ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Buddy Weston Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/6/2004
Hezky design, Buddy. Je to elegantni, pohledny fesak.
Vsechno nejlepsi v nadchazejicim obdobi.

“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 6/14/2007
Moje Bessy Ok

ruman.cz vložil tyto přílohy:
P1150145.JPG.jpg
P1150151.JPG.jpg
P1150152.JPG.jpg

Co přijmeš zmizí, s čím bojuješ to roste
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/11/2007
S dovolením Mistra zde vkládám můj nový přírůstek do rodinky,na kterém jsem se tak trošinku podílel,dlouho jsem se po velkém backlocku od Buddyho nějak nemohl do ničeho trefit,po několikáté návštěvě jeho dílny jsme nakonec vyhrabali v plecháči pod ponkem takovou "popelku" utahanou,zaprášenou....a tohle z ní nakonec vyrostlo Ok Tímto Buddymu moc děkuju za neskonalou trpělivost,nebot´ jsem zákazník přinejmenším vrtkavý a jinej týpek by mě už asi kopnul do zadGrin ....no ale věčná nespokojenost zároveň vede i k dokonalosti,a tahle kudla je fakt dokonaláOk Ještě jednou díky, Buddy je prostě buddy !!!Wink Ok

JIM vložil tyto přílohy:
P1240548.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/8/2012
Paráda jako vždy. Miluju Buddyho kudly! Happy
Rovná daň je je kompromisně solidární (kdo víc vydělá, víc odvede), kdežto progresivní daň je jen zlodějina.
Závist je sestra vlastní neschopnosti.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/18/2009
JIM napsal:
S dovolením Mistra zde vkládám můj nový přírůstek do rodinky,na kterém jsem se tak trošinku podílel,dlouho jsem se po velkém backlocku od Buddyho nějak nemohl do ničeho trefit,po několikáté návštěvě jeho dílny jsme nakonec vyhrabali v plecháči pod ponkem takovou "popelku" utahanou,zaprášenou....a tohle z ní nakonec vyrostlo Ok Tímto Buddymu moc děkuju za neskonalou trpělivost,nebot´ jsem zákazník přinejmenším vrtkavý a jinej týpek by mě už asi kopnul do zadGrin ....no ale věčná nespokojenost zároveň vede i k dokonalosti,a tahle kudla je fakt dokonaláOk Ještě jednou díky, Buddy je prostě buddy !!!Wink Ok

no tedy,kdyby vsechny popelky byly takove..........Paradni vec,gratulace tvurci i majiteliHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/18/2009
ruman.cz napsal:
Moje Bessy Ok

paradni-vypada na idealni velikostHappy
Posláno:

Štamgast
Jivl napsal:

He, mám mínus za chválu výše......red face Grin

Jivl vložil tyto přílohy:
_1JV2018.JPG.jpg
_1JV1997.JPG.jpg

Rovná daň je je kompromisně solidární (kdo víc vydělá, víc odvede), kdežto progresivní daň je jen zlodějina.
Posláno:

Štamgast
J.S. napsal:
ruman.cz napsal:
Moje Bessy Ok

paradni-vypada na idealni velikostHappy

Ano Bessy je naprosto ideální Ok
Posláno:

Štamgast
Jivl napsal:
Jivl napsal:

He, mám mínus za chválu výše......red face Grin

Mínusové karmy nějak nechápu - ale když má někdo potřebu, tak co naděláš Happy

Jinak to Tvůj nožík? Jestli je to ještě vůbec nožík - spíš je to šperk Ok Ještě hoď fotku celého nože. Moc pěkné Ok
Posláno:

Štamgast
Jde o dva nože. Ten s damasteelovou čepelí je "smokingový gentleman". Čepel ca 8 cm, celý 18,5 cm. Mamut na střenkách. Fotka je od Buddyho, žádnou pořádnou vlastní u sebe nemám.
Ten druhý, automat s jištěním linerlock, naopak je kusanec nože. Má čepel 104 mm a 234 mm celý. Čepel z RWL34, střenky Arizona Ironwood a kamínek Mandarin Garnet.
Jako šperk vypadají oba.
Ještě mám od Buddyho Bessy, a jeho kudly jsou fakt skvělé!

Jivl vložil tyto přílohy:
DSCN4876.jpg.jpg
_1JV1985.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2006

........................Dobre rano panove,oznamuji timto ze zitra jdu do nemocnice a pokud budu OK,pozitri na me vykonaji operaci spodni patere.Nekde L4 a L5.Takze budu na nejaky(snad kratky)cas mimo dilnu a knife.Doufam ze rekonvalescence bude rychla a ja se vratim ke kopci rozdelane prace.Nezodpovezene dotazy zodpovim hned jak se mirne zotavim.

>>>>>>>>>>>>>Nozum zdar!!!!Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2009
Buddy napsal:

........................Dobre rano panove,oznamuji timto ze zitra jdu do nemocnice a pokud budu OK,pozitri na me vykonaji operaci spodni patere.Nekde L4 a L5.Takze budu na nejaky(snad kratky)cas mimo dilnu a knife.Doufam ze rekonvalescence bude rychla a ja se vratim ke kopci rozdelane prace.Nezodpovezene dotazy zodpovim hned jak se mirne zotavim.

>>>>>>>>>>>>>Nozum zdar!!!!Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Ahoj,přeju Ti poklidný průběh té "patálie" a příjemnou rehabilitaciHappy Absolvoval jsem "něco" podobného před dvaceti léty,naučil se znovu dobře chodit a nemít tu drbu na zádech,tak o tom nevím.Ti doktoři ,co mi to dělali, byli asi stejní machřiOk ,jako jsi Ty přes nože.ApplausePřeju Ti ty samé. K.
S noži je to jako s lidmi,když jsou tupí,tak to za moc nestojí.N.N.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/12/2009
tož skontroluj chirurgovi skalpely a vercajk, aby ich mal v cajku, a ostré :) Držím palce a prajem skoré uzdravenie.
kontakt: mototechna zavináč mototechna.net
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Buddy napsal:

Drzte se, Buddy!!! At vse dobre dopadne s naprostym minimem problemu. Myslim, ze kazdy, kdo Vas zna, Vam bude drzet palce a pokud to umi a veri tomu, vysle nejednu modlitbu.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/15/2009
Ok Ok Ok přeji hodně síly a krátkou rekonvalescenci!!!
Páchejte dobro, bez ohledů co na to říká zákon.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Držím palce (chodidla zaťatá v pěst) a rychlé uzdravení pod dozorem krásnejch mladejch sestřiček neb dobrá nálada jest nejlepším lékem na zotavenou Happy
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
..taky se přidám - máte ještě volný palec?Happy A zpátky do dílny nespěchejte - asi to nebude jak chřipka.. Ať se to povede.
Happy
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
No co jiného, ať to zdárně a rychle klapne a přeju také bezproblémovou rekonvalescenci!
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2011
Hoj Buddy, držím pěsti, dej vědět kdyby ti ubližovali, budu tam hned.Happy
Na zdar správné věci ! A nech zhynů všeci zkurvysyni !
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/28/2008
Buddy,
mocHappy přeju ať to dobře dopadne.
POKUD MÁTE DOTAZ, PIŠTE NA MAIL!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum