ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Buddy Weston Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/18/2009
ruman.cz napsal:
Moje Bessy Ok

paradni-vypada na idealni velikostHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/8/2012
Jivl napsal:
Paráda jako vždy. Miluju Buddyho kudly! Happy

He, mám mínus za chválu výše......red face Grin

Jivl vložil tyto přílohy:
_1JV2018.JPG.jpg
_1JV1997.JPG.jpg

Rovná daň je je kompromisně solidární (kdo víc vydělá, víc odvede), kdežto progresivní daň je jen zlodějina.
Závist je sestra vlastní neschopnosti.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 6/14/2007
J.S. napsal:
ruman.cz napsal:
Moje Bessy Ok

paradni-vypada na idealni velikostHappy

Ano Bessy je naprosto ideální Ok
Co přijmeš zmizí, s čím bojuješ to roste
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 6/14/2007
Jivl napsal:
Jivl napsal:
Paráda jako vždy. Miluju Buddyho kudly! Happy

He, mám mínus za chválu výše......red face Grin

Mínusové karmy nějak nechápu - ale když má někdo potřebu, tak co naděláš Happy

Jinak to Tvůj nožík? Jestli je to ještě vůbec nožík - spíš je to šperk Ok Ještě hoď fotku celého nože. Moc pěkné Ok
Co přijmeš zmizí, s čím bojuješ to roste
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/8/2012
Jde o dva nože. Ten s damasteelovou čepelí je "smokingový gentleman". Čepel ca 8 cm, celý 18,5 cm. Mamut na střenkách. Fotka je od Buddyho, žádnou pořádnou vlastní u sebe nemám.
Ten druhý, automat s jištěním linerlock, naopak je kusanec nože. Má čepel 104 mm a 234 mm celý. Čepel z RWL34, střenky Arizona Ironwood a kamínek Mandarin Garnet.
Jako šperk vypadají oba.
Ještě mám od Buddyho Bessy, a jeho kudly jsou fakt skvělé!

Jivl vložil tyto přílohy:
DSCN4876.jpg.jpg
_1JV1985.JPG.jpg

Rovná daň je je kompromisně solidární (kdo víc vydělá, víc odvede), kdežto progresivní daň je jen zlodějina.
Závist je sestra vlastní neschopnosti.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2006

........................Dobre rano panove,oznamuji timto ze zitra jdu do nemocnice a pokud budu OK,pozitri na me vykonaji operaci spodni patere.Nekde L4 a L5.Takze budu na nejaky(snad kratky)cas mimo dilnu a knife.Doufam ze rekonvalescence bude rychla a ja se vratim ke kopci rozdelane prace.Nezodpovezene dotazy zodpovim hned jak se mirne zotavim.

>>>>>>>>>>>>>Nozum zdar!!!!Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2009
Buddy napsal:

........................Dobre rano panove,oznamuji timto ze zitra jdu do nemocnice a pokud budu OK,pozitri na me vykonaji operaci spodni patere.Nekde L4 a L5.Takze budu na nejaky(snad kratky)cas mimo dilnu a knife.Doufam ze rekonvalescence bude rychla a ja se vratim ke kopci rozdelane prace.Nezodpovezene dotazy zodpovim hned jak se mirne zotavim.

>>>>>>>>>>>>>Nozum zdar!!!!Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Ahoj,přeju Ti poklidný průběh té "patálie" a příjemnou rehabilitaciHappy Absolvoval jsem "něco" podobného před dvaceti léty,naučil se znovu dobře chodit a nemít tu drbu na zádech,tak o tom nevím.Ti doktoři ,co mi to dělali, byli asi stejní machřiOk ,jako jsi Ty přes nože.ApplausePřeju Ti ty samé. K.
S noži je to jako s lidmi,když jsou tupí,tak to za moc nestojí.N.N.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/12/2009
tož skontroluj chirurgovi skalpely a vercajk, aby ich mal v cajku, a ostré :) Držím palce a prajem skoré uzdravenie.
kontakt: mototechna zavináč mototechna.net
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Buddy napsal:

Drzte se, Buddy!!! At vse dobre dopadne s naprostym minimem problemu. Myslim, ze kazdy, kdo Vas zna, Vam bude drzet palce a pokud to umi a veri tomu, vysle nejednu modlitbu.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/15/2009
Ok Ok Ok přeji hodně síly a krátkou rekonvalescenci!!!
Páchejte dobro, bez ohledů co na to říká zákon.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Držím palce (chodidla zaťatá v pěst) a rychlé uzdravení pod dozorem krásnejch mladejch sestřiček neb dobrá nálada jest nejlepším lékem na zotavenou Happy
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
..taky se přidám - máte ještě volný palec?Happy A zpátky do dílny nespěchejte - asi to nebude jak chřipka.. Ať se to povede.
Happy
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
No co jiného, ať to zdárně a rychle klapne a přeju také bezproblémovou rekonvalescenci!
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2011
Hoj Buddy, držím pěsti, dej vědět kdyby ti ubližovali, budu tam hned.Happy
Na zdar správné věci ! A nech zhynů všeci zkurvysyni !
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/28/2008
Buddy,
mocHappy přeju ať to dobře dopadne.
POKUD MÁTE DOTAZ, PIŠTE NA MAIL!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/26/2005
Buddy napsal:

Hodně štěstí na doktory a bezproblémový průběh celé "akce" přeji ....
- Γ Ν Ω Θ Ι - Σ Α Υ Τ Ο Ν -
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
Co nejmíň bolesti a co nejdřív domů..Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Ať jsi zase brzy fit a v plné síle, Buddy.
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2006

Dekuji vsem za vlidna slova a pozitivni naboj od vas vsech!!!Applause Applause Admire Admire Grin Grin
Posláno:
Štamgast
Připojený: 6/8/2010
Přeju hodně štěstí a hlavně šikovný ooperační tým aby všechno dopadlo jak má a brzký návrat fo dílny.
Když se ráno podívám do zrcadla, nechci aby mně ze mě bylo špatně. A tak asi zůstanu chudej.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum