ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
forgy Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/1/2004
co dodatHappy
s železem to je jak plastelínou
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
No neděláš mi radost Happy, ale komu čest, tomu čest - jedeš jako tygr, jen tak dál ...
Ještě kousek pochvaly za to, že spojuješ 14260 - já s ní nerad dělám, spojuje se krapet hůř.
Pokud můžu, volím materiály, které jsou "kamarádské", dlouho jsem hledal a po cestě jsem tuhle pérovici zavrhnul.
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/26/2007
Moc pěkná čepel.Souhlasím s Petrem.Péroviňe 14260 se taky obloukem vyhýbám.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/16/2007
fuha dakujem dakujem

siskin : ano siskinko bez teba by tato cepel asi nevznikla ostalo po tebe vela nepodarkov Laugh ale nie myslim ze si si domov odniesol aj celkom podareny kusok ;) tych napol zvarenych nepodarkov mi bolo luto tak som to vyuzil a poskladal som co ma napadlo boli to len take kusky a neveril som ze s toho nieco bude .

peter : dakujem od teba to potesi minimalne 3 krat Happy uz sa 14260-ke vyhybam aj ja ale bola v pakete , a ako tyger nejdem len som mal dlho nutenu pauzu a chapes abstak je abstak Laugh mam vela kovaciny momentalne tak kym zase nieco porodim nejaka ta voda este potecie ...

kenda , david : dik aj od vas to potesi Wink
nerobím: výkovky , polotovary a samotné čepele , tepelne nespracovávam a ani neosádzam vami dodané čepele, nešijem púzdra na cudzie nože
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/2/2006
Laugh zabil si ma
vsak pockaj mama sa pytala co stoji buchar, tak ked si ho najdem pod vianocnym stromcekom budem aj ja take damasky sekat Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2006
Moc pěkné nožejky - zkus napsat aspoň orientační ceny! Dík. Happy
"Tak jako všechny cesty vedou do Říma....někdy i všechny snahy vedou do prdele...."
Luděk
Posláno:

Štamgast
tuloutdoor napsal:
zkus napsat aspoň orientační ceny! Dík

tak to si ma teda dostal Happy no myslim ze na toto je taka vyhybava odpoved ... ceny dohodou Laugh
neviem no momentalne nad cenami este nerozmyslam, mam to v prvom rade ako hobby , samozrejme nieco som uz predal aby bolo na materialy atd... ak bude zaujem mozme cez PM alebo mail
nerobím: výkovky , polotovary a samotné čepele , tepelne nespracovávam a ani neosádzam vami dodané čepele, nešijem púzdra na cudzie nože
Posláno:

Štamgast
Moj abstak bol tak velky ze som musel po fajrontoch damaskovat , nedalo mi to spavat a trosku som makal ... zatial len tak nahrubo az ma to prejde Laugh tak zacnem vsetky obliekat ...

forgy vložil tyto přílohy:
obor1.jpg.jpg
obor11.jpg.jpg
obor111.jpg.jpg
obor1111.jpg.jpg
obor11111.jpg.jpg
obor111111.jpg.jpg
obor1111111.jpg

Posláno:

Štamgast
zabudol som na meritko tak len pre predstavu najvacsia cepel ma cca 17 cm Happy je to ta na prvej fotke a na poslednej fotke su dve cepele kde je navarane ostrie z 19312 bol to len taky testik
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
Shocked
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/7/2007
moc pekne, klobouk dolu co je to za materialy vypada to jakoby tam byla nejaka niklovka, že to delá takový kontrast
"Co neuděláš dnes, odlož na pozítří a máš 2 dny volno"
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2004
Taky se mi ty damašky líbí. Gratuluji. ještě si počkám až je oblékneš...Happy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/2/2006
tak kvetinky sa ukazali Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
ukmacabedy napsal:
moc pekne, klobouk dolu co je to za materialy vypada to jakoby tam byla nejaka niklovka, že to delá takový kontrast

ahoj zaklad ostria tvori 19312 , gatrova píla , 13180 niekde aj 0,5-8 plech , a stred je tiez 19312 , 13180 , gater, 11375 alebo plech
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
No máš to vážně pěkný ....
Koukám, že se naše složení ocelí natolik osvědčilo, že to používají skoro všichni - že jsem hubu nedržel .... Happy
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Ahoj Petře, my všichni Ti samozřejmě moc děkujeme za tuhle hodně přínosnou informaci, ale většinou je nám to prd platné, protože když se někde objeví 19 312 v použitelném rozměru, tak ji okamžitě vykoupíš Wink...
Ale kdo dřív příjde...
Posláno:

Štamgast
Petr Dohnal napsal:
No máš to vážně pěkný ....
Koukám, že se naše složení ocelí natolik osvědčilo, že to používají skoro všichni - že jsem hubu nedržel .... Happy

ahoj Peter nebudem tajit ze som tvoje prispevky cital dokola a ujasnoval si co a ako ... cim si mi /a mnoho dalsim/ pomohol dostat sa dalej , ci uz vyberom materialov , postupmi, principmi alebo inymi radami zaco ti velmi dakujem Happy . Od toho dna /bolo to davnejsie/ kedy som objavil slovo damastinska ocel som stale spekuloval a cim dalej tym viac som sa o to zaujimal a makal som, minal uhlie ,materialy a priehlbina v nakove sa stale viac prehlbovala Laugh dokonca sa mi podarilo aj prepalit kotlik na prvej polnej vyhnicke Laugh . tak to zhrniem chce to ovela viac ako len lahko zizkat informacie ... , ale to dobre poznas a pozna to kazdy kto skusil a skusi kut damasku .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Ono taky nic moc víc vhodných materiálů po svaření a zušlechtění s vhodnými vlastnostmi v naší normě a v kombinaci s nasyceností trhu + ochotou dodavatelů k maloodběratelům nesplašíš.19 312 můžeš nahradit 19 314,19 418 nebo 419.V krajním případě 19 191,19 221,14 109 nebo 19 356.Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/13/2006
Ládes napsal:
Ono taky nic moc víc vhodných materiálů po svaření a zušlechtění s vhodnými vlastnostmi v naší normě a v kombinaci s nasyceností trhu + ochotou dodavatelů k maloodběratelům nesplašíš.19 312 můžeš nahradit 19 314,19 418 nebo 419.V krajním případě 19 191,19 221,14 109 nebo 19 356.Wink

Proč 19 191, mně nepřipadá špatná?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Má malou prokalitelnost, blbě se shání v plechu(hůř jak stabilka) a taky je lepší kalit ji ve vodě a třeba taková kombinace 19 191 a 12 060(061) ti při kalení ve vodě většinou praskne.
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum