ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Buddy Weston Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/15/2006
Samuraj:Chtel jsem ti jen vysvetlit contrukcni moznosti,ale to muze pockat az se rozhodnes ze ten nuz chces.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
buddy: jak dlouho potrvá případná výroba? .. ať vím do kdy se tak rozhoupat.. p.s. mám si pak nakreslit výkres a nechat na tobě jen mechanismus?
..že bych si to upravil přímo na pracku..
Posláno:

Pokročilý
Samuraj:Potreboval bych mesic,Bude nejlepsi kdyz mi posles vykres.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
buddy: ok, já si to obvodově s čepem zkreslím a dám ti ať si to vytiskneš a zkreslíš mechanismus, jak to bude jasné, tak si dohodneme termín.. zatím díky Wink
Posláno:

Pokročilý
Jeste neco k posouzeni,nosim jej uz asi rok po tom co v Nemecku odhlasovali vystrelovaky s cepeli ne vic nez 8 a 1/2cm.Bohuzel nebyl cas
na vyrobu,ale alespon jej testuji.Mel by byt
i v provedeni linerlock.
Posláno:

Pokročilý
A jeste zavreny.
Posláno:

Pokročilý
Do tretice vseho dobreho,zadni strana.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
není co dodatRazzRazzRazzRazzRazz
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
tenhle je zatim nejhezci(myslim tvarove,zpracovani je vzdy perfektni)co jste tady prezentoval,a mam radsi provedeni v linerlocku
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
taky pěkný , ale ten předchozí se mi líbyl vícWink
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2004
Malý, hezký a moc roztomilý "prcek" (nebo tak alespoň působí Happy ) Opravdu jeden z nejhezčích (teda až po tom vystřelováku s "pákovou pojistkou samozřejmě Happy )
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/28/2005
Prosím vás chtěl bych se vás optat,na jednu věc.Když se eloxuje titan,šlo by to udělat tak,že jedna bočnice na zavíráku by byla z obič titanu a ta s pojistkou by byla z pérového,jestli se to dá obarvit stejně,když jedna je z toho a druhá z onoho?Neptám se ani tak kvůli ceně,ale spíš kvůli opracovatelnosti.Prostě si myslím,že by to bylo o trochu jednodušší.
Posláno:
Začátečník
Já vím jak elox funguje i jak se dělá.
Ta otázka je taková:že když dám spolu do jedné lázně običejný a pérový titan,tak jestli ta vrstvička koroze vyvolá na obou kusech stejný optický klam,čili stejnou barvu?
Posláno:
Začátečník
On se tím zabíva asi nejvíc z lidí co sem chodí a proto se ho ptám.Vždyť pracuje víhradně s titanem,na skelety nožů.Nemam pravdu?
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/12/2006
libi se mi jaxi kure stoji za svou veci,tomu rikam pristup muze!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/24/2004
Kuře, kuře, kuře !!!
Co je správně ?

... zabívá nebo zabývá
... víhradně nebo výhradně
... običejný (obič) nebo obyčejný

To je děs !!!
Víš, kolik lidí to zde na těchto stránkách čte ?!
Ráno jsem to nechtěl komentovat, ale teď, když se to opakuje znovu, tak jsem to již nevydržel.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
Kšanda napsal:
Kuře, kuře, kuře !!!
Co je správně ?

... zabívá nebo zabývá
... víhradně nebo výhradně
... običejný (obič) nebo obyčejný

To je děs !!!
Víš, kolik lidí to zde na těchto stránkách čte ?!
Ráno jsem to nechtěl komentovat, ale teď, když se to opakuje znovu, tak jsem to již nevydržel.
myslim ze tu sa na gramatiku a pravopis az taky doraz nekladie Happy
Posláno:

Pokročilý
Dobry den,po delsi odmlce jsem zpet,vyskytly se pocitacove problemy,snad je jiz vse v poradku.
Chci odpovedet na otazku o barveni(eloxovani)t.z.anodizace.
Urcite se docili stejneho zabarveni,mozna odstin by mohl byt trochu jiny,ale to se da stravit.
Posláno:

Pokročilý
Jinak k pouzivani dvou rozdilnych typu titanu,nechapu v cem by mela byt vyhoda.Cenovy rozdil mezi 6L4V a cistym titanem ve velikosti prilozek muze byt par korun a snadnost zpracovani se taky tak moc nelisi,chtel bych pripomenout ze cisty titan se neda tak dobre lestit jako se daji ty "perove".To myslim stoji za uvazenou.
Posláno:
Začátečník
Já myslel,že to opracování,bude trochu horší.Třeba při řezání závitů,pilování a tak.Ale dám na vás,když říkáte,že je to skoro jedno tak nebudu nic komplikovat a kombinovat.
A ještě bych se vás rád zeptat,jak dáváte velkou kuličku u boční pojistky.Já jsem teď dával 2mm a zdá se mi to ještě velké,ale nevím když dám menší,tak jestli to bude ještě držet.
A taky,pokud vám to nevadí,co používáte za mazadlo,olej při řezání závitů a stružení do titanu?Na nerez používám Katol,myslíte že bych to mohl použít i na titan.Jenže vy určitě používáte nějaké americké,co u nás není k dostání.
Děkuji za předešlou odpověď a také za to,že mi nevyčítáte pravopis.Já vím je to hrůzaSad
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum