ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Stroje, zařízení, technika I. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/30/2006
Pred nejakym casom niekto, tusim Petr Dohnal zhanal buchar, nieco ako toto by nepomohlo...? Netusim ale, ake je to rychle...

uni-max.cz/default.asp?LANG=1&CatID=3721&TYPTREE=1&rootid=2604&snamecat2=Pneu%2Dhydraulick%C3%A9+lisy

1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/15/2003
Tady bych se chtěl pochlubit optickým pyrometrem,který se mě dostal doruky.Sice jsem ho ještě nevyzkoušel ale myslím že je to docela užitečná věcička
Posláno:
Pozorovatel
Tady,co není vidět je stupnice o rozsahu 700-2300 stupňů
Posláno:
Pozorovatel
3
Posláno:

Štamgast
pekna vecicka, kolko ta to stalo?
EDIT: prip. kde sa to da zohnat?
Posláno:
Pozorovatel
Bohužel to není moje, mám to pujčený ze školy.Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
Jejda díky, buchar už dávno máme, dokonce budeme mít asi druhej - větší, sháněl jsem lis, ale pořádnou obludu, to se taky něco rýsuje ...

baca napsal:
Pred nejakym casom niekto, tusim Petr Dohnal zhanal buchar, nieco ako toto by nepomohlo...? Netusim ale, ake je to rychle...

uni-max.cz/default.asp?LANG=1&CatID=3721&TYPTREE=1&rootid=2604&snamecat2=Pneu%2Dhydraulick%C3%A9+lisy

pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
Zkoušel jsem ho, koukali jsme jím do ohně při pokusech u Milana Svátka o vytavení wootzu. Užitečné možná, jen nevím, k čemu bych to člověk extra používal Happy

[quote=rolf]Tady bych se chtěl pochlubit optickým pyrometrem,který se mě dostal doruky.Sice jsem ho ještě nevyzkoušel ale myslím že je to docela užitečná věcička

pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:
Pozorovatel
Já s tím zkusím měřit teplotu v pícce, protože zatím ještě nemám klasický měřák se sondou.
Posláno:

Štamgast
rado sa stalo. aky potrebujes tlak? tento da 45 ton.

[quote=Petr Dohnal]Jejda díky, buchar už dávno máme, dokonce budeme mít asi druhej - větší, sháněl jsem lis, ale pořádnou obludu, to se taky něco rýsuje ...

Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/27/2004
Mal by som pár otázok...
Môže mi, prosím, niekto nafotiť trysku na vyhni, pokiaľ možno originálnu z výroby? Stačí pohľad zvrchu, akoby od pahreby. Aký motor máte na vyhni, výkon a otáčky? a prípadne akú veľkosť vyhne? Vďaka!
Posláno:

Štamgast
tak som sa o tom docital, ze to funguje na porovnavani farby nejakeho zhaveneho vlakna a farby ocele. je to tak? mas s tym uz nejake skusenosti?

rolf napsal:
Bohužel to není moje, mám to pujčený ze školy.Sad

Posláno:

Štamgast
aku trysku mas na mysli, plynovu? nejak mi tam potom nesedi ta pahreba. ak vyhen na uhlie tak ja tam ziadnu trysku nemam iba ohniste... no a pod nim mam privod vzduchu.

[quote=Oscarr]Mal by som pár otázok...
Môže mi, prosím, niekto nafotiť trysku na vyhni, pokiaľ možno originálnu z výroby? ...
Posláno:
Štamgast
[quote=baca]aku trysku mas na mysli, plynovu? nejak mi tam potom nesedi ta pahreba. ak vyhen na uhlie tak ja tam ziadnu trysku nemam iba ohniste... no a pod nim mam privod vzduchu.
[quote]
Mal som na mysli vyhňu na uhlie. Od spodu je prívod vzduchu a je zakončený akousi mriežkou inak by uhlie prepadlo asi 6 cm otvorom na prívod vzduchu. Chcem vedieť, aký by asi mala mať pôvodný tvar, či jej tvar, nasmerovanie otvorov môže ovplyvniť rýchlosť ohrievania a teplotu dosiahnuteľnú v pahrebe. Mám dojem, že mám i slabý motor na ventilátore, ale to je skôr môj dojem. A možno by pomohlo silnejšie fúkanie.
Posláno:

Štamgast
no ja tam mam taku tu pasirovaciu mriezku z mlynceka na maso Laugh , mali rozne velikosti aj s rozne velikymi dierami. vybral som si s dierami o priemere 1cm. mne duchadlo zhorelo (motor) tak idem teraz vyrabat duchadlo s pohonom na vrtacku... ako nudzove som pouzival fen na vlasy, je tu aj fotka no mojom vlakne.

Oscarr napsal:
...uhlie prepadlo asi 6 cm otvorom na prívod vzduchu. Chcem vedieť, aký by asi mala mať pôvodný tvar, či jej tvar, nasmerovanie otvorov môže ovplyvniť rýchlosť ohrievania a teplotu dosiahnuteľnú v pahrebe. Mám dojem, že mám i slabý motor na ventilátore, ale to je skôr môj dojem. A možno by pomohlo silnejšie fúkanie.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/1/2004
Oscarr napsal:
Mal by som pár otázok...
Môže mi, prosím, niekto nafotiť trysku na vyhni, pokiaľ možno originálnu z výroby? Stačí pohľad zvrchu, akoby od pahreby. Aký motor máte na vyhni, výkon a otáčky? a prípadne akú veľkosť vyhne? Vďaka!
jestli myslíš rošt U (růžici) tak ti jí zejtra v kovárně nafotim
s železem to je jak plastelínou
Posláno:
Štamgast
Kenda napsal:
Oscarr napsal:
jestli myslíš rošt U (růžici) tak ti jí zejtra v kovárně nafotim
To myslím! Potešilo by ma to. Aký motor máš použitý na pohon dúchadla? Výkon, otáčky? Vďaka!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/28/2006
Zkus se podívat sem www.kovarskevyhne.cz/sort.php?cat=dily&lang=cz jestli to není to co hledáš.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
tak jsem našel todle pánové v přepočtu asi 4850,- kč jen to sem nějak dostat Sad mrkněte na tyhle stránky

knifekits.com/store/s-pages/kk_store_1mainframe.htm?kk_products_tools_main.htm~smain
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/10/2005
Myslím, že je to dobrá pásovka.

Váží to ale asi 15 kg a jak říkáš, poštovné nebude malé. No, a zaručeně to odchytí celníci a hodí na to 19% DPH.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum