ale tahle verze (i s tím druhým nožíkem) mi přijde taková lepšejší (ešče nějaké to pouzdérko, kteréžto by pojalo oba dva). Ta verze od TOPs mi přijde tak "americky strohá"...
]
mno v BLADE som videl reklamu na velmi podobny noz a ten druhy mensi sa zasuval do rukovate toho vacsieho

pozrem doma web stranku tej firmy

a ehm ani to nebolo nejake drahe tusim do 70 USD ale zase sa mi zda ze material bola len nejaka 420tka

kazdopadne to doma kuknem a hodim sem link
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
crossan1x napsal:
mno v BLADE som videl reklamu na velmi podobny noz a ten druhy mensi sa zasuval do rukovate toho vacsieho

pozrem doma web stranku tej firmy

a ehm ani to nebolo nejake drahe tusim do 70 USD ale zase sa mi zda ze material bola len nejaka 420tka

kazdopadne to doma kuknem a hodim sem link
www.stircraz.cnc.net/paratraxx.html
Posláno:

Pozorovatel
Nějaký pouzdro k tomu dělaj ale nic moc.
[quote=FMJ]Je to samozřejmě věc názorů, ale tahle verze (i s tím druhým nožíkem) mi přijde taková lepšejší (ešče nějaké to pouzdérko, kteréžto by pojalo oba dva). Ta verze od TOPs mi přijde tak "americky strohá"...

Posláno:

Pozorovatel
Tohle je lepší
Posláno:

Pozorovatel
A zezadu
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
to L.I.S.A.K: Nevím, kde se to dá sehnat, ale cena (pakliže to bude nějaký lepší matroš) bude tak vysoká, že lepší bude, nechat si to udělat u tuzemského nožíře (a zkusit třeba ještě nějaký ten "tunning").

to crossan1x: No, paratraxx teda vypadá ještě šíleněji. Takoví TOPs mixnutý Gillem Hibbenem. O matrošu ani nemluvim..
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Pozorovatel
to:FMJ
Našel sem link na stránky trackertrail.com/tombrown/trackerknife/index.html prodává se za 299 USD + pouzdro cca 70 USD Sadje to prej nějaká limitovaná serie nebo co.
Zkusim to rozkreslit a popřemejšlet , ta rovná část s tím přechodem se bude blbě vybrušovat.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/29/2002
Petr Dohnal: Jak pokracuje "projekt" s oceli K390 ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2002
to L.I.S.A.K.:
nic ve zlým, ale ty pochvy v příspěvku z 11.4. 20:57:56 jsou pěkně odfláknutý Angry. To se ani nestydíš to takhle prezentovat?

Pro inspiraci a dobré rady doporučuji návštěvu www.knifenetwork.com, fóra The Sheath Making Forum a The Sheath Gallery.
Lenost - matka pokroku
Posláno:

Pozorovatel
No nic ve zlím ale já je nedělal tak se ani nestydím WinkTady sem našel něco lepčíhoRazz

[quote=dany]to L.I.S.A.K.:
nic ve zlým, ale ty pochvy v příspěvku z 11.4. 20:57:56 jsou pěkně odfláknutý Angry. To se ani nestydíš to takhle prezentovat?

Posláno:

Pozorovatel
Je to lepší ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
S tou K390 - zatím leží na stole - nedodělaná. Mám spoustu práce na slíbených nožích, dnes jsme betonovali lože pod buchar - nestíhám ...
Ale mám další dva kousky této oceli, na které se ohromě těším - buchar snad pomůže.
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/11/2003
Potřeboval bych dobrou radu a v angličtině mi bohužel není moc platná.
Potřeboval bych se dozvědět čím přesně ošetřit kůži po tom co z ní vyrobím pouzdro. Do jakého roztoku namočit, jak udělat různé odstíny kůže.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum