ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Z čeho dělat, kde shánět? Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/3/2009
EddySeel napsal:
pánove scháním šroubky M2 x 25mm s čočkovou nebo válcovou hlavou na torx, sou běžně k sehnání v železářstvích atd?

Prubni Akros Praha...

www.akros.cz/srouby/nerezovy-spojovaci-material/kat/
I´m Jack´s medulla oblongata...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/20/2011
skea napsal:
EddySeel napsal:
pánove scháním šroubky M2 x 25mm s čočkovou nebo válcovou hlavou na torx, sou běžně k sehnání v železářstvích atd?

Prubni Akros Praha...

www.akros.cz/srouby/nerezovy-spojovaci-material/kat/

vše M2 x20
STRIDER
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/11/2007
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2007
Ahoj lidi

Mám pro vás docela fajn tip.
U mnoha silážních jam se používají jako záteže na plachtu gumy a občas v nich je i duše.
No v tý je ventilek což je velice slušná silnostenná mosazná trubička která se by se nechala jako nejt na strenky.
Nejsou hodné a zlé nože..................jenom lidi
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/8/2008
Vasak jan napsal:
občas v nich je i duše.
No v tý je ventilek což je velice slušná silnostenná mosazná trubička která se by se nechala jako nejt na strenky.

Když z ní budeš něco dělat, tak jí ohřej do červena a zchlaď ve vodě, aby změkla. Tyhle trubičky se totiž dost lámou, takže by se špatně nýtovala. Ztvrdne časem sama.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/5/2012
Ahoj Nemate nekdo tip, kde sehnat nejakej kousek zpracovatelneho nerezu na bolster ? Neco doma sice mam ale ten hranol provrtat je skutecne zazitek a dalsi opracovavani sem zabalil. Chtel bych ho udelat tak do 15 mm vysoky a podobne i patku noze. Za kazdou radu dekuji.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2007
Což o to, nerez koupíš i ve Feroně, ale na její vrtání si pořiď vrtáky s příměsí cobaltu jsou o kapku dražší (dělají se i závitníky). Na ruční řezání jsem používal pilové plátky BAHCO.

Optimismus je způsoben nedostatkem infomací.
Posláno:
Pozorovatel
patrio napsal:
Což o to, nerez koupíš i ve Feroně, ale na její vrtání si pořiď vrtáky s příměsí cobaltu jsou o kapku dražší (dělají se i závitníky). Na ruční řezání jsem používal pilové plátky BAHCO.

Diky, nerez mam prave z ferony ale vrtaky jsem nejak podcenil, koupil jsem v Hornbachu sadu vrtaku do oceli (HSS) kazdopadne za cenu 200 kc za 8 vrtaku jsem asi nemel cekat zadny zazrak. V podstate udelaly akorat dulek a pri tom jak vpodstate neodebirali material jsem nechtel pokracovat a riskovat uplne vyzhaveni nebo zlomeni vrtaku. Tyhle by teda mohly byt lepsi ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/7/2007
Hele,za těch 500jsem nedávno koupi asi 2kg starejch poctivejch poldováckejch vrtáků,co mi vrtaj nerez,titan i kalenou pérovinuLaugh dají se sehnat na aukru.

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/28/2010
Ahoj, s vrtáním jsem měl taky velký problémy, ale pořídil jsem malou stolní vrtačku s pomalejma otáčkama, vrtáky cobalt z OBI asi za 80kč/ks a hlavně to chce nějaký mazání bez toho ani ránu já mám sprej od wurth https://katalog.wuerth.cz/vrtaci-a-rezny-olej-perfect-400ml-a0893-050-008/ a ted mi to vrtá jak po másle. Ať se daří Kuba.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
Na vŕtanie nerezu používam vrtáky s kobaltom a mažem petrolejom. Ide to aj s ručnou vŕtačkou upnutou v stojane. Podstatné je naozaj to mazanie a petrolej sa mi osvedčil.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/21/2012
Nevíte někdo jestli se dá u nás sehnat G10 texturovaná a nejlíp v oranžové barvě ? Případně jak do ní udělat texturu ?
Posláno:
Pozorovatel
Ahoj vespolek, neporadite mi nekdo, kde se necha sehnat bronz na bolster v nejakem rozumnem objemu (ne na desitky kilogramu). Rad bych si s tim materialem neco vyzkousel ale objevil jsem jenom velkoobchody s hutnimi materialy, ktere to samozrejme prodavaji ale po tycovinach.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
Posláno:
Pozorovatel

moc dekuji za typ i super odkaz. Jakub
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/23/2011
Ty cobaltové vrtáky na nerezovky taky používám a super, dlouho vydrží. Kupuji je v obyč železářství, jsou levnější jak v hobymarketech a hlavně kvalitnější.
Máš-li dobrého přítele, máš víc než on!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Potřebuju nějaký oceli,tak jsem volal do Bohlera,no a dostal jsem zprávu že sklady v ČR,na Slovensku,Slovinsku končí,a tyto regiony budou obsluhovány z centrálního skladu v Rakousku což se asi nejvíc dotkne maloodběratelů.Kalírna ve Vyškově zůstává a sklad ocelí bude nahrazen skladem přídavných materiálů pro svařování,takže se obávám že maloodběrům odzvonilo.....Sad
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/16/2008
A sakra, to je naprd. A prodají Ti teď eště něco? Zrovna sem se Ti chtěl ozvat na kousek S390
" a všichni tam nasávali jak tepláky hozený do potoka "
Hlavně nenápadně, jakože nic! A trollům ZDAR! V Norsku určitě navštivte horu "Hoven"!
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/8/2012
Keby náhodou niekto chcel AK9 hr:5 mám jednu adresu v čechách.Dosť lacno.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2012
HULI napsal:
Keby náhodou niekto chcel AK9 hr:5 mám jednu adresu v čechách.Dosť lacno.

Povídej pane, sem s tím! :D Nebo do PM?
KONTAKT JEN MAILEM!!!!!!!! na PM nebudu více reagovat.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum