ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Stroje, zařízení, technika I. Možnosti
QNX
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/2/2006
westy: to je moc pěkné Happy kolik to stálo a jak jsi to sehnal?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Rychlost tvého vzestupu do profesionálních výšin opět rapidně roste... Tys ďábel!
Jinak pícka ShockedRazzShockedRazzShockedRazzShockedRazz
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Westy mal som problém, kto mi zakalí A2, ale ta Tvoja Laughpi_kaLaugh na seba musí zarobiť, takže predom díkWinka už uvažuj o cene
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/6/2005
Pánové,
můžete mi dát tip na stránky na zapojení elektromotorů.
Mám doma pár starých kusů ke kterým jsem vůbec nic nikde nenašel.
Jeden z nich je ze staré tatramatky - má dva druhy otáček, ale kabely vedou přímo ven z vinutí...

Sem tam něco dělám z kůže ...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
@Samurai- ani bych neřek koníček, ale pořádnej KŮŇ, nebo KOBYLA Laugh
@ONX - Razz zadej na mailu laboratorní pec a vylepši to o jméno Valta a máš to jasnýHappy, mně stála 9,- bez daně
@Dominik - dík, a včil si představ jak se seveřánci ohřejíLaugh
@maxeemm - smalty na jiný věciSad ( na zámky palnejch), spíš bych to viděl na druhotný využití na tavení a odlití atypůHappy a duhohovkaLaugh, ta už mně beztak ždíme vo dušu, mám všechno na EL..... takže nějáký kilo v NT sazběRazz
@ St.N. - Happy na mail Happy
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
Westy gratuluju,pekna picka,vopravdu te to poradne chytlo Happy
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Westy, tak si říkám, že by možná nebylo od věci vzít na sudoprase i elektrocentrálu, co?Wink
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
FMJ: myslíš že mu schválí pec do chatky jako "drobný elektrospotřebič" ? Laugh
QNX
Posláno:
Pokročilý
westy: to je ta "Laboratorní pec LM110 DPB03-6.5" ?
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Samurai: No, možná, pokud to spadá do kategorie "Kulma, fén a elektrický holící strojek". To si pak ale nedokážu představit tu trvalou...Laugh
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Štamgast
SameLaughza 50Kč na deň, pri odbere 2,5kWLaugh
aby im neodpadli drátyWinkedit
knifeshow = celoročná spotreba celého kempu
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
myslím, že ano, můžu to ale ověřit až večer, jestli na stránkách bylo jméno Valta, tak je to ono na stoproHappy
QNX napsal:
westy: to je ta "Laboratorní pec LM110 DPB03-6.5" ?

Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
...
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/12/2006
trochu mi to pripomina horizontalni brusku ale toto jsem nikdy nevidel.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/16/2005
Teda já jsem s tím kameníčkem dělal, ale že by to fachčilo tak dobře jako magnetka, to mi nikdy nepřišlo....
QNX
Posláno:
Pokročilý
Pokud by měl někdo o podobnou nástrojářskou brusku zájem, tak mám jednu volnou se spoustou příslušenství na prodej. Dávám ted do kupy CNC brusku, takže tuhle už potřebovat nebudu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/9/2005
Black napsal:
Já ty mašinky měl dvacet let jako naprostou samozdřejmost,nikdy bych nepřipustil,že se najdou takoví(.....)co to nechají zrušit,a rozbít.Tak jen zuřím nad lidskou(...)
Tak to znám z vlastní zkušenosti.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/16/2005
Já uvažuji o koupi nejaké starší brusky na plocho, ale nemám s nima zkušenost.... vidím, že řada z vás ano... můžete poradit? Původně jsem chtěl klasickou magnetku (třeba BPH 20), ale stále víc uvažuji o nějaké univerzální nástrojové (třeba BN 102). Je na ní údajně možnost broušení na kulato, na plocho atd, což by se mi hodilo. Navíc sem tam potřebuji nabrousit frézy.
Takže se ptám: Myslíte, že BN 102 částečně zastane magnetku v broušení na plocho? Dík.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/20/2004
Nějaké pece, brusky i jeden buchar jsou tady www.bazarstroju.prodejce.cz/stroje.php?galerie=2
QNX
Posláno:
Pokročilý
Organix: Jako vždycky, univerzální stroj nikdy nebude rovnocenej se strojem jednoúčelovým. Používat nástrojovou brusku třeba k broušení ploch na formách by nebylo zrovna ideální, tam bych nasadil nějakou pořádnou k tomu účelu určenou brusku. Jenže na té zase nenabrousíš frézu, kulatit to také nebude umět......pokud nemáš extrémní nároky na přesnost, velkou dílnu, kam se ti vejde několik brusek (každá min 2 tuny), neomezený rozpočet, atd., tak bych uvažoval třeba právě o té BN 102. Ta kterou prodávám já je něco podobného (hodně) jenom to má navíc pár drobností (něco podobného je snad BN 102 C, ale tu jsem ještě nikdy neviděl. Většinou se dá potkat jenom BN 102 A a BN 102 B). Umí to placaté, kulaté, frézy, výstružníky, vrtáky, soustružnické nože....při troše šikovnosti snad skoro všechno.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum