ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Buddy Weston Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/15/2006
ja se sam zdrzuji komentaru,je hodne lidi kteri tento tvar cepele miluji,at uz jako obrany prostredek,tak i utility a jini mu nemohou prijit na jmeno.ja osobne ten tvar mam rad neb si myslim,ze ma mnoho prednosti,jeste jsem se nesetkal pri testovani s pripadem ze bych mel radeji jiny nuz.prikladam obrazek jednoho na nemz pracuji,je to frame lock,flipper a rukojet jak jinak pro americany-carbon fibre.pro priznivce zirafi kosti prikladam milenium-vskutku tento model je jiz 6 let stary,ale stale dobry.povazuji jej za jeden z mych lepsich designu.tento je vybaven malym vybezkem na cepeli pro rychle otevirani pri vytazeni z kapsy.myslim ze to vymyslel emerson-rika se tomu "wave"
Posláno:

Pokročilý
myslim ze se mi zatoulal ten banan,jak jej s laskou nazyvam.neuvedomil jsem si ze lze posilat jen jeden obrazek a nebo nevim jak na to.
za me pocitacove uspechy dekuji Milanovi,ktery ma se mnou velkou trpelivost,jen vcera tady stravil
asi 5 hodin s instalovanim int.expresu.Dik.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/10/2005
Buddy, oba jsou nádherné. Milenium vede. Happy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/28/2004
Ke tvaru toho "banánu"- mám za to, že podobné byly jakési ninjovské nože, mají určitě i nějaké jméno, akorát zrovna nevím, kde bych začal hledat... Samurai by asi mohl pomoct? každopádně- ti pánové nebyli proslulí používáním neefektivních věcí...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/17/2001
Na výstavě v Brně mě zaujal Váš vyskakovací nůž, mohl bych Vás poprosit o nějaké bližší informace a lepší foto? Nůž je na přiloženém obrázku označen. Díky, Jirka
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/5/2005
Nejlepsi vyskakovaci nuz, ktery jsem kdy videl, mel Buddy v hospode po vystave. To bylo neco! ! ! Bude, nemas nejake foto te krasy?
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/12/2006
nuz s pracovnim nazvem banan jsem obdivoval na prazske vystave jelikoz nemel sebemensi chybicku a domnivam se,ze oproti zdejsimu bananu nemel odeviraci flip a jeho strenky byly po cele plose rukojeti. ovsem zdani a cas klamou.
tyto noze se asi jmenuji ,,kagemusha,, ci je alespon jedna tovarna dela pod timto nazvem.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Miki: asi tě zklamu ale nic takového ninjové neměli.. stejně jako ninja meč, což je jen filmový výmysl.. ninja používal to co ostatní..
Kagemusha nůž je, ale pochybuju o tom, že vychází z reálných historických faktů..
Posláno:

Pokročilý
Pro Jirku:cepel CPM S30V,prilozky a kovani titan
v orange peel finis.Mezistena z kaleneho nerezu.
Rukojet uhlikova vlakna,clip.Zamukani cepele-liner lock.Vystrelovani cepele se deje pomoci listoveho pera ktere je prisroubovane k mezistene
dvema sroubky 0-80.
Posláno:

Pokročilý
Ted pro tebe Rumoko,nosim sebou vzdy nekolik nozu,
ale ten co mi hodne prirostl k srdci je celodamaskovy nuz s zde dost nezvyklym mechanismem
k aktivovani cepele.Je to system ktery je nejrozsirenejsi mezi sberateli v USA.Pohon cepele provadi tez listove pero prisroubovane k mazistene.Rukojet jsou z hnedozeleneho mamuta.Zamykani cepele v obou polohach je provedeno tim co se snazim prelozit z anglictiny.
Nazyva se "rocking latch"coz by byla"houpaci zapadka".
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/21/2005
ad Tvůj nejlepší design:...tak mě se líbí "tento"...nazval jsem ho tak úmyslně,protože dobrat se označení jednotlivých modelů je možná složitější než by mohlo být a to je škoda,je dobrý vědět o čem je řeč.Ale kdo hledá najde... "tento" je tuším "M22"Laugh,věřím,že obrázek potěší i někoho dalšího...prostě jsem jen chtěl říci,že na webu je co vylepšovatWink
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/5/2005
buddy napsal:
Ted pro tebe Rumoko,nosim sebou vzdy nekolik nozu,
ale ten co mi hodne prirostl k srdci je celodamaskovy nuz s zde dost nezvyklym mechanismem
k aktivovani cepele

No, to je on Happy. Se kterym jsme si hrali, kdyz Zdenek Janca vypravel o tom, jak ma rad zvirata, jak je to hezke, kdyz se dela "Puff" Laugh.
P.S. Jinak ja nosim u sebe min. 4 Happy.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2004
buddy napsal:

Tak ten mě bodl přímo do sdrceSad je na naprosto parádní a... a..... Zkrátka nevím co říct, jsem dojat hotov, vyřízen a ztracenHappy Tyhle štíhlý a prohnutý tvary mě naprosto fascinují. Zeptal bych se kolik by přišel z nějakých "levnějíších" materiálů, ale bojím se že je to stejně mimo moji cennovou relaciSad
P.S.: Ale stejně je nádhernýHappy
Posláno:

Pokročilý
ad Tvůj nejlepší design:...tak mě se líbí "tento"...nazval jsem ho tak úmyslně,protože dobrat se označení jednotlivých modelů je možná složitější než by mohlo být a to je škoda,je dobrý vědět o čem je řeč.Ale kdo hledá najde... "tento" je tuším "M22",věřím,že obrázek potěší i někoho dalšího...prostě jsem jen chtěl říci,že na webu je co vylepšovat

Musim te zklamat,ten design je od pana Trojana ktery dlouha leta pracoval v Mikovu.Jemu dekujeme
mimo jine za vystrelovaci nuz ktery Mikov stale
s uspechem vyrabi.Pan Trojan jej mnohokrat nabizel Mikovu k vyrobe,ale byl vzdy odmitnut pro narocnost masove vyroby.Ja jej vyrabim v omezenych serijich s nynejsim vyrobnim riditelem p.Straubem,ktery je take dealerem pro Damasteel damasek a RWL 34.Co se tyce me website,Milan
dela co muze ale den ma jen 24 h.
Posláno:

Pokročilý
Tak ten mě bodl přímo do sdrce je na naprosto parádní a... a..... Zkrátka nevím co říct, jsem dojat hotov, vyřízen a ztracen Tyhle štíhlý a prohnutý tvary mě naprosto fascinují. Zeptal bych se kolik by přišel z nějakých "levnějíších" materiálů, ale bojím se že je to stejně mimo moji cennovou relaci
P.S.: Ale stejně je nádherný

Jsem potesen ze se vam libi.
Cenove bych to videl v provedeni RWL-34 cepel a kovani,linerlock v titanu,rukojet drevo za 8
tisic ceskych.za vystrelovak 2 tisice navic
a za zirafi kost 1 tisic.
Posláno:

Pokročilý
Dobry vecer vam vsem,mam jeste jeden nuz o kterem bych rad slysel nazory,kritiku a jine.V Brne na
vystave nozu jsem mel mnoho lidi kteri by meli zajem o nejaky muj nuz-ale-cena je problem.Kdyz jsem se o tom bavil s Milanem,dosel jsem k rozhodnuti ze je na case s tim neco udelat.
Na fotce je prototyp noze ktery chci vyrabet
v malych serijich asi 10 najednou a ktere bych mohl nabidnou za prijatelnou cenu dostupnou
sirsi verejnosti.Pocitam 5-6 tisic(kapriku).
PopisLaughelka cepele....92mm(3a5/8")
Sirka cepele....25mm(1")
Tloustka cepele.4mm (5'32")
Delka rukojeti..115mm(4a5/8")
Konstrukce-titanovy frame lock,stejne jako linerlock,sila titanu 2.5mm (0.100")
Klinovy vybrus,falesne ostri.Clip zatim v pozici
spicka dolu,bude mozne jej prehodit podle potreby.
Rukojeti G10,popripade uhlikova vlakna,drevo,kost.
Prosim o vase nazory.Diky.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Těžko říct...
Nůž je to pěkný, myslím, že si své kupce najde, ale nebude jich mnoho - tedy v Čechách. Otázka je taky materiál čepele. Každopádně se mi líbí - čisté linie, bez zbytečných příkras, bytelná kudla.
No moc sem neporadil Sad

Edit: překreslil jsem si ho (ten nůž) v měřítku a je to rozměrově akorát na slušnej zavírák.
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
buddy napsal:
Dobry vecer vam vsem,mam jeste jeden nuz o kterem bych rad slysel nazory,kritiku a jine.V Brne na
vystave nozu jsem mel mnoho lidi kteri by meli zajem o nejaky muj nuz-ale-cena je problem.Kdyz jsem se o tom bavil s Milanem,dosel jsem k rozhodnuti ze je na case s tim neco udelat.
Na fotce je prototyp noze ktery chci vyrabet
v malych serijich asi 10 najednou a ktere bych mohl nabidnou za prijatelnou cenu dostupnou
sirsi verejnosti.Pocitam 5-6 tisic(kapriku).
PopisLaughelka cepele....92mm(3a5/8")
Sirka cepele....25mm(1")
Tloustka cepele.4mm (5'32")
Delka rukojeti..115mm(4a5/8")
Konstrukce-titanovy frame lock,stejne jako linerlock,sila titanu 2.5mm (0.100")
Klinovy vybrus,falesne ostri.Clip zatim v pozici
spicka dolu,bude mozne jej prehodit podle potreby.
Rukojeti G10,popripade uhlikova vlakna,drevo,kost.
Prosim o vase nazory.Diky.
Tvary toho nože mi připadají takové obyčejné. Nenacházím nic (kromě kvalitních materiálů a u vás tradičního výborného zpracování) co by mne motivovalo ke koupi toho nože. Čepel mi připadá v pohodě, ale na rukojeťi by to chtělo nějakoou vlnu nebo něco co by ten nůž ozvláštnilo. Vím, nelze chtít design ferrari za nízkou cenu, ale přeci jen by to chtělo nějak vypíchnout.
Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Říkám to vždy a všude, nejsem zavírákovejHappy, ale tento považuji za zdařilý, jednoduché linie, funkčnost, dobrý liner lock, já osobně bych klidně vypustil horní falešné ostří (ale je to možná moje severská úchylka), jinak myslím že to zákazníka i v česku najdeHappy 4Dominik-mám jiný dojemWink. Je pěknej.Happy
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
No trochu Prapora chápu - co lehce tvarovat/kopírovat "rukojeť" dle tvaru titanových příložek. Neumim se správně vyžvejknout.
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum