ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Ukončení provozu serveru Knife.cz Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/7/2013
Protože podle sebe soudím Tebe…..😢
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/23/2009
Díky moc všem, co mi nabídli pomocnou ruku při nastavování Discordu a Hejkalovi, že to vytáhl jako řešení.

Trochu hořký pro mě je, že jsem tomu věnovala nemálo pracovního času, kterej si vesele můžu nahradit o svém jediném nepracovním víkendu tohoto měsíce. Asi jsem neměla bejt blbá a vybodnout se na to - přeci jen historicky se mně osobně pomoci nedostalo, nejeden zdejší (aktuálně třeba již neaktivní) uživatel mi dluží výrobek za dodaný materiál (rekord máme aktuálně 13 let) - což vedlo k tomu, že jsem se odtud stáhla.

Je to jak se vztahama - člověk se k těm nefunkčním asi nemá vracet.
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Isch, nemůžu Ti vrátit čas, ale jsi hvězda, že jsi v té situaci do toho šla Happy Admire Admire
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/6/2009
Příspěvek zaslán, držím palce, děkuji za příležitost.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
TRMAN napsal:
xaxa napsal:
Ozvali se tu hlasy, že byste nám rádi poslali dary. Je to od vás velmi milé, moc si toho vážíme.

č.ú.: 2300513210 / 2010

pro případné Slovenské dary: SEPA platba
IBAN: CZ91 2010 0000 0023 0051 3210
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

začíná mi to připomínat kauzu Tlustý

Jo, ta myšlenka se nabízí.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
Velmi nás mrzí, že události posledních dní způsobily takovéto problémy. Důvody, které to celé odstartovali jsme popisovali v článku, byli jsme v temné uličce a nevěděli jak dál. Bert nám naštěstí z této uličky pomohl a jsem přesvědčen, že tento pro všechny bolestivý proces povede k mnohem lepšímu stavu, než v jakém jsme byli.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2011
Díky....Ok Ok Ok

Herodes vložil tyto přílohy:
IMG_2275.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/15/2021
Lidem se nezavděčí nikdy nikdo - viz Trman, člověk, kterého prakticky udělal knife.cz.
Když byla snaha inzercí vydělat nějakou kačku na provoz, tak se všichni prodejci postavili na zadní. Ostatně v komentářích od výrobců ni slova, až na malé výjimky. "Veliká" jména už knife nepotřebují. Nyní vidí tunel v něčem, co sami lidé nabídli - však nic Tomáši neposílej. Není to povinné.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
xaxa napsal:
Velmi nás mrzí, že události posledních dní způsobily takovéto problémy. Důvody, které to celé odstartovali jsme popisovali v článku, byli jsme v temné uličce a nevěděli jak dál. Bert nám naštěstí z této uličky pomohl a jsem přesvědčen, že tento pro všechny bolestivý proces povede k mnohem lepšímu stavu, než v jakém jsme byli.

Hele Xaxo, to je fakt trapný se omlouvat, hromadu let táhne pár lidí něco na hřbetu a spousta nás se baví.
Když něco nefunguje jak má nebo se sem někdo naboří, napíše se upozornění a Ty běžíš to zprovoznit…
Lidi si sem dávají upozornění, že mají nový stránky, před výstavou sem sypou nový produkty, hledají rady a přes inzerci i utrží slušný prachy a Ty (Vy) se teď budeš omlouvat??

Že má pár lidí chování řeznickýho psa (jak říkal můj Táta), to není důvod proto cítit nějaký pocity viny……

Díky za vše !!!
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Štamgast
Přesně Jardo! Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/31/2006
Jardah napsal:
Protože podle sebe soudím Tebe…..😢

Tohle bylo Jardo po tom diky cemu jsme se kdysi rozkamaradili docela nefer, nemyslis?

---

Btw ja nenapsal ani ze je neco spatne, ani ze je neco dobre, jen co to trochu pripomina a fakt nejsem s tim nazorem sam

Mel jsem otevreny okno vlakna kde Isch resila presun komunity kamsi jinam, ze se na to pak az budu mit klid podivam a kdyz jsem se sem vratil, zustalo mi okno v prazdny nikam nevedouci strance po vlaknu, ktery bylo smazany

Jako nehodici se? Nakonec to ze by se komunita chtela presunout nekam sama se nesmi? Proc? Komu to vadi nebo proc kdo zamezil tomu aby si lidi udelali sami novou verzi kdyz tady to konci?

SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2011
isch napsal:
Díky moc všem, co mi nabídli pomocnou ruku při nastavování Discordu a Hejkalovi, že to vytáhl jako řešení.

Trochu hořký pro mě je, že jsem tomu věnovala nemálo pracovního času, kterej si vesele můžu nahradit o svém jediném nepracovním víkendu tohoto měsíce. Asi jsem neměla bejt blbá a vybodnout se na to - přeci jen historicky se mně osobně pomoci nedostalo, nejeden zdejší (aktuálně třeba již neaktivní) uživatel mi dluží výrobek za dodaný materiál (rekord máme aktuálně 13 let) - což vedlo k tomu, že jsem se odtud stáhla.

Je to jak se vztahama - člověk se k těm nefunkčním asi nemá vracet.

nechápu, když něco dělám dobrovolně tak snad pak nefňukam
Sharp blade, sharp mind.
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
Trman: V prve rade, tady to tak uplne nekonci. Podarilo se najit reseni, kdy se komunita presune vcetne historie diskuzniho fora na novy server a domenu. A jelikoz hrozilo, ze se komunita roztříští na x ruznych serveru, coz by byla opravdu skoda, tak bylo vlakno schovano, viz. muj prispevek zde: https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=1279577#1279577
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/31/2006
xaxa napsal:
Trman: V prve rade, tady to tak uplne nekonci. Podarilo se najit reseni, kdy se komunita presune vcetne historie diskuzniho fora na novy server a domenu. A jelikoz hrozilo, ze se komunita roztříští na x ruznych serveru, coz by byla opravdu skoda, tak bylo vlakno schovano, viz. muj prispevek zde: https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=1279577#1279577

Ale meli by lidi lepsi moznost svobodny volby s kym a kam chtej pripadne jit, protoze knife uz to nebude

Takhle budou ale vyuzity pro nakrmeni jinyho webu

Jen jsem si to chtel v klidu projit a promyslet, ale prej nesmim

podle mnohejch nesmi mit clovek jinej nazor, zazil jsem od jednoho nozire ze by bylo lepsi nemit vubec zadnej nazor, takovej svet me ale moc neba

SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:
Štamgast
Protože žiješ v tomhle svobodném světě, tak tebe ani nikoho nikdo nenutí tam "chodit".
Jen se našlo nějaké řešení. A jak je zvykem není ideální pro všechny, jako všechno. To je svět co? Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/23/2009
Scharf napsal:

nechápu, když něco dělám dobrovolně tak snad pak nefňukam

Tak si tu povíme takovej příběh.

Kdysi bejvala jedna výstava, v jednom městě. A jedna holka, která se dost angažovala a pomáhala s tím. Byly to desítky hodin práce, za který nedostávala zaplaceno. Občas někdo řekl díky, ale spíš poslouchala, co všechno stálo za hovno.

A když si postěžovala, tak jí bylo řečeno, že to dělat nemusí. Tak přestala.

A ta výstava šla do prdele.

Po letech (covid tomu dal trochu odklad) se šla podívat. A hele - ti, od kterejch slyšela, co všechno stojí za hovno, najednou naléhali, aby to přebrala. Bylo jich výrazně víc, než kolik řeklo kdy díky. I Ti, co říkali, že to přece dělat nemusí.

No a pak tady ta holka čte, jak všichni "to je na prd, chtělo by to aby někdo něco udělal". Nechtělo se jí, ale měla možnost alespoň provizorního řešení a tak nějak doufala, že se třeba teď dočká nějakýho většího diku. Tak se poradila, rozhodla pro prostředí, který bude lepší pro zdejší osazenstvo (ze začátku náročnější, ale v češtině) a věnovala tomu čas a energii.
Neklaplo to, zvolilo se lepší řešení - imo zcela ideální. Ale díky za snahu, když tu většina jenom žehrala, se moc nedostalo.

No a pak se objeví někdo, kdo tomu zasadí korunu s fňukáním.

Ano, moje motivace bylo nějaký uznání a díky. Nestydím se za to a každej máme nějaký motivace.

Chápu, žes to psal z pozice člověka, který se výrazně a aktivně podílel na řešení situace... Nebo ne?
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/25/2011
Isch, tohle není o tom, že by Ti někdo nechtěl poděkovat ale spíš o tom, že se prostě objevilo lepší řešení. Kdyby se neobjevilo a Tys dotáhla své řešení, tak tady budeme blahořečit Tebe Wink
Zkrátka Tvá obdivuhodná snaha zapadla ve všeobecném nadšení ze záchrany knifu, která by se bez lidí jako jsi i Ty nikdy nestala! Díky za vás!!! Admire
Našel jsem se sedíc se založenýma rukama, na hranici dělící minulost a budoucnost.
Jako bych mohl zabít čas, aniž by zranil věčnost. - Thoreau
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/8/2010
Ish, díky. Chtěl jsem ti poděkovat dřív, ale v práci nejsem přihlášenej a než jsem dorazil domů, je okolo spousta řečí. Takže ještě jednou, i když jsem pro Chronomag, děkuji za snahu zachránit, co se dá. Děkuji i všem ostatním záchranářům.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/27/2009
Díky za váš čas a práci, která je nedoceněná.
Poslal jsem, co jsem mohl.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/8/2021
Myslim si, ze je skoda, ze spravci zarizli snahu o zalozeni komunit na Redditu a Discordu. Mohly by byt uzitecne i vedle knife.cz a budouciho knifemag.cz.

Treba dohadovani se o slezine v hospode. Nebo o vylete. Nebo o setkani v Lipove. Na to jsou socialni site delane. A vetsina lidi ma na ne appky v mobilu nebo tabletu. Vetsi tlacitka, pohodlne vkladani obrazku a zakvici, kdyz prijde nova zprava. Vim, ze jsou za tim ucelem na knife zalozena vlakna. Funguje to, ale pripadaji mi jako "zneuziti" fora. Jak rikaji anglicani: "Kdyz jediny nastroj, co mate, je kladivo, mate tendenci videt kazdy problem jako hrebik." Happy

Myslim, ze by nebolo spatne to zkusit. Treba se pionyri alternativ z "ustedrene rany" zmatori a predstavi vysledky. Tygerstyle to vzal smahem a zalozil prazdnou komunitu. Jde zkouset hned. Nevyhoda je, ze Reddit postrada ceskou lokalizaci. Ischka byla ocividne ambicioznejsi s konfigurovanim pocatecniho obsahu a chtela celek predstavit, az bude hotovy. Discord ma vyhodu, ze je v cestine.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum