ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Stroje, zařízení, technika I. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/10/2002
Dnes se nám stala fajn věc, kterou vám pro ostrašující přiklad popíšu:

Měli jsem ještě spoustu plánů před Pražskou výstavou, bohužel večer jsme asi v 19.00 odešli z dílny a syn tam ráno jel a volal mi vyděšenej, že tam hořelo. Nechal večer na ponku svářečku a nevypnul ji a asi se nějak zasekla vrtulka chlazení a přehřálo se to ... No prostě shořely dřevěný desky na ponku, svářečka, flexa, vrtačka a bruska, oba pulírkový kotouče, spousta lešticí pasty, šmirglů na policích nad ponkem, vosky, lepidla, filcový kotouče, šroubováky, pilníky, kleště ... prostě SUPER!!!
Naštěstí to uhasil a baráku se nestalo nic

takže - nenechávejte ty krámy zapnutý přes noc ...Angry
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/3/2004
Petr Dohnal napsal:
a kurva...tak to mi je fakt lito...

t.
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Tak na tohle se fakt nedá říct nic jiného, než KUWA! Shocked Přeju ti, ať se zase brzy vyhoupneš do sedla, Petře...Wink
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2004
To je fakt skoda, zvlast kdyz uz je clovek na svy naradi zvyklej. To fak nasere.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
U p ř í m n o u s o u s t r a s t !
Hlavně, že ste voba zdraví (doufám, že si "Kocoura" nezabil) - dokaď nejde vo život, tak jde vo hovno. Ale chápu, že to na náladě asi moc nepřidá.
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
Petr Dohnal napsal:

...Angry
hmm tak mne keby zacne v dome horiet garaz (pseudodielna) tak by to skoncilo velmi tragicky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2002
No teda...Sad To je pech na druhou Sad.
Tady asi žádná útěcha nebude moc platná, snad jen, že mohlo být ještě hůř a hlavně že se nikomu nic nestalo.
Držím palce, ať to brzy překonáte.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2004
Tak to je opravdu pechSad to je mi líto, umím si představit Tvé pocity Petře. Přeju Ti, aby se Ti podařilo co nejdřív to dát do původního stavu. Měj se hezkyHappy
Posláno:

Štamgast
Pánové díky za projevenou účast, ale ono nebude tak zle, flexu mám ještě jednu, vrtačku si zatím půjčím i svářečku, brusku snad tchán spraví, ponk zrenovujeme a zbytek nakoupíme co nevidět - bohužel, to je život, snad poučení pro příště a snad se majitzelé konečně dokopou k tomu, aby předělali pořádně elektriku a my nemuseli všechno tahat prodlužkama - proto byla svářečka na ponku, což je pěkná blbost. Taky je super - a to jsme měli v původní dílně - vše vypnout jističem při odchodu najednou, což máme nyní slíbeno - taky jim chlapcům docela zalepilo - málem shořela vodní elektrárna... Nakonec - celá dílna se vymalovala, natřeme i podlahu - no prostě obýváček jedna báseň Wink
Dominiku "Kocoura" jsem nezabil, mohlo se to stát i mě a byli jsme z toho zpočátku tak mimo, že jakékoliv výčitky by byly docala na hovno. Jinak pro nezasvěcené - "Kocour" je můj synek - jednou, v hospodě, kde jsme byli i s Dominikem, přišla hospodská a ptala se syna: "Tak co, Kocoure, dáš si ještě jedno"? Docela nás to tenkrát pobavilo Laugh
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Všechno zlý je pro něco dobrý... Přesto... Vlastní zajetý nářadí je vlastní zajetý... Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Tak to sem rád, že to kluci berete rozumně.
Není nic horšího, než když se něco posere dostat ještě pojeb, že "mně by se to stát nemohlo".
Na to jsou největší mistři ženský...
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Dominik napsal:
Tak to sem rád, že to kluci berete rozumně.
Není nic horšího, než když se něco posere dostat ještě pojeb, že "mně by se to stát nemohlo".
Na to jsou největší mistři ženský...
Napiš to na papír a okamžitě Ti to podepíšuLaugh
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/15/2003
Čau chlapi nemá někdo z vás doma profesionální nožířský brus chlazený vodou (nemyslím ten pískovcový).Chtěl bych takový postavit,ale potřeboval bych vidět nějakou fotku nebo nákres.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/24/2005
Som tu novy a chcel by som zacat s noziarinou.

Chcem s spytat co je lepsie. Kupit pasovu brusku (na brusny papier) alebo kotucovu (na kamen).

Co som zatial pozeral tak lepsie vychadza ta pasova. Lebo sa da na nej opracovavat aj rucka. Ale necham si radsej poradit

Tiez by som rad vedel ake naradie a nastroje este potrebujem. Vdaka
Posláno:

Štamgast
Nemám pásovku a pár nožů jsem už myslím zvládl. Stačí ti bruska s motorem vzadu, aby se ti vešly ruce mezi kotouče, pokud možno na větší brusné kotouče a místo pásovky pulírku (upínání pásků šmirglů), popřípadě čelovej dřevěnej kotouč na talíř šmirglu.
Na jedné mašině tak uděláš taky všechno a myslím, že levněji, protože šmirgly, pokud bys chtěl používat kvalitní jsou docela drahý.
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Jinak, kdo hledá najde, já našel nabídku prodeje autogenu - komplet, velký, skoro plný bomby, 2 sady budíků, hadice, 15 různejch hořáků za 2000,-. Prostě super ...
Je to spíš na klasicku kovařinu, které se se synkem začínáme taky věnovat ale i na kudličky se občas hodí - něco si nahřát, vyrazit značku atd.
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/27/2005
Petr Dohnal napsal:
Stačí ti bruska s motorem vzadu, aby se ti vešly ruce mezi kotouče, pokud možno na větší brusné kotouče a místo pásovky pulírku

Muzu se zeptat, kde kupujes ty vetsi kotouce? Ja mam docela problem sehnat vetsi prumer nez 200. Pred casem jsem narazil v jednom obchode na 250, ale meli posledni a od te doby nic.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/24/2005
A na tu brusku aky je minimalny vykon a otacky? Maju po obchodoch take lacnejsie ale myslim, ze to asi nebude stacit.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
...

Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
No to je mazec! Shocked

A co ti to tam zrovna leží? To vypadá jak sekáček na lidi... Wink
Jsem patriot, ale léčím se...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum