ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Vencál Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/1/2006
Další kuchyňák, bohužel mi umírá foťák a světelné podmínky za poslední dny taky nic moc red face
čepel od camillusu, ručka buvolí roh, fíbr a dřevo od St. Nicolause - Štefane hádej Happy, montáž na trn (pajcnul jsem to od Seržanta), délka celkem cca 32cm, ručka 12cm

Vencál vložil tyto přílohy:
CIMG0847.JPG.jpg
CIMG0848.JPG.jpg
CIMG0850.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/27/2005
Ahoj,
Máš to všechno moc hezké, zvlášť mě bere ten nerez s ebenem Happy
Držím palce, ať se daří!

Petr
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
peknej kuchynacek, uz ho vydim jak kraji masino.
Posláno:
Štamgast
Všem Vám přeju krásné a hlavně pohodové svátky, moc se nepřežerte, ať Vám Ježura něco pěkného naježí a do Nového roku hodně elánu, nových zážitků, poznatků, kudel a ..........................................no, holt co kdo chcete!

PF2010.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
jenom taková malá předělávečka střenky, původní byla o dost menší a s nějakou otřesnou plastovou záštitou. Tohle je na přání majitele kapánek větší, dřevo je z lísky, záštita buvolí roh.

CIMG1017.JPG.jpg
CIMG1019.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/7/2008
hezká práce Vencále ... ale líska ? jak je na tom s tvrdostí ? já měl do teď za to , že nic moc ,ale to soudím jen podle toho jak jsem do ní jako kluk řezal mikovem...
ale to jsem si říkal i o č.bezu a kámošuv tata hudebník si z toho dělá paličky na cimbál a prý to není takové blato, tak mi nějaký špalek co má doma proschlý dá a já to zkusím :)
Jak se jinak máš chlape ? Na Lipovou budeš ?
Posláno:
Štamgast
Čau Petře,
líska byl takový kompromis, potřeboval jsem to udělat rychle a neměl jsem po ruce žádné jiné světlé dřívko. Není to sice jako extra tvrdé, ale řekl bych, že je to srovnatelné např. s hruškou nebo jabloní.
Na Lipové doufám budu Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/7/2008
jako jabloň střeba ? tak to jde :) ...bezva ...tak nejpozděj v Lipové chlape ....Měj se s ať Ti jde vše co má !
Posláno:
Štamgast
tak jsem chtěl vyrobit pěknou kuksu, jako dárek a takhle to dopadlo, dřevo švestička, vnitřek nejprve "zatažen" jabkovicí, posléze celá kuksa ošetřena včelím voskem. Při zkušebím testu s vřelou vodou to dopadlo blbě Cry , viz Když se v dílně nedaří.

CIMG1216.JPG.jpg
CIMG1220.JPG.jpg
CIMG1221.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Vašku ahoj! Očisti vosk kolem praskliny a použi nejlepšího kamoše Euroindiána - sekunďák Wink
Kuksička pěkná, nezapomínat že švestka je "kur*a" Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2005
PěknáApplause jdu se ještě juknout jak to s ní dopadloCry
Posláno:
Štamgast
můj letošní nůž KITH 2010. Materiál 13180, kovaná i kalená u Kendy, dřevo zebráno, skryté kolíky, pouzdro hovězina.Rozměry jsem si nezměřil, tak snad to doplní Czechy, který si ho vytáhnul.

CIMG1229.JPG.jpg
CIMG1230.JPG.jpg
CIMG1235.JPG.jpg
CIMG1234.JPG.jpg
CIMG1249.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/4/2007
V Lipovej sa mi ho podarilo na chvíľu dostať do ruky a tá malá "baňatá" rúčka sa fakt pekne drží Ok Happy
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/3/2007
Nožik je super hned v Lipove jsem ho "testoval" na špeku a obstal vyborněHappy
Delka celeho je 227mm širka 25mm tlouštka čepele je 3mm. Škoda jen že na fotce nevpada tak super jak na živo mockrát diky povedl se ti Ok
Jo a pouzdro je taky krasně zpracované prostě kvalitka
Aj s klockem misto řiditek
Posláno:
Štamgast
Czechy, díky za pochvalu, ještě to má spoustu much, ale snažím se. Jo a to pouzdro neotáčej na tu stranu s poutkem, aby Ti vydržel ten názor o dobrém zpracování Laugh
Posláno:
Štamgast
Sem poslední dobou nějakej línej a nechce se mi do tvrdého matroše, tak si hraju se dřevem a páč nejsem žádný umělec a mám rád praktické věci, stvořil jsem lžíce, pro syna a jeho kámoše do skautu. Dřevo nevím jistě, myslím si, že to je jasan, smirkováno až do gr 2000 a pak napajcováno horkým sádlem Happy

CIMG1348.JPG.jpg
CIMG1349.JPG.jpg
CIMG1351.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/18/2008
Nůž povedený, sympaťák.Wink To tvoje hraní se dřevem, má velmi dobré výsledky. Lžíce moc povedené. Applause To smirkování je dřina a také zabere hodně času.Sad
. Také sem tam něco dělám se dřevem, ale smirkování se snažím vyhnout.. Dřevo je krásný materiál, vždy něčím překvapí.Wink Až zase něco vytvoříš, rád se podívám .Happy
Posláno:
Štamgast
Tak jsem došil futrálek na jednu z kudélek.

CIMG1584.JPG.jpg
CIMG1591.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Vencál napsal:
... stvořil jsem lžíce, pro syna a jeho kámoše do skautu. Dřevo nevím jistě, myslím si, že to je jasan...

tie lyzky su podarene a dokonca je jasne ktora pri beznom pouzivani dlhsie vydrzi Ok
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Ozy
Posláno:

Začátečník
Připojený: 6/30/2010
Vencál napsal:
Sem poslední dobou nějakej línej a nechce se mi do tvrdého matroše, tak si hraju se dřevem a páč nejsem žádný umělec a mám rád praktické věci, stvořil jsem lžíce, pro syna a jeho kámoše do skautu. Dřevo nevím jistě, myslím si, že to je jasan, smirkováno až do gr 2000 a pak napajcováno horkým sádlem Happy

užasné lžíce, šikovný Applause

P.S. uměl bys vydlabat sošku Jaguara ??
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum