ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
St.Nicolaus Možnosti
P.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/11/2005
Sakra, Štefane, ty tak provokuješ (a všichni ostatní!), že snad vezmu batoh, sekeru, jídlo na tři dny a zítra vyrazím na výšlap na okraj města, kde stojí oba dva obchoďáky vedle sebe.Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2008
Tak jsem také neodolal a vypravil se do Penny, mám to za barákem. Sekery nabylo potřeba, ale bágl na vyteklé nervy by se šiknul.Projet nákupák plný košíků, je vo zdraví ......
Co Vám budu povídat!
PROFESSORE za tu pakárnu , ale opravdu stojí,
vynikající rum!!! Srovnávat s Heffronem nelze....

P.S.
počkám na večer a před zavíračkou si zaběhnu pro další lahev.Grin

HOMBRE vložil tyto přílohy:
20201128_162948.jpg.jpg

Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty. G.S. Patton
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/22/2015
HOMBRE napsal:
Tak jsem také neodolal a vypravil se do Penny, mám to za barákem. Sekery nabylo potřeba, ale bágl na vyteklé nervy by se šiknul.Projet nákupák plný košíků, je vo zdraví ......
Co Vám budu povídat!
PROFESSORE za tu pakárnu , ale opravdu stojí,
vynikající rum!!! Srovnávat s Heffronem nelze....

P.S.
počkám na večer a před zavíračkou si zaběhnu pro další lahev.Grin

Stejný u mě...ta fronta v Penny byla šílená, otevřená jediná pokladna. (Aspoň už jsem si připomněl, proč tam jinak nejezdim)
ALE, už mám taky lahev doma a stálo to za to, vynikající všem doporučuji. Budu muset pořídit ještě druhou do zásoby. 🥃🥃🥃
P.
Posláno:

Štamgast
Rum NEMÁM.Neutral Před Penny celkem dost volných košíků, ovšem uvnitř tlačenice. Ježto vím, že regál s alkoholem je 5 metrů od vchodu, proklouzl jsem bez koše. Okamžitě proběhlo zadržení ochrankou a vykázání z obchoďáku. Stihl jsem si ale alespoň police prohlédnout, rum tam NEBYL...Neutral
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/14/2020
Já včera v České Kamenici taky stihl poslední láhev, tak si ji ještě schovám do Vánoc na poličce Ok
"Já s nožem jdu, tedy nebudu se bát špatného osudu" 🔪
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
Pro neúspěšné v Penny...
V Makru za ty samé prachy Happy

Edit:
Hmmm Neutral
Teď jsem se díval...
Hradec,Vary,Zlín pár lahví mají. Jinde bída.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
P. napsal:
Rum NEMÁM.Neutral Před Penny celkem dost volných košíků, ovšem uvnitř tlačenice. Ježto vím, že regál s alkoholem je 5 metrů od vchodu, proklouzl jsem bez koše. Okamžitě proběhlo zadržení ochrankou a vykázání z obchoďáku. Stihl jsem si ale alespoň police prohlédnout, rum tam NEBYL...Neutral

To je hotovej survávl Ok Ok tady je jasně vidět, jak chlapi potřebujou výzvy a když nejsou ty zásadní, tak i flaška je dobrá Laugh
Třeba firma Jaso ho (prý) má skladem sice za 225,- !!!! No ale dá se objednat i přes net....

P. - Ty brďo, když jsem koukal na Tvoje inzeráty třeba Fallkniven, tak za to by jsi si ten regál mohl koupit celej i s tím klukem co tam to zboží doplňuje !!!
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
P.
Posláno:

Štamgast
Jardah napsal:
P. - Ty brďo, když jsem koukal na Tvoje inzeráty třeba Fallkniven, tak za to by jsi si ten regál mohl koupit celej i s tím klukem co tam to zboží doplňuje !!!Jarda

Vidím, že některým jedincům nic neunikne a hned si dají dvě a dvě dohromady. No, žijeme v Čechách a na Moravě, takže čemu se divím, že?

Ani jeden z těch nožů, co dávám do inzerce není a nikdy nebyl můj. Rozprodávám sbírku po člověku, který bohužel zemřel a jeho paní se na mne obrátila, zda bych jí s tím nepomohl. Ona to nedá. Věř tomu nebo ne, mám to u pr***e! A co ještě potřebuješ vědět, aby jsi mohl klidně spát? Jaký mám příjem?

Štefane, moc se omlouvám za plevelení Tvého pěkného vlákna,Sad ale tohle mě poněkud vytočilo...
Posláno:
Štamgast
Hele, nemusíš být hned tak chytlavý ...... mě to spíš baví tohleto, vždycky se směju sám sobě, když tahám dříví do úmoru nebo hákuju kolem baráku a říkám si, že za ty kudly bych měl elektriku na topení zaplacenou na 10 let i s údržbářem.....
No, ale to se holt směju sám sobě no Laugh .... Tobě jsem se pošklebovat nechtěl, každýmu tady ty kudly přeju a Fallkniveny extra.
Jarda
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Ahojte Pánové,
mrzí mě, že se štěkáte za něco, za co nemůžu, PENNY tohle NEE KO ...je to boj, mají nějaká pravidla, přes které nejede vlak a objednat do INN OUT akce zboží, které má "pohyb", na barák 1 kartón ... Beating Omlouvám se, tohle fakt nemůžu ovlivnit! BILLA je zatím v pohodě, tam maji mozek v hlavě, MAKRO se už taky vzpamatovalo, ale tam ja osobně NEMUSÍM ..., Jardo, JASO ho asi má, ale můj vztah k JASU podobný jako k Makru NoNoNo Sad Opravdu jsme v Česku, takže všem klíííd, pohodu a radost, co mně nezabije, to někoho... ideálně FIRMU.. posílí..naše firemní taktika ... A od 9.12. možná Kaufland, jestli se stihne vše, co se stihnout má ... Neutral Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/27/2015
Muscatel napsal:
Pro neúspěšné v Penny...
V Makru za ty samé prachy Happy

Edit:
Hmmm Neutral
Teď jsem se díval...
Hradec,Vary,Zlín pár lahví mají. Jinde bída.

Makro Č.B. Má rumu dostatek.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/19/2020
P. napsal:

Buď rád kupovat tyhle rumový přechodky který jen vyplnily díru mezi náhražkou- tuzemákem z řepnýho nebo bramborovýho lihu s trestí a pravým rumem, nedává smysl. Je jedno jestli Republicu, Heffron nebo Proffesor a podobný.
Proč, to je dobře popsaný třeba týhle v recenzi: https://destilaty.heureka.cz/bozkov-republica-exclusive-0_7-l/recenze/?review=8791194#u8791194

Z levnejch rumů můžu doporučit třebas: Ron Abuelo 5y a kdo má rád slaďárny tak Capitan Bucanero Elixir 7y nebo Legendario Elixir 7y, pitelnej je i Cap. Morgan v různejch verzích.
A když se přidá pár peněz tak už je to jiná dimenze se stovkama kvalitních rumů.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Loner:) Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh

Štefane Ok ....chutná moc dobřeApplause (i když mne asi Loner chce přesvědčit že mi vlastně nechutná 😂😂😂)
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:
Pozorovatel
Dudulik napsal:
Loner:) Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh

Štefane Ok ....chutná moc dobřeApplause (i když mne asi Loner chce přesvědčit že mi vlastně nechutná 😂😂😂)

Si to napsal přesně je to vyladěný na chuť, ale kvalita se za 200 kaček koupit nedá.
A platí úměra, čím míň kvalitnější chlast člověk pije tím rychlejc se zdravotně dojebe.
Posláno:

Štamgast
Loner:) však Tě nikdo nenutí kupovat Laugh Laugh Laugh
Zdraví je moje...myslím že celý život piju i ty sračky(podle Tebe) a zdraví slouží-krom plochých nohou Wink
No a do mé peněženky jsi mi taky zatím neposlal ani kačku. Jím a piju co mi chutná a ne to co mi kdo řekne že mám pít a jíst.

Štefane, sorry....vím že je to Tvé vlákno a ne FBAdmire
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Loner:) napsal:
Si to napsal přesně je to vyladěný na chuť, ale kvalita se za 200 kaček koupit nedá.
A platí úměra, čím míň kvalitnější chlast člověk pije tím rychlejc se zdravotně dojebe.

Pod tohle se nedá nic než podepsat.
Akorát toho Morgana bych také zařadil jako rum spíše do bábovky.
Posláno:
Pozorovatel
Dudulik napsal:
Loner:) však Tě nikdo nenutí kupovat Laugh Laugh Laugh
Zdraví je moje...myslím že celý život piju i ty sračky(podle Tebe) a zdraví slouží-krom plochých nohou Wink
No a do mé peněženky jsi mi taky zatím neposlal ani kačku. Jím a piju co mi chutná a ne to co mi kdo řekne že mám pít a jíst.

Je to tak jak píšeš zdraví je Tvoje., ale do peněženky Ti posílám prachy jakožto daňovej poplatník pravidelně, coby hasičovi i na tu medaili sem Ti přispěl a rád.
Pokud bys potřeboval zdravotní péči tak se taky zúčastním jako poplatník.
Tak dobrou chuť a na zdraví.
Posláno:
Štamgast
Štefane, promiň ......

Lonere, Ty si čurák kterýho pohledat ....
Jarda
Posláno:

Štamgast
Loner:) Jako faááákt?Wink To nemusím teda chodit do práce, rukama si vydělávat a řádně platit daně za každou vydělanou korunu???Shocked To stačí k Tobě natáhnout ruku? A nedej bože si bez Tvého svolení koupit láhev rumu za poctivě vydělané a zdaněné peníze??? Laugh Laugh Laugh
Myslím že mi ten rum s Tvým příspěvkem teď chutná dvojnásob, děkuji Ti a klaním se Admire Laugh Laugh Laugh

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/1/2011
Dušane, ještě toho zjevně budu muset hodně odžít abych získal alespoň podobnou sebekontrolu a nadhled...
A Tobě, Jardo, děkuji, že v tom nejsem sámOk Wink
Luboš
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum