ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Z čeho dělat, kde shánět? Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/14/2015
Tak jestli ti tenhle výber nestačí, tak jinde nevím Laugh
http://www.akros.cz/srouby-s-pulkulatou-hlavou-s-drazkou-torx-din-7985tx-a2
http://www.akros.cz/srouby-se-zapustnou-hlavou-s-drazkou-torx-din-965tx-a2
Makej na sobě tak dlouho, dokud se tvoje vzory nestanou tvými soupeři!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Bedjasson napsal:
wajgy napsal:
http://www.akros.cz/srouby-s-metrickym-zavitem

...díky, něco málo tam mají - v imbus provedení, ale v Torxu jsem nic nenašel.

On ten web není uplně přehlednej dost lidí s tím bojuje protože ty správné torxy jsou až ty třetí a skovávaj se na druhé stránce které si málokdo všimne. Použij ten spodní odkaz od Wajgyho.
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 6/19/2014
...jaj, díky! Šňupal jsem tam, ale špatně. Díky!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/7/2014
Zdravím, vystal mi pilník značky PFERD, neviete z akej ocele to robia ?
Keby niekto niečo tak email :) Nože v galérke sú väčšinou na predaj :)
FB: TP knives
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/17/2016
Zdravím.Jsem ve výrobě nožů amatér,ale mě se osobně se dobře osvědčil jako dobrý materiál koňská podkova,starý železniční hřeb k uchycení kolejí k pražci,ocelové lano většího průměru(dá se použít k výrobě damašku) nebo prstýnkový či plochý klíč(Chrom-vanadiová ocel). Happy

Héfaistos vložil tyto přílohy:
IMG_20161016_161234.jpg.jpg
IMG_20161016_161207.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/17/2016
K těm nožům s těch klíčů po zakaleni a nabrouseni drží dobře ostří da se s nimi holit Wink.Tyhle dva nejsou ještě dodělané.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/28/2016
Nepoužívá někdo ke kování a výrobě nožů starý materiály,jako středověké a jiné podkovy,střepiny dělostřeleckých granátů,obruče sudů,dřevěných kol z vozů,nebo třeba čepů z tankových pásů?Zkoušel to někdo?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
tom3248 napsal:
Nepoužívá někdo ke kování a výrobě nožů starý materiály,jako středověké a jiné podkovy,střepiny dělostřeleckých granátů,obruče sudů,dřevěných kol z vozů,nebo třeba čepů z tankových pásů?Zkoušel to někdo?

Trošku si pročti fórum.(A mimochodem,vítej tady) Pánů nožířů,co dělají nože "s příběhem" je tady dost. Namátkou bulis,hejkal ze sovince,etc
Posláno:

Pozorovatel
Já jsem jen začátečník a forum čtu nahoru,dolů,sem tam někdo dá poznatek,ale nic velkýho.Já chodím i s detektorem kovů a různejch starejch želez najdu spousty,taky třeba bronzový slitky od keltů atd.Jen mě zajímá,jestli se dá něco použít.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/7/2014
tom3248 napsal:
Já jsem jen začátečník a forum čtu nahoru,dolů,sem tam někdo dá poznatek,ale nic velkýho.Já chodím i s detektorem kovů a různejch starejch želez najdu spousty,taky třeba bronzový slitky od keltů atd.Jen mě zajímá,jestli se dá něco použít.

Ahoj, použiť sa dá všeličo, viacero z vecí ktoré si vymenoval, ale vždy je to kus od kusu, s tým ti nikto veľmi neporadí takto cez internet, najlepšie si materiál predom otestovať s malým kúskom či je kalitelný a za akých podmienok, poprípade test iskier a podobné metódy. Na začiatok skús zohnať listovú pružinu, tá toho odpustí dosť a stojí to v kovošrote alebo na autovrakovisku pár korún, poprípade pílu do cirkuláru a pod. Tu na fóre o tom nájdeš spústu informacií treba mať len trpezlivosť a čítať. Ak vieš anglicky tak odporúčam youtube videá.
Keby niekto niečo tak email :) Nože v galérke sú väčšinou na predaj :)
FB: TP knives
Posláno:

Štamgast
Damašek jsi ukoval,tak se píď,třeba po jiskrových zkouškách,ať máš představu co by šlo použít, (z toho co najdeš) na čepel. Jinak samozřejmě,vše co vypípáš by mělo jít použít na patky/záštity,ne?
Já s výrobou nože jen koketuji,tak jako většina lidí z tohoto fóra (mrkni na počet registrovaných uživatelů),ale nijak mi to nebrání tuto studnici zkušeností studovat. Ano,jsou to desetitisíce stránek,ale za čas zjistíš,že už jich máš tisíce shlédnutých.
Tak do toho!!! Happy
Posláno:

Štamgast
Teď... teď tady byl... mrGreen
Než něco dopíšu,tak už píšu o ničem...
TeePeeOk
Posláno:

Pozorovatel
Díky za odpovědi,já jsem z oboru,takže vím jaký jiskry dělá klasická konstrukční ocel a jaký třeba šestnáctka.Na průmyslovce jsem měl nabiflovaný třídy oceli a jejich složení,atd.Tohle forum studuju docela zodpovědně.Jen jsem myslel,že vaše odpověď bude něco ve smyslu:Podkovy jak který,obruče jsou na nic,střepiny granátů jsou většinou dobrá ocel,atd,atd.Pilovej kotouč už mám jeden rozřezanej a pár kousků pružin už jsem taky rozkoval.Svým dotazem jsem nechtěl radu kde si koupím nějakou ocel,co by se mi hodilo z kovošrotu,to si tady najdu,ale dotaz byl na netradiční a starý materiály,který se válí po polích a lesích. Happy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/5/2012
Zdravim nema niekto zaujem o 17042?
DIO
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/2/2007
Ahoj, poslal jsem Ti e-mail.
DIO
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/8/2016
Zdravím , chtěl bych se vás zeptat jestli náhodou někdo neví kde se dá sehnat něco takového v Česku http://lyonindustries.com/?page_id=58&pid=16
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2012
Myslíš ty pružinový plíšky? Někde to tady je. Hanes je sháněl a dostal odkaz.
KONTAKT JEN MAILEM!!!!!!!! na PM nebudu více reagovat.
Posláno:
Začátečník
zkoušel jsem hledat ale nenašel tak jestli byste někdo ten odkaz nevěděli?
Posláno:
Začátečník
já bych ale potřeboval alespoň 300x2mm a ta cena mi přijde trochu velká
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Aitav napsal:
já bych ale potřeboval alespoň 300x2mm a ta cena mi přijde trochu velká
Lepší?
http://www.mepac-eshop.cz/podkladova-planzeta-2-00x350x1000mm-1-2003-48-50-hrc
Pokud se cena zdá vysoká můžete koupit tabuli plechu,nechat střihnout,předobrobit,zušlechtit a nechat obrousit na potřebnou tloušťku.Pak dejte vědět kolik vás ta sranda vyšla.Nebo si na internetu můžete najít levnější zdroj.
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum