ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Ukončení provozu serveru Knife.cz Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/27/2013
Franto, tak to by bylo víc než snové Happy Admire
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/26/2012
Smutny konec jedne ery.

I kdyz jsem spis tichym pozorovatelem, bude mi to tu sakra chybet.

Diky za ty roky zde. Za tuhle encyklopedii a galerii. Happy
Never say never!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/18/2014
Franto, díky za info! Pánové, to dává určitou naději: jestli opravdu Bert z Chronomagu zvažuje převzetí fóra a dohodne s Milanem a Xaxou, mohlo by to knife.cz zachránit a troufám si říct i technicky pozvednout. Každopádně, pokud bych mohl k zachování fóra a udržení komunity čímkoliv přispět (časem, prací, nebo penězi), udělám to rád.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/21/2010
Hynour napsal:
Franto, díky za info! Pánové, to dává určitou naději: jestli opravdu Bert z Chronomagu zvažuje převzetí fóra a dohodne s Milanem a Xaxou, mohlo by to knife.cz zachránit a troufám si říct i technicky pozvednout. Každopádně, pokud bych mohl k zachování fóra a udržení komunity čímkoliv přispět (časem, prací, nebo penězi), udělám to rád.

Tak snaha tam je. A je to i chuť, protože jak jsem říkal - ty závislosti mají mnoho spolecneho. Vydržte pár dní, neni potřeba zakládat nová hnízda komunikace, myslim ze to dopadne dobre Happy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/26/2013
Včera jsem koukal do skříně a 2/3 nožů mám přes knife.cz - díky, díky, díky přátelé:))) Jinak v přechodném období, abych se nepomátl bez Vás, bez Tohoto skvělýho vesmíru, tak se asi zaregistruju na www.bladeforums.com a budu čumět a přispívat tam:)))
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
hpmickey napsal:

[quote=EM]..Tak prosimtě nepanikař, a vyčkej )

...nepanikařím,jsem úplně v klidu,jen jsem na místo "co kdyby někdo,co kdyby něco " chtěl udělat alespoň maličkost co můžu hned,sám a fakt si myslím,že knihovna s jedním regálem se lepší táhne než ta s deseti...jak se znám tak nikam na žádný socky nepolezu,umím se s tím vyrovnat a tu loďku hold neodlehčím...jsem rád,že to bylo jaký to bylo a to mi nikdo nevezme ..
"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/9/2018
Názory z jednej facebookovej EDC skupiny.

strappmira vložil tyto přílohy:
Screenshot_20250401_155411_Facebook.jpg.jpg
Screenshot_20250401_155424_Facebook.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/16/2010
Nemám slov, co nás to zde opět postihlo. Velká funkční nožová rodina a míří to do kytek Angry . Prosím, zachraňte, co se dá! Admire
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
No nic, po nějakých 20 letech jsem si vzpomněl na heslo k Bladeforums.com
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Hynour napsal:

To nee, to je z bláta do louže......Laugh Hodinky taky něco stojej....
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Miloslav Zítek napsal:
...To nee, to je z bláta do louže......Laugh Hodinky taky něco stojej....

Jestli přeemigrujeme na Chronomag, tak si musím najít nějaký vedlejšák, abych si k důchodu něco přivydělal... Laugh
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
strappmira napsal:
Názory z jednej facebookovej EDC skupiny.

Ne že bych chtěl rozproudit debatu na to hle téma, ale docela mi od smíchu zaskočilo ( aspoň nějaká vtipná scénka v tomhle slzavým údolí) jak se Knife řeší na nejvyšších místech….. je to jasný Boží trest, řízení operace papež s andělem😂😂😂
Jinak pana Anděla jsme tu měli a je fajn, že odfrčel za svatým otcem👍
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/20/2007
Teprve teď jsem zachytil informaci o plánovaném ukončení a nejsou to věru dobré zprávy. Velká škoda, ale popsané důvody chápu. Ať už to dopadne jakkoli, velký dík všem, od kterých jsem se mohl něco přiučit.
Konzervativní sběratel klasických, obyčejných a zastaralých nožů.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/15/2005
Jsem vsema deseti pro prechod na chronomag forum!!Grin Grin
Jako dukaz prikladam aktualni foto Rolex + SAK

Tak snad to klapne 😉

Spyder vložil tyto přílohy:
IMG_8745.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/8/2010
Hodinky nenosím asi 30 let, ale vzniku Chrononajfu (název převzatý z fóra Chronomagu) fandím. Stejně je spousta lidí podobojí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
Hynour napsal:
Franto, díky za info! Pánové, to dává určitou naději: jestli opravdu Bert z Chronomagu zvažuje převzetí fóra.

Bert , ten tu zablokuje polovicu uživateľov ,tak ako na Chromu...
To tu bude Demokratúra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/5/2013
To spojenie znie dobre.A drahé to teda bude.Laugh
Snáď už majú poriešené prihlasovanie do fóra.Ja som tam chcel pred pár rokmi kúpiť v inzercii hodinky Oris a na schvalovací email čakám dodnes.Grin
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
intenzivne hledame reseni tak aby komunita knife.cz mohla pokracovat, vcetne historie diskuzniho fora. Na jednu stranu se mi libi nadseni nekterych jednotlivcu, snazicich se pomoci komunitu udrzet, na stranu druhou silne hrozi rozstrisneni komunity, proto jsem nucen schovat prislusne vlakna, minimalne do te doby nez se situace vyjasni.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/3/2017
Nejdříve bych chtěl napsat že si vážím tohoto fora. Studnice poznání, moudrosti know how a to opravdu do všech směrů tohoto řemesla. Myslím že tolik informací na toto téma jen tak nikde člověk nenajde.
Díky moc za to všechno a že jsem zde mohl mít svoji galerii.

Jsem všema deseti za placenou verzi a moc si přeju aby se témata v nějaké formě uchovala.

ještě jednou díky Applause

Kamil
"Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví." Jack London
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Xaxo, to by bylo super, držím Tobě (vám) i nám palce. Vím, že se oba snažíte, dovedu si teď už částečně i představit, co vás k tomuhle kroku přimělo. Pokud by to šlo, mohl bych se zeptat: jaký prostor (v TB) orientačně t.č. Knife zabírá?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum