ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Z čeho dělat, kde shánět? Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/9/2013
lesnypes napsal:
..K tej hadroske robil som ju 4krat vzdy epoxy 1200 prvykrat zle namiesane, tvrdlo to asi 3 mesiace :) potom pomer ok vytuhnute do 24 hodin skor som to nekukol... jedna bola z tricka ta bola ok ,druha z rifloviny ta az tak dobre nezatiekla ale bola pouzitelna a tretia z novych monterok ta nezatiekla skoro vobec

No u tech rifli je problem ze je to silny material, a je v nem hodne vzduchu, takze bud vakuum, a nebo pouzit neco s nizzsi viskozitou. Ty nove monterky to chtelo urcite nejdriv vyprat,pokud jsi tak neucinil.
Kdo chce, muze me kontaktovat na facebooku jako Pavel Kondor Konečný
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/22/2008
Když naskládáte vrstvy, lisujete to nějak ... svěrky a pod.?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/27/2009
goha napsal:

http://www.jatagan.eu/clanky/ivo-kaspar-cr-3
Mám tlačítko mail. Na pm-ka nebudu reagovat. Jdou automaticky do spamů.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Na slisování je úžasný knihařský lis - např. http://www.praceskovem.cz/kniharsky-lis-a3/graficke-lisy/kniharsky-lis-a3
Prodávají se i úžasné bazarové kousky z litiny.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/27/2009
Já používám toto.

Kiwi vložil tyto přílohy:
IMG_0089.jpg.jpg

Mám tlačítko mail. Na pm-ka nebudu reagovat. Jdou automaticky do spamů.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/22/2008
Kiwi napsal:
goha napsal:

http://www.jatagan.eu/clanky/ivo-kaspar-cr-3

Díky, myslím, že to truhlářský svěrky taky zvládnou, samozřejmě ty starý poctivý kovový Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
Sháním tyč z něčeho kalitelného nerezového - prostě na framelock cca 30x10x500 mm. Nemáte nějaké tipy kde koupit? Předem díky.
Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/24/2012
Zdravím,, mám dotaz Kde nakupujete oceli na nože???(K110, 19312, N690,Ak5,....) Já jsem zatím kupoval pouze u pana Špičáka. Ideálně kdyby to bylo někde na Vysočině poblíž Ždáru nad Sázavou Díky
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Největší výběr v plocháčích má Špičák, a poštovný zas tak drahý neni, bohužel ostatní prodejci co se točeji okolo nožů maji podstatně menší nabýdku ocelí a celé tabule od nějakého většího dodavatele nebo tyče to si můžou dovolit jen nožíři co se tím živěj a maj jak to zpracovat.
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2011
LUDEK123 napsal:
Zdravím,, mám dotaz Kde nakupujete oceli na nože???(K110, 19312, N690,Ak5,....) Já jsem zatím kupoval pouze u pana Špičáka. Ideálně kdyby to bylo někde na Vysočině poblíž Ždáru nad Sázavou Díky

Tak buď si zajdi na DEL, to je na Zďase, tam seženeš na co si vzpomeneš a i Ti to třeba vyříznou,
nebo jestli znáš trochu Bohdalov, tak když projedeš kolem Sabry, tak hned za ním je strojírnička a tam najdi Milana Švomu a ten Ti dá taky co budeš chtít.
"ALEA IACTA EST"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2013
Kde seženu v Liberci kalírnu.Děkuji z a odpovědimrGreen
Za nocí nejtmavších na slunce pamatuj
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/19/2008
Bodycote ve Vratislavicich.
Posláno:

Štamgast
Jinak některé dotazy mě docela překvapují. Stačí zadat do gůglu kalírna Liberec a vyběhnou tam hned tři a člověk to ví hned.
Smysl by to dávalo, hledat třeba osvědčenou kalírnu.
Ale zhruba 50% dotazů na knife se dá rychleji najít gůglem.

"ALEA IACTA EST"
Posláno:

Štamgast
Hledal jsem na počítači slovo gůgl.Bohužel bez vodpovědi.No snat to je ten google co se tam pořát s..e. Mimochodem já bejvám rád překvapen.Děkuji za odpověď.Pro ty kterým se mé otázky nezdají tak ať je přejdou dík.Razz
Posláno:

Štamgast
No to se mi dřív také stávalo, když se zde psalo, že to je na najfu a já tam měl pořád knifeHappy
"ALEA IACTA EST"
Posláno:

Štamgast
Bodycote ve Vratislavicich.Máte s nima někdo nějakou zkušenost?Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/24/2012
Už jsem se jednou ptal ale zeptám se ještě jednou, Kde nakupujete oceli na nože?? V malém množství. Já jsem už jednou bral od pana Špičáka a nevím jestli jeho ceny jsou dobré???? Díky
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/5/2012
Já beru od pana Špičáka. Výběr je obrovský a ceny mě přijdou OK. Jednou jsem bral i z jataganu.

Měl bych ale na místní nožíře jiný dotaz. Nedala by se někde sehnat 19 191 v nožířsky přijatelných rozměrech? Vím, že se asi plocháče nevyrábí, ale kdyby přece někdo z vás měl jiné informace.... Bohužel jsem našel jenom hranoly a nemám možnost je překovat
Posláno:

Štamgast
adamfik napsal:
Já beru od pana Špičáka. Výběr je obrovský a ceny mě přijdou OK. Jednou jsem bral i z jataganu.

Měl bych ale na místní nožíře jiný dotaz. Nedala by se někde sehnat 19 191 v nožířsky přijatelných rozměrech? Vím, že se asi plocháče nevyrábí, ale kdyby přece někdo z vás měl jiné informace.... Bohužel jsem našel jenom hranoly a nemám možnost je překovat

No shanel jsem taky, ale ve strucnosti reknu jen, ze ne.....pouze prekovat....taky me to nastvaloSad
Posláno:

Štamgast
LUDEK123 napsal:
Už jsem se jednou ptal ale zeptám se ještě jednou, Kde nakupujete oceli na nože?? V malém množství. Já jsem už jednou bral od pana Špičáka a nevím jestli jeho ceny jsou dobré???? Díky

Vašek má ceny skvělé, oproti některým nejmenovaným eshopum. Kde treba sedlarsky knoflik vyjde na 20,- a vsude jinde je do 10,- Já osobně dlouhodobá spolupráce a vzdy k plne spokojenosti.Ok
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum