ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Buddy Weston Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/5/2005
Buddy, mas ICQ? Najdi me tam. Popovidame si Happy. Nebo pres Milana Happy.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/28/2004
Vzpomeňme, kolik lidí se tady už ptalo na radu, jaký fabrický zavírák si mají koupit a pokud mne paměť neklame, část z nich volila cenu okolo čtyř litrů. Takže bych to zas tak černě neviděl, čtyři za fabriku, nebo šest za Westona... Na druhou stranu, kamarád, který si kupuje mercedesy jako jiní mobily prohlásil, že deset litrů za kapesní nůž mu připadá přehnané... že by se prostě bál, že ho ztratí, nebo tak něco... Na třetí stranu: chce to prostě masivní reklamu. Je nás tady jistě mnoho desítek, tak se domluvme, že budeme své nože nosit okázale, otevírat s nimi balíky vod v supermarketech, viditelně se s nimi rýpat v nehtech- a a uvidíte, že za pár měsíců se zvýší návštěvnost této stránky, protože okolojdoucí muži si řeknou, tý vole, to je cool, jak ten týpek cvaknul tou kudlou... nebo že by se to líbilo jenom nám, partě magoru???? teraz nevim, ale mohli bysme to vyzkušat.
Ad Westyho nůž: není to cesta pro ty z nás, kteří ho znají, umí ocenit, ale prostě nemají patnáct nebo dvacet na jeho jiné kousky?
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/24/2004
Nůž je pěkný, takový jednoduše elegantní.Nemusí být všechno načinčané.

Dotaz.
Z čeho bude čepel ?
Co tak dva, tři materiály a podle toho ceny.

Materiál příložek.
Možná také v několika variantách, třeba ve třech kvalitách = "trabant - škoda - mercedes".

Ostatní bych nehodnotil, je to "buddyho" podnikatelský nápad.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2002
Mně se nůž líbí (snad jen 4mm čepel mi připadá na zavírák této velikosti moc) a narozdíl od řady jiných si myslím, že nějaké kupce si najde, ovšem kolik jich bude si netroufnu hádat, nejsem kněžna Libuše.
Ale měl bych trochu obavu, aby nedošlo k inflaci značky Buddy Weston. Přece jen, co se zavíráků týče jsi u nás - a nejen u nás - naprostá špička. A vlastností špičky je, že nemůže být dostupná každému. Koneckonců, existují nožíři (a nejen nožíři), kteří si postavili kariéru na tom, že paradoxně nabízejí své sice nepochybně kvalitní, ale přece jen nijak výjimečné nože výrazně dráž než ostatní, čímž úspěšně vyvolávají dojem vlastní výlučnosti. To není Tvůj případ, u Tebe je cena kvalitě zcela přiměřená.
Abych se přidržel oblíbeného srovnávání s auty, Ferrari má taky dobrý důvod, proč nezačalo s výrobou série rodinného modelu za půl milionu.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/22/2004
pokud srovnám typ pro maloseriovou výrobu a předchozí vystřelovák, kde je rozdíl ceny při nejlevnější variantě 3000, tak si radši přišetřim na ten vystřelovák. Ikdyž nebude damaškovej, je tvarově furt zajímavější. A pokud Westna, tak něco co mi udělá fakt radost.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2006
Jeste jednu novinku k posouzeni.Jestli se vam bude
zdat ze odpovidam moc pomalu,prace mi leze vsemi otvory,potvory noze se nechteji vyrabet samy.
Kdo z vas prijde se zlepsovakem a postavi CNC machinu,do ktere nacpete jednou stranou materialy
a na druhe se budou sypat noze?
Pro Rumoka-Chvili jsem si myslel ze ICQ je nejaka zbran na boj v uzavrenych prostorach,bylo me vysvetleno ze to je asi chat room,tak to zatim
nemam,email na me je westonknives@bo-net.cz
tak mi napis,odpovim rychle.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/5/2005
Tak tahle novinka by se prodavala lepeHappy.
A jinak k tomu ICQ, uz jsme to probrali s Milanem Happy.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
tak tenhle se mi líbí o 100% víc Wink jinak takové zařízení už je stačí si domu pořídit Westyho Laugh
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
souhlas, ten druhý už je hezčí..

navíc mi ten stroj připoměl vtípek:
Prochází se americký rančer se synkem jeho továrnou na uzeniny a chlubí se synovi:
Tak synku, toto je naše chlouba.. do tohoto stroje tudy strčíš vola a tudy z něj už jedou párky!
a syn se zeptá: A tatí, existuje stroj, do kterého se strčí párek a vyleze vůl?
Otec se zamyslí a pronese: ano synu, tvá matka! Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
jo tak tenhle uz se me libi mnohem vic
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
K noži - souhlas s ostatními, ale co chcu hlavně říct je, že v žádném případě takovou mašinu nechci ani vidět!
Podobných mašin máme myslím už mraky!!! (a často z nich lezou aušusy, nezaměstnanost a devalvace řemesla)
Zaplať pánBůh za tu trochu ještě pořád přežívajícího handmade...
Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
buddy napsal:
Jeste jednu novinku k posouzeni.

Tak tenhle se mi líbí mnohem víc, co víc-rokojeť je podle mého gusta a pokud by měl být pro mne, nechtěl bych to vybrání na hřentu čepele.
Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/12/2006
pokud by nejaka masina delala noze v kvalite pana westna a jeste podle individualnich prani zakaznika tak ji jen vitam. rucni prace je na nozich jen z nouze ctnost tam kde schazi drahe strojni vybaveni a kdyby nozir mohl delati treba cepele a prilozky na n.c. strojich tak jemu ubyde prace a ja o nic neprijdu a jeste treba ziskam vyssi presnost. nozire s perfektnim strojnim parkem rozhodne nezavrhuji.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Buddy, moc se omlouvám za OT:

KAHR: jenže to by z nožíře udělalo operátora a to je ta fabrická záležitost...
Posláno:

Pokročilý
Panove dekuji za dobre minene nazory,jak je videt
ze me mysleni je stale ovlivnovano trhem Severni Ameriky.Minuly weekend jsem se vratil z Kanady,
kde jsem vyprodal vsechny"fadni"noze,ktere tady nemely moc velky uspech.Budu se muset ucit myslet
Evropsky,nebo alespon Cesky.Ten posledni nuz se ale tez libil v Kanade,zjitil jsem ze asi tak jen jeden z 5ti navrhu se libi na obou kontinentech.Jeste jednou diky za vas input.
Posláno:

Pokročilý
Neco na rozptyleni,muj kamarad Daren Chard(nozir)
vytahl peknou mrchu.
Posláno:
Pokročilý
pekna potvora,sam mam na konte tak maximalne dva uhore a nejake kaprikyWink.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/8/2004
No ikdyž to sem nepatří tak můj rekordní kapr měl 95cmShocked
Posláno:

Pokročilý
Vystava v Bratislave byla namahava,ale uspesna.
Mimo jine pribyl jeden dekret.Nevim jestli si vsimnete,ale predseda poroty se zapomel podepsat.
Pan Dohnal tam mel uzasne kukri(bylo jich vice,ale nevim jake je mnozne cislo od slova kukri)a vubec vsechny jeho veci(jejich?)se v nekolika malo letech dostavaji na spicku v Evrope.
Jen tak dal!
Posláno:
Pokročilý
blahopreji k oceneni a jinak bych rekl uzasna kukri,snadWink
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum