ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Buddy Weston Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/26/2003
Dostal jméno podle majitele..Black

Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
...

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
...

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/16/2005
buddy napsal:
Vsichni postuji nejake sve vyrobky,tak ja to zase jednou zkusim.Nechce se mi sem davat obyc noze,ale kdyz uz me se libi to je co rict.Tento se neobjevi na zadnych vystavach(zakazka)Tak me nesetrete(hacek na s a r).Pro ty kteri mate vyhrady k memu pouzivani ENG klavesnice je to boj ktery jsem uz davno vzdal,jsem rad ze jsem se naucil jakz takz pouzivat tuto formu a tak to snad az tak moc nevadi.

Jinak,nuz standartni Damasteel special,pilka Twist,zastita Uhlikovy nickel twist,rukojet Mamut.
Hezky den vsem.
Buddy tak ten nuz je krasavec,ja by som tam /samozrejme //Laugh/ napatlal aj scrimshaw ale je to velmi peknučkí kus od velmi dobrého majstra,držím palce a fandím dalej.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Black napsal:
Dostal jméno podle majitele..Black
Hade...Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
buddy napsal:

To vis Davide ze je to Mikov.Bohuzel zatim nevyrabi z jineho materialu nez twistu.Poptal jsi ty loziska?

Poptal, bohužel zatím na mě nereaguje Sad

D.
( . )( . )
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2006
Jeden z tech ktere se prodaly v Praze.
Posláno:

Pokročilý
Chtel bych se zeptat ucastniku Prazske vystavy jak se libilo.Myslim ze misto bylo fajn,atmosfera uzasna,co vy na to?Jeste jeden fotograficky prispevek a panove - uplne novy design.Prosim o komentar.Tento nuz bude nosit honosne jmeno:

"The Insulter"

Posláno:

Pokročilý
4Stefan:
Me by se tez libila nejaka scrimshaw,az na to ze je to nuz na pouzivani a nevi jak by scrim vydrzela.
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
[quote=buddy]
Nůž je to krásnej a i fotka dává tušit perfektní zpracování. Ale ty hrany Sad, v praxi nepoužitelné, alespoň pro mne. Mat
Posláno:

Pokročilý
4David
Diky Davide,zeptam se Matt Lerche,on ma nejen uzesne noze ale tez neuveritelne nastrojarske znalosti a kontakty.Dik.
Posláno:

Pokročilý
4Mat
Hrany jsou srazeny 45 stupnu,na fotce to neni dobre videt,v ruce se drzi velmi dobre.
Emerson CQC 7 a Strider noze pouzivaji stejnou kontrukci bez jakych koli problemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/21/2005
Mě se na výstavě líbilo. Hlavně kvůli těm prostorám tolik místa na výstavě jsem už dlouho nezažil. Nůž je taky moc pěknej . Má ložiska nebo jen podložky? Vypadá na pěknýho macka jak je velkej?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Ten Insulter se mi doost líbí.A zpracování na naprostou jednotku s hvězdičkou.Materiály nám sdělíš?Typnu:Titan,S30V a micarta.Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Pokročilý
4Kumoldzi
Zatim podlozky,pracuji na loziskach.Ale uz ted cepel vyjede jen na povel ukazovacku,ani neni potreba pohyb ruky.

4Lades
Tento prototyp je titan,mikarta a N690.V budoucnu
bych se rad dostal v zakladnich materialech-
RWL 34,titan,mikarta na 5 az 6 tisic.Zatim jednotliva zakazka 8 tisic.1 tisic navic za S 30 V.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/30/2005
Tak to je moc povedenej kousek. Stroze funkční, bez příkras, odpustil bych mu i ten agresivní názevHappy
"Židovský stát vznikl v zásadě na účet Arabů. ...Palestina už neexistuje. Konec. Měl bych říct, že je mi to líto, ale líto mi to není." Moše Dajan
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/10/2005
Je krásnej.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
re Insulter: Super nožík. Mně by se ten horní falešný brus líbil trošku kratší ale jinak moc pěkný nůž.

Mat: hrany? počkej, až uvidíš, co pro mě dělá Milan.. To se osypeš.. to má hran více jak briliant Happy
( . )( . )
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2004
buddy napsal:
4Kumoldzi
Zatim podlozky,pracuji na loziskach.Ale uz ted cepel vyjede jen na povel ukazovacku,ani neni potreba pohyb ruky.

4Lades
Tento prototyp je titan,mikarta a N690.V budoucnu
bych se rad dostal v zakladnich materialech-
RWL 34,titan,mikarta na 5 az 6 tisic.Zatim jednotliva zakazka 8 tisic.1 tisic navic za S 30 V.
Tak to je dost dobrý plán. Moc pěkná kudla, hodně fajn materiály, opravdu precizní zpracování a navíc jako bonus taková cena.Happy Mno to jestli klapne tak se máme výhledově na co těšitHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
Insulter: pěkný nůž, název sedne, ale jak jsem říkal už na PVN u podobného nože-chybí mi tam kolíček na otevření palcem. I přes perfektně běhající mechanismus fliperu mám raději možnost dvojího způsobu otevření.
Osobně bych vynechal kovové záštity a dal Micartu přes celé střenky.
Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum