ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Buddy Weston Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/15/2006
pro Kure:
prumer kulicky ktere pouzivam je 1.6 mm.Mazadlo pouzivam normalni na rezani zavitu,ale posledni dobou pouzivam tez jen chladici emulzi,neredenou.
Posláno:

Pokročilý
buddy napsal:
pro Kure:
prumer kulicky ktere pouzivam je 1.6 mm.Mazadlo pouzivam normalni na rezani zavitu,ale posledni dobou pouzivam tez jen chladici emulzi,neredenou.S tim pravopisem si nelam hlavu.
Posláno:

Pokročilý
Pro Westyho:
Dekuji za pozvani,prijedu s Milanem,myslim ze prace to povoli.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Happy Bude nám ctí
[quote=buddy]Dekuji za pozvani
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/28/2005
Díky za odpověď.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Buddy: jukni prosímtě na toho Microtech Hawka, udělal jsem hrubý obrys a než si udělám kartonový model, aby seděla rukojeť, tak chci vědět, jestli v tom nevidíš nějaký konstrukční problém..

čepel nerez, příložky titan, dřevo ještě domyslím, asi amboinu nebo thuju.. pokud by tam ty rázy poškozovaly nůž, klidně jako linerlock..

www.samurai.006.cz/microtech-hawk.pdf
Posláno:

Štamgast
ještě origoš pro detaily
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/3/2006
Mal by som otazocku... preco su tie Microtech noze tak drahe? Pride mi, ze material je vacsinou bezny... pripadne noze inych firiem a pouzitym rovnakym materialom mi pridu lacnejsie...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
nester napsal:
Mal by som otazocku... preco su tie Microtech noze tak drahe?
Protože mají dost zákazníků, kteří nože koupí i za tuhle cenu. Prosté, milý WatsoneRazz
Posláno:

Pokročilý
Uz skoro mesic jsem nic nepridal,tak tady je jeden sperk,ktery uz ma milujici domov.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
nester napsal:
Mal by som otazocku... preco su tie Microtech noze tak drahe? Pride mi, ze material je vacsinou bezny... pripadne noze inych firiem a pouzitym rovnakym materialom mi pridu lacnejsie...
ako pise slon je to otazka ponuky a dopytu a vysledkom je cena Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
nester napsal:
Otázka je, co je drahé... Pokud člověk hledí jen na MSRP (katalogovou cenu) je poměrně drahá. Ale koupit se dá i levněji (i dráž - u vzácných kousků). Nože Microtech, co jsem měl možnost používat a osahat, byly kvalitou na vysoké úrovni a cena byla odpovídající. Mimochodem, kolik firem na světě dělá OTF vystřelováky? Moc jich není a ceny jsou "vysoké" u všech.
EDIT: Omlouvám se za OT odpověď na měsíc starou otázku.

Buddy: Ten vyhazovák je moc pěkný Happy

D.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
David: v pohodě, zas tak staré to není, neb např. dneska jsem si domlouval konečný vzhled kopie Hawku od Buddyho a i když mi Buddy poslal odkaz, kde prodávají origoš za 160$ místo běžných 250$, tak přesto mě to nazaujalo, neb se mi originál líbí tvarem, ale ne systémem otvírání a materiály, které jsou na mě moc "umělé, tovární" a tím vypadá nůž jako zboží, o což mi nejde a raději si připlatím za něco, k čemu budu mít citový vztah..
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
[quote=David]
Mimochodem, kolik firem na světě dělá OTF vystřelováky?

OTF je vynutá pružina pod čepelí a jištění obstarává jeden člen, který funguje při zmáčknutí jako spoušť a zároveň po otevření jako jištění, toto je otázka, ptám se. Mám doma kupovaného "Bekra" od solingenu, ale oni to mají značené jako speed loock, proto ta otázka. Mat
Posláno:

Štamgast
Mat napsal:
OTF je vynutá pružina pod čepelí a jištění obstarává jeden člen, který funguje při zmáčknutí jako spoušť a zároveň po otevření jako jištění, toto je otázka, ptám se. Mám doma kupovaného "Bekra" od solingenu, ale oni to mají značené jako speed loock, proto ta otázka. Mat

OTF je "Out of Front" - tedy vystřelovák, kdy čepel vyjíždí rovně z rukojeti. Boker Speedlock je "side opener" - čepel rotuje kolem čepu. OTF jsou velmi náročné na přesnost zpracování a proto se do nich nepouští moc firem...
D.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
David napsal:
... OTF jsou velmi náročné na přesnost zpracování a proto se do nich nepouští moc firem...
D.
Jak "Náročné na výrobu"??? Před pár lety jich bylo na tržnicích za 60,- Kč spousty!!!LaughLaughLaugh Sice se čepel viklala a občas vypadla, ale za ty prachy KVALITA!!LaughLaughLaugh
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
[quote=David]
Díky za odpověď, neznám tento způsob jištění. Přeci jen dělám něco jiného. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/16/2005
buddy napsal:
Uz skoro mesic jsem nic nepridal,tak tady je jeden sperk,ktery uz ma milujici domov.
Buddy ako som sa nato pozeral musel som zistit nieco co mi na tom zatvaraku velmi ,velmi vadi,a to ze neni u mna je perfektne doladeni,a to ja na zatvarakov nie som,ale co je pekne to je pekne,ked raz zatvarak tak len od Vas,gratulujem paradaHappy
Posláno:

Štamgast
slon napsal:
David napsal:
... OTF jsou velmi náročné na přesnost zpracování a proto se do nich nepouští moc firem...
D.
Jak "Náročné na výrobu"??? Před pár lety jich bylo na tržnicích za 60,- Kč spousty!!!LaughLaughLaugh Sice se čepel viklala a občas vypadla, ale za ty prachy KVALITA!!LaughLaughLaugh
To je fakt.. I Mikov takový dělal. Kdyby ho někdo ještě měl, koupím.
D.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
chvilku mi to trvalo ale nasiel som (aj ked nie tu stranku co som hladal povodne)
www.admiralsawesomeknives.com/microtech_scarab_lightning_camo.htm

a cena je viac ako priazniva .-) len neviem ako na tom bude kvalita

edit:
www.asianproducts.com/Automatic_knives_,_Switchblades_rfqS11457274060322990.html

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum